Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449504 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #800 -: Септември 12, 2010, 08:03:32 am »
е ще се движи в ретроградна сянка до като стигне градуса в който е станал ретро -
в 19 гр.на Дева на 27/09
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #801 -: Септември 12, 2010, 08:27:15 am »
е ще се движи в ретроградна сянка до като стигне градуса в който е станал ретро -
в 19 гр.на Дева на 27/09
Тази ретроградна фаза пак ли влияе така както когато е ратрограден?

« Отговор #802 -: Септември 12, 2010, 08:27:57 am »
хъм, като се замислих , на тези с Асц. Дева и Близнаци ,ретро периода на Мерка бележи важен период на преосмисляне за избор и важни решения и понеже купуването на кола е изцяло под негово управление - като търговия, като оформяне документално/ подписване на договор/ и като техническо състояния,здравина и надежност, още преди ретро периода огледахме състоянието на пазара и ценовия диапазон, както и марката автомобил,не беше уточнен, тогава не достигаха средства за модела,който всички я съветваха да избере, сега на ретро фазата получи изненадващо много по-удачно и изгодно предложение от предходното   и като модел, цена и като техн.състояние,

тр. Уран и Юпитер също са ретро на секстил от нат.Меркурий и тригон към упр.2 дом Луна,
 тр. Сатурн,Марс и Венера са в 5 дом /на големи покупки/
по натал има рецепция Меркурий Телец,12 / Венера Близнаци,Асц,
като Венера е диспозитор на упр. на 3 дом

« Отговор #803 -: Септември 12, 2010, 08:30:15 am »
в 19 гр.на Дева на 27/09
Тази ретроградна фаза пак ли влияе така както когато е ратрограден?

според това което съм чела - да

*

Vision

• 3523
« Отговор #804 -: Септември 12, 2010, 08:40:54 am »
хъм, като се замислих , на тези с Асц. Дева и Близнаци ,ретро периода на Мерка бележи важен период на преосмисляне за избор и важни решения

така е, за мен този период беше също така и освобождаващ..хубаво е, че мерка сравнително често има ретроградия, за да разчистим от боклуци около себе си и да можем след това да дишаме свободно и с пълни гърди.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #805 -: Септември 12, 2010, 03:51:48 pm »
айде, тук е тамата да се похваля:старото ми компютърче възкръсна днес
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #806 -: Септември 12, 2010, 07:12:10 pm »
айде, тук е тамата да се похваля:старото ми компютърче възкръсна днес

Честито!  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #807 -: Септември 13, 2010, 07:48:53 pm »
стацио Меркурий в Дева днес ни е на късмет, колата е закупена и е в отлично състояние
пустите му австрийци, колко са методични, сервизна книжка, всичко сменено, отбелязано
другата ни е секънт от Швейцария и тя беше отлично подържана , кола от Италия - никога

*

Yaya

• 2265
« Отговор #808 -: Септември 14, 2010, 10:56:58 am »
Мили другарчета, мрежата на Мтел се срина и не могат да се плащят светки днес. В добавка и Булбанк се беше скапала в София за кратко. Ех този Мерк, бееее
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #809 -: Септември 14, 2010, 11:01:31 am »
стацио Меркурий в Дева днес ни е на късмет, колата е закупена и е в отлично състояние
пустите му австрийци, колко са методични, сервизна книжка, всичко сменено, отбелязано
другата ни е секънт от Швейцария и тя беше отлично подържана , кола от Италия - никога

Честито! Със здраве да я карате! :blink:

P.P. Директен , но в ретро сянка от днес.... :blink:
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 01:34:23 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #810 -: Септември 14, 2010, 02:05:46 pm »
Преди дни подписах договор за нова работа,надявам се да е за добро..Съгласих се да се захвана и с допълнителна,и двете в сферата на образованието. Соларният асц. Дева и пълния 6-ти пак си казват думата.Прогресивният Мерк ми е още на МЦ,а и имам сериозни съмнения за точността на минутите на раждане.
Иначе ретро периода ме остави без Интернет(от вчера имам),микровълнова,пералня и неработещи ел. ключове..
Обаче пък си взех листовките шофьорски... :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #811 -: Септември 14, 2010, 02:21:42 pm »
През април по ретро Меркурий уж трябваше да започна допълнителна работа в съда. 6 месеца нямаше ни вест, ни кост. Днес ми се обадиха и ме поканиха най-после.  :58: :88: 

*

Stella

• 7765
« Отговор #812 -: Септември 14, 2010, 03:15:14 pm »
Честито, Скарлет!  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #813 -: Септември 14, 2010, 03:39:11 pm »
Браво, Скарлет! Харно и хонорарно да ти е новото място  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #814 -: Септември 14, 2010, 03:55:06 pm »
Аааа, мерси!  ;D Аз вече ги бях забравила и отписала.  :rolleyes: Не ме потърсиха половин година и аз реших, че и аз ще съм една от многото, на която никога не са звъннали за заседания. Гледах и събитийната карта за понеделник. Страхотна е - почти същите градуси на Асцендента с моя Асцендент, Луна в тригон с наталните Слънце, Венера и Меркурий, с транзитните Марс и Венера. Марс - съуправител на 2 дом на трон по знак и дом /в 1 дом/. Най-после да се раздвижи тая мътилка.....работата е много интересна за мен и когато може, ще взимам рождени данни.... :blink:

« Отговор #815 -: Септември 14, 2010, 07:26:52 pm »
Аааа, мерси!  ;D Аз вече ги бях забравила и отписала.  :rolleyes: Не ме потърсиха половин година и аз реших, че и аз ще съм една от многото, на която никога не са звъннали за заседания. Гледах и събитийната карта за понеделник. Страхотна е - почти същите градуси на Асцендента с моя Асцендент, Луна в тригон с наталните Слънце, Венера и Меркурий, с транзитните Марс и Венера. Марс - съуправител на 2 дом на трон по знак и дом /в 1 дом/. Най-после да се раздвижи тая мътилка.....работата е много интересна за мен и когато може, ще взимам рождени данни.... :blink:

айде, успехи Скарлетко,на хубав човек хубави неща му се лепкат ;) ;D :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #816 -: Септември 14, 2010, 07:28:36 pm »
Честито Скарлет и успех! :blink: :blink:

« Отговор #817 -: Септември 14, 2010, 07:30:29 pm »

Честито! Със здраве да я карате! :blink:

P.P. Директен , но в ретро сянка от днес.... :blink:

мерси,да ти се връща :blink:

« Отговор #818 -: Септември 14, 2010, 07:30:44 pm »
През април по ретро Меркурий уж трябваше да започна допълнителна работа в съда. 6 месеца нямаше ни вест, ни кост. Днес ми се обадиха и ме поканиха най-после.  :58: :88: 

Честито, СКарлет! А правила ли си хорар по въпроса тогава?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #819 -: Септември 15, 2010, 08:44:06 am »
Благодаря за пожеланията, момичета!  :88:  Работата за мен е изключително интересна. Не съм правила тогава хорар, Аурорче, не знам защо....   :blink: