Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451418 Прегледи
*

honi

• *
  • 96
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #920 -: Декември 21, 2010, 01:50:53 am »
Те по ретро Мерк през септември нали се сменяха софтуъра и после бях не толкова изненадана от закъснението на фактурите, колкото от стойността на фактурата за м. септември - при все това, че сумите за плащане всеки месец малко се различават.
Дали има шанс тая бъркотия с фактурите, започнала по ретро мерк, пак на ретро мерк да се оправи? И аз дали имам шанс да си получа обратно парите?
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #921 -: Декември 21, 2010, 02:01:13 am »
Honi, по ретро Мерк ще си получат фактурите потребителите, за всичките месеци наведнъж, вместо картичка за Коледа. Ще ни сурвакат, както се казва.
И аз много им се ядосах и подадох молба във Виваком да ме приемат в техните редици, има възможност да си прехвърлиш номера без да го променяш.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #922 -: Декември 21, 2010, 02:03:14 am »
Дали има шанс тая бъркотия с фактурите, започнала по ретро мерк, пак на ретро мерк да се оправи? И аз дали имам шанс да си получа обратно парите?

Не знам, преподписах си договора за още една година с тях, през м. ноември изтичаше стария, а още не бях решила какво да правя. Тоя номер ми е отдавна, а имам и още един, вивакомски, но него не го ползвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #923 -: Декември 21, 2010, 02:07:39 am »
Аброуд, не е само това. Към момента имаш повтаряне на натален аспект. Пълнолунието ти е върху оста на възлите и Сатурн. Да не е свързано с парични постъпления от съдружия ? Станала си шеф ?  :rolleyes: :P

Не, не съм голям шеф, все още ;D
Не е свързано с пари, но има връзка с професионално развитие
Мислех да спомена и пълнолунието, или по-скоро наблюденията, че ми е по-благоприятно от Новолунията
И друго - прави ми впечатление, че събитията се отключват ден преди -лунията

*

Lillie

• 30532
« Отговор #924 -: Декември 21, 2010, 02:09:28 am »
Не помня коя беше темата за "умъртвеното" бебе, но току що по новините съобщиха, че все пак е било мъртвородено, което предположение си е съвсем логично за един 5-месечен плод.
Родилката е 17-годишна ученичка, бременността се е пазила в тайна и не е била регистрирана в болнично заведение.
Интересно, как майка, която не иска да се афишира бременността й, ще повдигне публично обвинение за умишлено умъртвен плод? Когато бременността се крие, изводът за мен е, че има голяма вероятност детето, ако се роди живо, да бъде изоставено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #925 -: Декември 21, 2010, 02:27:08 am »
Дай линк, Лили.
А защо не разгледате картата на събитието, която качих? Може би тя ще даде някои отговори.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #926 -: Декември 21, 2010, 02:29:05 am »
А виждате ли какъв хаос е на летищата сега? Направо епопея. Хората не могат да се приберат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #927 -: Декември 21, 2010, 02:31:13 am »
Не знам в коя тема сме коментирали, може би в "Прогнози за 2010".
А преди около половин час съобщиха това по новините, правена е експертиза от петима специалисти, доколкото разбрах (слушах с половин ухо, телевизора го ползвам за звуков фон).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #928 -: Декември 21, 2010, 02:37:30 am »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #929 -: Декември 21, 2010, 02:46:40 am »
И друго - прави ми впечатление, че събитията се отключват ден преди -лунията

Права си, на мен напоследък също, и не само в личен план, в обществен сякаш също са ден преди тях.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #930 -: Декември 21, 2010, 02:57:36 am »

Не знам, преподписах си договора за още една година с тях, през м. ноември изтичаше стария, а още не бях решила какво да правя. Тоя номер ми е отдавна, а имам и още един, вивакомски, но него не го ползвам.

