Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449324 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #680 -: Август 21, 2010, 02:26:39 pm »
Благодаря ти много, Марая! Венера управлява 3-ти дом и е втори управител на 8-ми дом (на върха на 8-ми дом ми е Дева, Везните ми са вкючен знак). Не знам дали така се казва втори управител. :) Меркурий управлява 5-ти и 8-ми дом.

Да , можеш да кажеш втори управител ,можеш да кажеш и съуправител. Интерсептирани домове 2-ри и 8-ми.
Нещо свързано с наследство ще изкочи на дневен ред и тъй като и мерка и венерата имат отношение към оста 2-ри/8-ми ,почти съм сигурна в това ,което ти написах.Връщане назад -спорове ,разговори ,документи за наследство...касае жена и /или/ по майчина линия...
А при директния ход вече ще има действия.. :blink: ;)
за нищо ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #681 -: Август 21, 2010, 02:36:59 pm »
Още един път ти благодаря, Марая!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #682 -: Август 21, 2010, 02:39:46 pm »
Още един път ти благодаря, Марая!!!

Моля ,моля пак заповядай! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #683 -: Август 21, 2010, 02:59:56 pm »
Или да задържа положението и да подпиша договора,след 11 септември??

Според мен въпросът е не кога ще подпишеш договора де юре, тъй като това е една формалност, а кога ще започнеш работа де факто. А пък дори да не ти допадне новото място, в договорите е предвиден изпитателен срок от 3 до 6 месеца, доколкото си спомням, така че в рамките на тоя срок винаги можеш да напуснеш без да дължиш предизвестие.
Благодаря ви,
ще направя всичко възможно да задвижа нещата след като стане директен.Ако мога :-[

« Отговор #684 -: Август 22, 2010, 09:54:11 am »
Възможно е в наталните карти и при двамата да е ретро.
Наскоро се сетих , че Стреличка каза ,че се женила на ретро мерк - преди 27 год... :blink:

и двамата сме с директни Меркове, и да преди 26 години се оженихме на ретро Мерк в Дева
и стационарно- ретрограден Юпитер в Козирог
всяко правило си има изключения, за тези с Уран/Асц. ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #685 -: Август 22, 2010, 10:17:48 am »
Наскоро се сетих , че Стреличка каза ,че се женила на ретро мерк - преди 27 год... :blink:

и двамата сме с директни Меркове, и да преди 26 години се оженихме на ретро Мерк в Дева

Всичко ли мина гладко? Моята приятелка като се омъжваше, например си забрави паспорта на тръгване за ритуалната зала. Трябва да я питам на коя дата беше сватбата, за да видя дали Меркурий не е бил ретро.
А вие някакви проблеми с документи..?

« Отговор #686 -: Август 22, 2010, 10:58:37 am »
  Не помня дали сме го коментирали, но съдейки по себе си - с натален ретро Мерк, при транзитен такъв на мен ми върви повече, оказва се че това е за мен нормалния ход на Меркурий...
  Кой питаше за по-млади партньори? Нямахме ли тема за това - ъъъъм как беше ретро Меркурий в 7 - говори за това...

*

Nebesna

« Отговор #687 -: Август 22, 2010, 12:33:33 pm »
По ретрограден тр. Меркурий в 9-ти дом си възобнових активната кореспонденция с моя приятелка от Холандия.
Замисляме общ проект с Холандска фондация.

« Отговор #688 -: Август 22, 2010, 01:08:27 pm »

Всичко ли мина гладко? Моята приятелка като се омъжваше, например си забрави паспорта на тръгване за ритуалната зала. Трябва да я питам на коя дата беше сватбата, за да видя дали Меркурий не е бил ретро.
А вие някакви проблеми с документи..?
никакви проблеми с документи,избазикахме се, тамън се бяха качили по колите,след гражданското и чакат колата с младоженците първа да мине, а ние се споглеждаме с мъж ми  и тръгваме пеша ,като Митко по Пиротска,тогава Жданов ,към църквата, предизвикахме суматоха и смях, шегобиици
гладко, та гладко и граждански и църковен брак, и последващото напиване в ресторанта на мъжката част без да се сбият дори, то бива скука :o ;D

« Последна редакция: Август 22, 2010, 01:13:55 pm от strelicka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #689 -: Август 22, 2010, 03:07:09 pm »
Между другото, първият брак на майка ми е сключен по ретро Меркурий. Съпругът я напуска окончателно по време на ретро Марс, а решението за развод излиза година по-късно, доколкото помня - по ретро Венера. И трите планети са й директни в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #690 -: Август 22, 2010, 03:15:04 pm »
 пък аз започнах да получавам малко отпреди ретроградието сериозни работни запитвания за работа .. дразнещото е, че са през почивката; нямам ретро мерк и ги отпращам след 10 септември, но въпросът е как да тълкувам подобно проявление ( за моята конкретна работа зая, че  нищо не излиза по ретро мерк), но това е общо начинание  и включванията са сефтета?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #691 -: Август 22, 2010, 03:44:30 pm »
Aз се надявам по ретро Меркурий да се отпушат малко нещата в работата. За да съм ОК и да приемам случващото се край мен нормално, трябва в работата да съм удовлетворена.

« Отговор #692 -: Август 22, 2010, 03:54:17 pm »
да питам - тези с натален ретро меркурий,ако подпишат трудов договор на ретро - перспективно или не , пак ще има промяна в параметрите на договореното или няма да е дългосрочно :rolleyes:

« Отговор #693 -: Август 22, 2010, 03:58:07 pm »
да питам - тези с натален ретро меркурий,ако подпишат трудов договор на ретро - перспективно или не , пак ще има промяна в параметрите на договореното или няма да е дългосрочно :rolleyes:

Така излиза при мен...и се случи естествено.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #694 -: Август 22, 2010, 04:09:44 pm »

това, което съм виждала е, че са успешно подписани договорите
за някои  с натален "стрейт" се връщат в рамките на ретро по- удачни предходни предложения, вземания на отдавна дължими суми, връщане на заеми

« Отговор #695 -: Август 22, 2010, 04:32:49 pm »
   Започвааа се, чакам завръщане на старо гадже, като гледам все на ретро Меркуриевци ми се е връщал... ;D. Да видим и този път дали ще проработи.

:-X Обади се една Риба, дето не искам, гадюга - 1-ствен той не пропуска никакъв повод да ме поздравява, да ме търси ужким ей така. Пък през цялото това наше познанство - 3 пъти се жени. И сега с всичкото си нахалство да сме се видели, а и ми се хвали че чака дъщеричка  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #696 -: Август 22, 2010, 04:36:05 pm »

Аз съм ретро по рождение и за мен в такива фази е добре!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #697 -: Август 22, 2010, 04:40:08 pm »
   Започвааа се, чакам завръщане на старо гадже, като гледам все на ретро Меркуриевци ми се е връщал... ;D. Да видим и този път дали ще проработи.

:-X Обади се една Риба, дето не искам, гадюга - 1-ствен той не пропуска никакъв повод да ме поздравява, да ме търси ужким ей така. Пък през цялото това наше познанство - 3 пъти се жени. И сега с всичкото си нахалство да сме се видели, а и ми се хвали че чака дъщеричка  :-X

Ей, страшна работа са тези хора. Да им се чудиш и маеш... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #698 -: Август 22, 2010, 04:41:54 pm »

;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #699 -: Август 22, 2010, 05:07:14 pm »

Ей, страшна работа са тези хора. Да им се чудиш и маеш... ;D

Къде си бе Мия , от вчера съм се сетила за теб? :blink: Как си ? Какво стана с твойта цаца? ;D ;)