Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450138 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #780 -: Септември 09, 2010, 10:41:31 pm »
Срещнахме се със съученичката ,без никакъв проблем.Прекарахме много приятно.
Всеки си разказа живота до сега и установих колко много е направила в живота си и сега бере плодовете ;)Защото е много умна жена.
Почувствах се малко зле,защото за разлика от нея,аз не съм постигнала нищо особено :(
Разбира се аз си спомнях още от ученическите години коя зодия е - телец.
Казах й че се занимавам с астрология и ще ми е много интересно да видя кой АС е.И предположих пред нея още ,че е или лъв или въздушно.И сега й направих картата и се оказа наистина АС лъв.
В една година сме родени,различни слънца,еднакъв АС и много еднакви домове и планети в домовете.А какви различни съдби.Тя е успяла ,а аз не. :unsure:

« Отговор #781 -: Септември 09, 2010, 10:45:15 pm »
А какви различни съдби.Тя е успяла ,а аз не. :unsure:

Какво означава успяла? :rolleyes: На мен пък ми омръзна да ми бутат децата си по носа ми като някакви трофеи.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #782 -: Септември 09, 2010, 10:48:00 pm »
Toва е въпрос на себеусещане. Аз лично немога да се чувствам успяла чрез децата си. Мога да бъда доволна..и..толкова.
Успеха го свързвам единствено със собствените си постижения.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #783 -: Септември 09, 2010, 10:50:03 pm »
А какви различни съдби.Тя е успяла ,а аз не. :unsure:

Какво означава успяла? :rolleyes: На мен пък ми омръзна да ми бутат децата си по носа ми като някакви трофеи.  ;D
Направила е много със своя ум и находчивост.И може би при нея липсва комплекс за малоценност,който пречи иначе при много хора.
Сега и гледам хороскопа,който е много сходен с моя.АС лъв слънце в 10 дом.,може би затова е направила кариера.Мойто слънце е в 9ти дом.

« Отговор #784 -: Септември 09, 2010, 10:51:00 pm »
Toва е въпрос на себеусещане. Аз лично немога да се чувствам успяла чрез децата си. Мога да бъда доволна..и..толкова.

Е ми да. :blink: Важното е да са здрави и да стоят далеч от забранените препарати  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #785 -: Септември 09, 2010, 10:51:37 pm »
Тя изобщо не се е хвалила с детето си,и то както и мойто е дошло на по-късен етап от живота.Просто споделям как се почувствах с един такъв успял човек,малко зле.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #786 -: Септември 09, 2010, 10:55:19 pm »
Благодаря Белика :blink:
Аз не искам да гледам в страни,аз толкова и се възхитих на това което е направила,че чак се почувствах зле.В сравнение с нейния живот,аз моя съм го пропиляла.

« Отговор #787 -: Септември 09, 2010, 11:14:47 pm »
Сега и гледам хороскопа,който е много сходен с моя.АС лъв слънце в 10 дом.,може би затова е направила кариера.Мойто слънце е в 9ти дом.

Сега се сещам, че имах съученик, с когото бяхме родени на една дата. Не знам в колко часа е роден. ЖИвота му е кооооореноо по-различен от моя от самото му начало.

Той от дете е бил само с майка си. Бедни, сами. Баща му е починал. Имам някакъв спомен, че жената не беше добре със здравето. Последно преди години чух, че бил в затвора... :'( Много често си мисля за него и какво ли му се случва понастоящем.  :rolleyes:

« Отговор #788 -: Септември 11, 2010, 08:15:28 am »
Венера е замесена, защото беше върху натален Меркурий. Сега тъкмо се понамести в Скорпион и върху Мерка ми се настанява Марс. Откъдето идва и един несвойствен ми импулс езикът да изпреварва мисълта.

Нищо де, покупките са дреболии, даже не си струва да се разкарвам да ги сменям. Но пък всъщност са си абсолютни боклуци, които иначе хич и не бих погледнала. Та не ми е гадно, че не ми стават, ами ме е яд, че всъщност въобще не стават, пък съм ги взела  :41:

по ретро Мерка с лекота се продават всички неща, който не са имали никакъв шанс преди това, следя
пазара на секън хент автомобили, що залежали трошки се продадоха, малиии
добре ,че твойте са дребки

по ретро мерк в дева- ми се обадиха бивши работодатели, с който запазихме приятелски отношения,
и ще ми гостуват, изненадващо,което е голямо удоволствие за мен да се срещнем,да седнем на маса и споделим какво ново при всеки ,
а в близката една година, не се очертаваше такава възможност,
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 09:08:51 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #789 -: Септември 11, 2010, 12:45:06 pm »
Просто споделям как се почувствах с един такъв успял човек,малко зле.

Не можеш да се чувстваш зле заради това Милки.
Би трябвало това да те радва , колкото повече преуспели хора ,толкова повече шанс.
Защо е нужно ?!- щом нещо е направено от някой , може да бъде направено и от друг.
Докато съдим себе си , за собствените си неуспехи ,докато се съжаляваме ,губим времето си
напразно и излишно , а то е формулата за успеха.
Корелация в хороскопите не търси...Дори и еднакви всяка планета има своите проявления -важно е какво си избрал.
Ако си избрал качествата на Сатурн ,които мотивират , а не ограничаващите .....има разлика-Нали?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #790 -: Септември 11, 2010, 02:36:59 pm »

Би трябвало това да те радва , колкото повече преуспели хора ,толкова повече шанс.
Защо е нужно ?!- щом нещо е направено от някой , може да бъде направено и от друг.
Докато съдим себе си , за собствените си неуспехи ,докато се съжаляваме ,губим времето си
Корелация в хороскопите не търси...Дори и еднакви всяка планета има своите проявления -важно е какво си избрал.
Ако си избрал качествата на Сатурн ,които мотивират , а не ограничаващите .....има разлика-Нали?
Така е!
Аз се радвам за успеха й.Но просто като направих сравнение с моя живот,се почувствах зле.
Също така установих,че човек и според характера си или печели или губи.Но..това е положението.
Не ми се беше случвало такова нещо в живота,да претърпя такъв шок от подобно сравняване. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #791 -: Септември 11, 2010, 03:03:52 pm »

Така е!
Аз се радвам за успеха й.Но просто като направих сравнение с моя живот,се почувствах зле.
Също така установих,че човек и според характера си или печели или губи.Но..това е положението.
Не ми се беше случвало такова нещо в живота,да претърпя такъв шок от подобно сравняване. ;D

А защо е нужно да правиш сравнение? Това не го разбирам?
За характера- той е написан в натала със своите приоритети. Въпроса е в развитието им , подбутвани от някой и друг транзит или прогресия. За съжаление при прогресиите това е единственото възможно нещо , което зависи от нас самите.

Дано това ти даде мотивация , а не те кара да страдаш! Това е по-важно, изводите мотивират различните постъпки и подходите ни.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #792 -: Септември 11, 2010, 04:22:22 pm »
Просто жената се е збозила като е видяла някой осъществил мечтите си и е осъзнала, че животът и е минал и това което е искала да направи не го е постигнала, и това не и дава душевен мир. ;D
Ако тази дума е "озлобила" НЕ. В никакъв случай нито съм се озлобила,нито завиждам.
Просто ме хвана яд,че аз или съм си пропиляла времето или не съм имала този шанс.Да не забравяме,че и луната ми в 10ти дом е съвпад сатурн :(
Благодаря Марая,за добрия съвет и думи. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #793 -: Септември 11, 2010, 04:28:14 pm »
Просто жената се е збозила като е видяла някой осъществил мечтите си и е осъзнала, че животът и е минал и това което е искала да направи не го е постигнала, и това не и дава душевен мир. ;D
Ако тази дума е "озлобила" НЕ. В никакъв случай нито съм се озлобила,нито завиждам.
Просто ме хвана яд,че аз или съм си пропиляла времето или не съм имала този шанс.Да не забравяме,че и луната ми в 10ти дом е съвпад сатурн :(
Благодаря Марая,за добрия съвет и думи. :blink:

За нищо! Всички имаме нужда от това , а то е по аспект на Плутон. Той не обича да споделя много , много , но има необходимост да се трансформира. Имаш важен плутонов транзит. Използвай го, сега е момента. Тежките аспекти са за това , да уловим мига и да работим по тях....И ти ще успееш , рано или късно. Луната е високо , а и САТУРН НЕ Е ЛОШ , той дава КЪСНО ,НО СИГУРНО! :blink: ;)

« Отговор #794 -: Септември 11, 2010, 09:54:03 pm »
да питам на стационарен меркурий в дева на 13/09 ще бъде - купува ли се кола,

*

Марая

• 28287
« Отговор #795 -: Септември 11, 2010, 09:58:19 pm »
да питам на стационарен меркурий в дева на 13/09 ще бъде - купува ли се кола,

Абе Стреличке , изчакай няколко дни....

*

Divna

« Отговор #796 -: Септември 11, 2010, 10:03:21 pm »
А ако продаваш кола на ретроградието какво ще рече? Че ще ти я върнат?

*

Марая

• 28287
« Отговор #797 -: Септември 11, 2010, 10:08:43 pm »
А ако продаваш кола на ретроградието какво ще рече? Че ще ти я върнат?

Не би били добре , ще има проблеми. Мерка принципно се свързва с търговията, винаги се случва нещо , което пречи на сделката, и все в последния момент...
Абе не е за предпочитане.

« Отговор #798 -: Септември 12, 2010, 07:55:51 am »
това със сметките на Мтел е истина, незвам какъв е проблема, но излизат на 8 всеки месец, като преди това ти пращат смс със дължимата сума, вчера на 11/09 на ретро мерк  все още не бяха готови :o

относно колата - си имаше период на преосмисляне на решенията и избора на модел, не повтори грешките си от първият път,така,че да видим в понеделник как ще минат нещата
Мерка е стационарен,от малко след полунощ на 13 и такъв ще остане до вечерта на 13
ще изследвам какво е да си купиш кола на стационарен Меркурий в Дева в 5гр.21 :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #799 -: Септември 12, 2010, 07:58:09 am »
Значи утре вечер тръгва директно?
Еми супер ;Dпреживяхме го :P