Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451105 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #520 -: Май 08, 2010, 07:19:04 pm »
Зъболекар нали заряза тукашния форум, заради такива щуротии точно?

дали точно за това а  ;)  аз не съм много сигурна за точно тази причина  :P

Поне така каза, че се е пристрастил към някаква интернет игра. Това е официалната версия, а на теб може да ти е казал друго.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #521 -: Май 08, 2010, 07:23:01 pm »
Любимата ми тема - фейсбук.  :-X Някои хора там са в роли, които другаде няма как да играят, особено в реала.
 Онзи ден "приятелка" дори ми каза, че било смешно да страня представи си от групичката....всички съученици били там, разменяли се снимки, ад под небето. С една дума сега ми се смеят, че не съм в тяхното русло, ама че свят сбъркан и извратен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #522 -: Май 08, 2010, 07:24:43 pm »

фермвила...мдаа..голяма е загуба на време..
и аз не влизам там, щот неам нерви, а и не ми е интересно, но обичам да съм информирана и го разгледах, не можах да разбера кое точно ги пристрастява, големи хора.. :-\ :rolleyes:

мани бе, тва е отврат. ся се сетих и друг случай. комшийката на тая приятелка си има бебоче на 5-6 месеца. оня ден отиваме да го видим и влизаме у тях, а бебо реве. и кво си мислите, че става - бебока рев до съдиране, а майка му си полива морковите на рс... викам и: бе жено, ко съм на мъжа ти ша ти скина врато начи... тююю то луда работа... не мога да го разбера такова пристрастяване. ураново изчадие съм и аз, но рс го ползвам за информация и тук таме некой контакт...

единствената игра към която съм се пристрастявала за целият си живот беше тетриса и то преди 17 години беше. седях до 3 посред нощ за да играя... и така около година и после ми минаха мераците, а и децата проходиха и вече нямах време...  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #523 -: Май 08, 2010, 07:26:31 pm »
От друга страна там хората лесно се обединяват около идеи. Протестът срещу дупките във Варна започна във Фейсбук и се разпространи и в другите градове. хората излязоха на улицата. Това е начин да се покаже на управляващите, че обикновените хора са сила. Единствено това предимство на фейсбук признавам - да обединява хората около значими идеи. Другото е начин да се убие скуката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #524 -: Май 08, 2010, 07:27:46 pm »
Лиле, извинявай много, но това у фейсбук е извън пътя отвсякъде  :-X

На тебе майтап ти се струва, а напоследък е модерно астролози да си правят там чат групички.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #525 -: Май 08, 2010, 07:29:51 pm »
Според мен това прекалено улеснява /в негативен смисъл/ обединяването и често акциите също са обречени, както се случи с протеста срещу дупките. Разделиха се на два лагера, изпокараха се, имаше хора с разни интереси и всичко затихна. Просто няма нужда от социална мрежа, за да стане протест, но обществото ни е такова, никакво. И Фейсбук се ползва за нечисти цели, както и всичко друго.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #526 -: Май 08, 2010, 07:30:41 pm »
Лиле, извинявай много, но това у фейсбук е извън пътя отвсякъде  :-X

На тебе майтап ти се струва, а напоследък е модерно астролози да си правят там чат групички.  ;D

бе то да е само астролози... дето вика Сънрайн и мен ме тровят постоянно, че не съм в час с времето си и било редно представи си да се регистрирам във фейсбук. ми не ща... има си къде къде по-интересни неща за правене. който иска да говори с мен си имам телефони, скайп, тука у форума на ЛС или директно... кусур ми е и фейсбук  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #527 -: Май 08, 2010, 07:32:09 pm »
Според мен това прекалено улеснява /в негативен смисъл/ обединяването и често акциите също са обречени, както се случи с протеста срещу дупките. Разделиха се на два лагера, изпокараха се, имаше хора с разни интереси и всичко затихна. Просто няма нужда от социална мрежа, за да стане протест, но обществото ни е такова, никакво. И Фейсбук се ползва за нечисти цели, както и всичко друго.

Така ли, аз това не го зная? ми то това не е от фейсбука?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #528 -: Май 08, 2010, 07:32:17 pm »
Страшна напаст е, нямам думи. Как лесно се поддават хората на модели обаче, седя и се чудя как е възможно да сме такива овце. Какъвто и експеримент да си правят с нас ние се хващаме на кукичката и това си е.  