сега ако си смениш оператора можеш да си запазиш номера..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #931 -: Декември 21, 2010, 06:20:37 am »
По ретро Меркурий в Стрелец ви поздравявам с тази песен на Горан Брегович - нали Стрелеца управлява циганите ?- днес асцендентът ми в Стрелец цял ден е на циганска вълна.

http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ&NR=1
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #932 -: Декември 21, 2010, 06:25:34 am »
Страхотна песен :
"Бел кон", Влатко Стефановски

http://www.youtube.com/watch?v=3vUnMABlCjo
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #933 -: Декември 26, 2010, 04:02:05 pm »
ретро мерка си показа рогцата, нищо че натално ми е ретро- подарих само един технологичен подарък и се оказа че не работи, вчера го смених с работещ, и при първото ползване пак една джаджа се размести и не е както трябва, днес отивам да ми върнат парите и няма да се занимавам повече, ще търся друг подарък..но сключих и един договор, за да хвана една промоция, дано поне там не се издънят нещата, ще се разбере към средата на януари, че там пък става въпрос за над 1000 лв, тук са 10 пъти по- малко и по мога да ги прежаля.. :-\ какво да правим като е ретро мерка, няма да легнем и да умираме, я.. :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #934 -: Декември 26, 2010, 05:03:11 pm »
онзи ден бях си намислила да правя сладки и ми се строши антикварната мелачка за орехчета. Вбесих се, изхвърчах и си купих  блендер ( стара идея ми беше). Засега работи.
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 05:09:00 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #935 -: Декември 26, 2010, 05:32:05 pm »
готово, ходих и смених подаръка с нетехнологичен, без никакви проблеми, даже ми се извиниха за разкарването и се почувствах като бял човек.. :blink: все пак като е упорит човек и ретро меркурий не може да му се опре, а аз съм много упорита.. :-[

« Отговор #936 -: Декември 26, 2010, 07:33:40 pm »
Браво !

Упорството срещу стената е опасно упражнение, чупи глави, но и бута стени, зависи от здравината на двете :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #937 -: Декември 26, 2010, 11:16:03 pm »
Е не ;D
Трябва да ви се оплача. Като стане дума да се обръща мерка ретро и аз съм с двата крака в кюпа - като по учебник.
Точно да влезе в трети дом и се обърна ретро, само че ми отнесе вратата на колата и й посмачка фасона :o и то паркирана пред дома. Цяла седмица се разправям със застрахователи. Тая свърши - мерка се върна във втори и започна да ми бърка в спестяванията с пълна сила за оправяне на стари, забравени сметки  ;D - кеф да му се не нарадваш :P
Смачкани ламарини, затрити документи, забравени плащания и като капак неработеща печка  по коледни празници -
ето това си е ретро изпълнение
:25: :33:

Честита Коледа!
накрая успях да се вредя и нет :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 11:20:13 pm от Nessus »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Vision

• 3523
« Отговор #938 -: Януари 23, 2011, 12:28:43 am »
ретро мерка си показа рогцата, нищо че натално ми е ретро- подарих само един технологичен подарък и се оказа че не работи, вчера го смених с работещ, и при първото ползване пак една джаджа се размести и не е както трябва, днес отивам да ми върнат парите и няма да се занимавам повече, ще търся друг подарък..но сключих и един договор, за да хвана една промоция, дано поне там не се издънят нещата, ще се разбере към средата на януари, че там пък става въпрос за над 1000 лв, тук са 10 пъти по- малко и по мога да ги прежаля.. :-\ какво да правим като е ретро мерка, няма да легнем и да умираме, я.. :(

показа си рогцата ретро мерка..реших по негово време да си остъклявам една тераса и първо забравих да кажа какъв цвят да са щорите /по подразбиране са бели, допълнителен цвят се доплаща и след като не съм повдигнала въпроса, човека решил, че ги искам бели, даже ми бил казал, но не помня такова нещо, както и да е/, после този офис, в който пуснах поръчката не работеше между коледа и нова година, та не можах да сменя цвета, телефоните им бяха изключени, а след нова година поръчката беше изпълнена, защото цеха е работил..след това забавиха монтажа с една седмица по тяхна вина и сега се оказа, че размера е грешен, рамката е по- малка с 15 см. отстрани и 10 см. отгоре..толкова е, колкото е измерил, но не е измерил правилно..и сега ще сложят някак грешната, ще направят нова и след това ще демонтират грешната и ще сложат новата..някога, обещават за другата седмица..и изобщо..нямам думи.. :angry: :angry: :41:

няма натално ненатално, щом е ретро си е ретро и това е.. :29:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #939 -: Януари 23, 2011, 01:10:44 am »

няма натално ненатално, щом е ретро си е ретро и това е.. :29:

мдааа, и аз тая песен я пея, а Марайчето - в Риби ми бил, това-онова.... ;D дойде ли ретро Мерка, изпадам в латентно състояние
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер