Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449948 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #540 -: Май 09, 2010, 09:37:56 pm »
Не си спомням каката да е карала тази шарка. Знам само, че и двамата са карали от едрата шарка.  Лошото е, че доли да са били имунизирани като деца, този имунитет отслабва.  Синът ми е  на 15г.    

*

Divna

« Отговор #541 -: Май 09, 2010, 09:42:25 pm »
На мен до гуша ми дойде с тоя Меркурий. Току-що пак се скарах с приятеля си. Май вече е за последно  :'(
От как Меркурий ми се разхожда около ДЦ е пълен крах.

Не се заричай! Чакай да тръгне директно.

За съжаление тоя път е наистина за последно  :'(.

Небесна, в хорара ми (направих си току-що), питащата, т.е аз съм в 8 дом. Луна е в 7 дом. А него (бившият ми приятел) по 7 ли да го търся?

« Отговор #542 -: Май 09, 2010, 09:45:30 pm »
Знам само, че и двамата са карали от едрата шарка.  Лошото е, че доли да са били имунизирани като деца, този имунитет отслабва.  Синът ми е  на 15г.    

Отслабва след 25тата годни а и направо никакъв при 50тата.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #543 -: Май 09, 2010, 09:46:27 pm »
На мен до гуша ми дойде с тоя Меркурий. Току-що пак се скарах с приятеля си. Май вече е за последно  :'(
От как Меркурий ми се разхожда около ДЦ е пълен крах.

Не се заричай! Чакай да тръгне директно.

Небесна, в хорара ми (направих си току-що), питащата, т.е аз съм в 8 дом. Луна е в 7 дом. А него (бившият ми приятел) по 7 ли да го търся?

Щом Луната е в 7-ми, търси го по 7-ми дом, макал, че по 7-ми дом се търсят хора, които сме назовали по име или с които имаме узаконена връзка. Иначе аз любовните отношения ги търся по 5-ти/8-ми дом. Разбира се, ако рутината трайно се е настанила във взаимоотношенията и отношенията са заприличали на брак, може и по 7-ми дом. Мястото на луната в картата най-точно показва, според мен.

*

missKapriz

« Отговор #544 -: Май 09, 2010, 09:48:05 pm »
Дивна,ако искаш качи картата

*

Divna

« Отговор #545 -: Май 09, 2010, 09:50:07 pm »
Дивна,ако искаш качи картата

Благодаря ти Мис Каприз. Наистина имам нужда от помоща ви. Много съм тъжна и се чувствам адски сама  :'(.

« Отговор #546 -: Май 09, 2010, 09:56:44 pm »
   Дивна, не е само по ретро Меркурий, макар че в момента ти се мота на ДСЦ - а това положение аз хич не го харесвам - винаги го свързвам с някъв край...Но освен това тр.възлите са в точен квадрат с нат.Лилит и Уран - та по-вероятно е това да те тресе повече.
   П.П. Около мен двете ми приятелки са доста зле. Аз още се държа...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #547 -: Май 09, 2010, 09:57:03 pm »

Ееее, хайде моля ти се! Това е само ретро Меркурий в опозиция към Луна, не е Марс, не е Плутон!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #548 -: Май 09, 2010, 10:52:15 pm »
При стационарен Меркурий май на никого не му се говори. Лично аз се въздържам от съставянето на разни документи, за да не се налага сетне да преработвам.
[/quote

Стационарен ли е вече? Мислех, че ще се спре чак след два-три дни :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #549 -: Май 09, 2010, 10:54:52 pm »
Вече е в градуса, в който ще застане стационарно преди да тръгне директно.
Но дали програмите го отчитат стационарен не знам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #550 -: Май 09, 2010, 11:03:24 pm »
За България е 11 май около 23:30
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #551 -: Май 09, 2010, 11:07:04 pm »
За България е 11 май около 23:30

Права си, да сега и аз погледнах ефемеридите си...Някои беше казал, че е вече стационарен и аз повторих като папагал без да погледна. сега като се замисля, една толкова бързо движеща се планета едва ли има ясно изразена стационарна фаза. Това обикновено се отнася за бавните планети, чиято стационарна фаза може да продължи с дни, ама при Меркурий.....?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #552 -: Май 10, 2010, 09:18:44 am »
Мен на стационарна фаза на Меркурий винаги ми е най-зле във всяко отношение по делата, за които отговаря.