Не е от Фейсбука кое..? Не те разбрах, Небесна. Не съм в течение какво става там, но ми съобщават редовно.  ;D
Иначе това се случи още по време на втория протест - изпокараха се, а после и се отцепиха и затова всичко утихна. Може би някой успя да изманипулира ситуацията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #529 -: Май 08, 2010, 07:34:26 pm »
И Фейсбук се ползва за нечисти цели, както и всичко друго.

Например за предизборни кампании.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #530 -: Май 08, 2010, 07:37:50 pm »
Моя позната е управител на фирма, но и тя си има своите хобита и ходи да се гмурка по островите в индийския океан. Веднъж влиза във фейсбук и вижда себе си по бански в цял ръст на една лодка.  Казва: "Хората ме познават като сериозна бизнес дама, а тоя "тиквеник" сложил снимката в нета да се похвали къде сме били". (тиквеникът е съпруг на нейна приятелка)...Не можеш да се скриеш.. с интернет интимният ти свят е на показ, дори и да ен си известен. Преди само звездите се бояха от това да им се излага личнияживот на показ...сега вече няма значение дали си звезда.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #531 -: Май 08, 2010, 07:40:56 pm »
Да, това е един от неприятните моменти за мен. Не за друго ми, ако реша сама да се показвам, а не някой да го реши, вместо мен, някак си прекалено интимно е. И мои снимки се развяват къде ли не чувам, но как да забраниш да го правят....аз бих питала човека, иначе само себе си бих сложила, но всеки с разбиранията си.   

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #532 -: Май 08, 2010, 08:35:12 pm »
Не ползвам Фейсбук,за да играя фармвил и подобни игри ;)
Виждат ми се скучни.
Ползвам го, за да създавам приятелства,и да подновявам стари :blink:
И успявам.

*

Nebesna

« Отговор #533 -: Май 09, 2010, 08:58:36 pm »
При стационарен Меркурий май на никого не му се говори. Лично аз се въздържам от съставянето на разни документи, за да не се налага сетне да преработвам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #534 -: Май 09, 2010, 09:11:03 pm »
Утре преди обяд съм на изповядване на сделка, ще пътувам извън града, няма как.
Да му мислят страните по сделката.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #535 -: Май 09, 2010, 09:24:30 pm »
При стационарен Меркурий май на никого не му се говори. Лично аз се въздържам от съставянето на разни документи, за да не се налага сетне да преработвам.

Ми кво да говоря, аз направо си глътнах граматиката. :03:  Преди малко  разбрах,  че синът ми  е болен от  шарка /морбили/.  А след 14 дни ще имам абитуриентка. Стискам палци да няма други болни в къщи, че ще се провали празника на всички.

« Отговор #536 -: Май 09, 2010, 09:28:39 pm »
Ужас! Аз не съм боледувала от никоя шарка  :-\ и всеки път, когато чуя, че деца на мои колеги се разболяват направо умирам от страх  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #537 -: Май 09, 2010, 09:31:24 pm »

Ми кво да говоря, аз направо си глътнах граматиката. :03:  Преди малко  разбрах,  че синът ми  е болен от  шарка /морбили/.  А след 14 дни ще имам абитуриентка. Стискам палци да няма други болни в къщи, че ще се провали празника на всички.

каката не е ли изкарала морбили? А за него не се безпокой - това са детски болести. Повечето шарки развиват доживотен имунитет и по -добре да ги изкараш на една по-ранна възраст.

*

Divna

« Отговор #538 -: Май 09, 2010, 09:33:02 pm »
На мен до гуша ми дойде с тоя Меркурий. Току-що пак се скарах с приятеля си. Май вече е за последно  :'(
От как Меркурий ми се разхожда около ДЦ е пълен крах.

*

Nebesna

« Отговор #539 -: Май 09, 2010, 09:34:46 pm »
На мен до гуша ми дойде с тоя Меркурий. Току-що пак се скарах с приятеля си. Май вече е за последно  :'(
От как Меркурий ми се разхожда около ДЦ е пълен крах.

Не се заричай! Чакай да тръгне директно.