Така, че Дивна сега дори тези дни вероятно ще ви е още по-сложна комуникацията, не прибързвай в нищо.

Между другото съм имала и много значими моменти на стационарен Меркурий, като информацията е свързана с неща от бъдещото...

Тези дни много се притеснявах за приятелката ми, която трябваше да роди, но за щастие всичко беше наред и после като сравнявах картата на бебето с тази на първото й дете виждам, че и тогава то се е появило по ретро фаза на Меркурий. Колко интересно. Никак не е за пренебрегване тази гадина, да не го наричам, както Марая обича.... ;D
« Последна редакция: Май 10, 2010, 09:24:02 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #553 -: Май 11, 2010, 04:35:24 pm »
Мен на стационарна фаза на Меркурий винаги ми е най-зле във всяко отношение по делата, за които отговаря.

Така, че Дивна сега дори тези дни вероятно ще ви е още по-сложна комуникацията, не прибързвай в нищо.

Между другото съм имала и много значими моменти на стационарен Меркурий, като информацията е свързана с неща от бъдещото...

Тези дни много се притеснявах за приятелката ми, която трябваше да роди, но за щастие всичко беше наред и после като сравнявах картата на бебето с тази на първото й дете виждам, че и тогава то се е появило по ретро фаза на Меркурий. Колко интересно. Никак не е за пренебрегване тази гадина, да не го наричам, както Марая обича.... ;D

kажи си го , той точно този епитет заслужава ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #554 -: Май 11, 2010, 05:39:44 pm »
 ;D ;D ;D Ами, че тъй я...днес обаче при мен се подредиха много неща, чаканото го дочаках и други. Наистина добре ми действат стационарните фази на Меркурий. И снощи усетих още как мисълта ми се успокоява, а не блуждае. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #555 -: Май 11, 2010, 06:14:15 pm »
Странно, но при мен периодите му на ретроградие дават невероятна концентрация на мисълта.
Но точно по стационарна фаза не съм в най-добрата си кондиция, мисълта е разпиляна, блуждае... Отплесвам се, забравям някои рутинни на пръв поглед неща, изпадам в комични ситуации.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #556 -: Май 11, 2010, 06:21:08 pm »
Незнам явно при мен е различно в различните области, объркват се неща встрани от мен, но пък се нареждат вътре в мен, как да го разгранича...обаче стационарните му фази са ми важни дали за хубаво, дали за лошо.

И на мен по принцип на ретроградие мисълта ми е по-задълбочена, но на това точно, което отмина, беше ужас. Направо едва си я оформях, камо ли цяло изречение да формулирам.  ;D
« Последна редакция: Май 11, 2010, 06:25:34 pm от sunrain »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #557 -: Май 11, 2010, 06:34:25 pm »
Странно, но при мен периодите му на ретроградие дават невероятна концентрация на мисълта.
Но точно по стационарна фаза не съм в най-добрата си кондиция, мисълта е разпиляна, блуждае... Отплесвам се, забравям някои рутинни на пръв поглед неща, изпадам в комични ситуации.  ;D

същото усещане имам..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #558 -: Май 11, 2010, 06:35:41 pm »
На мен по ретро фазите му ми "просветва", по-лесно се добирам до скрита информация, по-лесно я разкодирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #559 -: Май 11, 2010, 06:35:45 pm »

същото усещане имам..... :blink:

ми че аз съм постоянно така, тъй че не ми пречи  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/