Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450618 Прегледи
*

missKapriz

Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #1040 -: Април 03, 2011, 06:00:57 pm »
Много хората си мрат да се показват и да са обект да внимание. Освен това как да покажеш на бившия, че имаш живот и след него?! Ми като качваш снимки в нета, до които всички имат достъп.
панимаю ;D ама аз съм явно дефектен лъв-нямам нужда от такава популярност,стига ми сама да си се харесвам и да ми е добре :leos:  :49:

Да споменах някъде думата "харесване". ?
Е, аз не съм дефектен Водолей...не мога без съвременните технологии и ...без общуването с приятелите.
Нямам параноя, че някой ще ме урочаса или омагьосаа.---това са моите приятели. но аз съм общителен човек, не всички са като мене, така че разбирам.
а аз да споменах твоя ник или твой цитат?
и за водолея не е дефект ,ако не иска да се показва,но за един лъв-може и да е
аз също съм общителен човек,даже прекалено,но между общуване и общуване има разлика

*

Stella

• 7765
« Отговор #1041 -: Април 03, 2011, 06:05:58 pm »
Много хората си мрат да се показват и да са обект да внимание. Освен това как да покажеш на бившия, че имаш живот и след него?! Ми като качваш снимки в нета, до които всички имат достъп.
панимаю ;D ама аз съм явно дефектен лъв-нямам нужда от такава популярност,стига ми сама да си се харесвам и да ми е добре :leos:  :49:

Да споменах някъде думата "харесване". ?
Е, аз не съм дефектен Водолей...не мога без съвременните технологии и ...без общуването с приятелите.
Нямам параноя, че някой ще ме урочаса или омагьосаа.---това са моите приятели. но аз съм общителен човек, не всички са като мене, така че разбирам.
а аз да споменах твоя ник или твой цитат?
и за водолея не е дефект ,ако не иска да се показва,но за един лъв-може и да е
аз също съм общителен човек,даже прекалено,но между общуване и общуване има разлика

Да показваш свои снимки на приятелите е порок, според теб, разбрах.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1042 -: Април 03, 2011, 06:07:56 pm »
Често ФБ се ползва с не точно приятелски и комуникационни подбуди. Моя позната и шефът й, кретен по нейните думи, са приятели във ФБ.  :haha: Тя го е поканила. ;) Това ми го каза трето лице, защото тя самата няма да ми каже.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #1043 -: Април 03, 2011, 06:08:26 pm »
нищо не си разбрала
говорех какво Аз не харесвам!А не какво е порок и какво -добродетел
като за луна във водолей много лесно се засягаш
и напразно

*

Asol

• 4140
« Отговор #1044 -: Април 03, 2011, 06:09:52 pm »
Да показваш снимки, на някой човек с когото сте приятели, а ви дели разстояние, можеш и с помощта на различните месинджъри.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1045 -: Април 03, 2011, 06:10:15 pm »
Често ФБ се ползва с не точно приятелски и комуникационни подбуди. Моя позната и шефът й, кретен по нейните думи, са приятели във ФБ.  :haha: Тя го е поканила. ;) Това ми го каза трето лице, защото тя самата няма да ми каже.

:haha: :haha: :haha:
Ето ти сама го каза: "ТЯ ГО Е ПОКАНИЛА" Всеки сам си решаваа кого да ДОПУСНЕ в приятелския си кръг. А тези, дето ползват други подбуди, да се спасяват, не ме кефи подобно поведение. тяхна си работа. "Кажи ми кои са  ти приятелите, за да ти кажа кой си!"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1046 -: Април 03, 2011, 06:12:10 pm »
Да показваш снимки, на някой човек с когото сте приятели, а ви дели разстояние, можеш и с помощта на различните месинджъри.

Аз съм избрала този начин-дава много повече възможности, защото комуникацията може да стане и в реално време с много хора едновременно.

« Отговор #1047 -: Април 03, 2011, 06:12:41 pm »
Или както се казваше в един скеч - Във ФБ имам 600 приятели, от които 2ма познати  :haha:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1048 -: Април 03, 2011, 06:23:10 pm »
Е, с месинджърите не е ли в реално време и то с възможността това да стане и визуално и звуково ? Има и възможност за конферентна връзка. Това е само моето отношение по въпроса.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1049 -: Април 03, 2011, 06:36:35 pm »
Нямам ФБ, но съм получавала покана за приятелство от една колежка, най-голямото л....о, което може да съществува. С нея имаме открит конфликт и как й дойде на ум да ме кани, още се чудя. Прати ми и напомняне за поканата си  :57:
Лили, снощи бях на рожден ден на една личност от Хепи  :93:, близка приятелка ми е и и много се смях на сутрешните раздувки между теб и Аврора, защо бе пиле не послуша кака ти като ти каза да си траеш? Големи сте симпатяги.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1050 -: Април 03, 2011, 06:46:36 pm »
Сякаш ме знаят коя съм.  ;D А личното си впечатление за тях като клиенти го затрих после.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1051 -: Април 03, 2011, 09:02:19 pm »
Ретро Мерка ми е близо до К11,съвпад с нат. Юпитер..
Що хора се сетиха за мен тия дни,не е истина..
Тази сутрин ми звънна телефона много рано,гледам-непознат номер.Вдигам и се чуват едни пукотевици,едни металически звуци..Набрах номера ща ,не ща и вдига един мой бивш..Първите му думи:"Здрасти,ама що ми звъниш толкова рано?" ;D
Докато се разберем кой на кого е звъннал първи и изслушам обясненията как телефонът му бил заключен в джоба,а пък в тел. му указател му няма моя номер,стана дълга и широка..
Така и се не разбрахме,де.. ;D
А на домашния усилено търсят някакъв хотел... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1052 -: Април 03, 2011, 09:04:28 pm »
На мен на домашния все ми пускат факсове от София.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1053 -: Април 03, 2011, 10:21:06 pm »
За пръв път реших да си поръчам готова храна за вкъщи, от китайски ресторант, че се затрупах с работа през уикенда и нямам време нито да готвя, нито да ходя да пазарувам.
Да видим дали по ретро Меркурий всичко ще е точно.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1054 -: Април 04, 2011, 12:49:19 am »

Знаех си. Луна в Рак и Скорпион не обичат ФБ.

щото не обичат фалша и го надушват отдалече :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1055 -: Април 04, 2011, 01:10:02 am »
Моята осмодомница предпочита да стои в сянка и не обича показността, понякога се чудя как успява да доминира над огнения стелиум в 5 дом, може би защото и изгряващият знак си казва думата. Фалшът ми е изключително противен, затова поддържам малко лични контакти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1056 -: Април 04, 2011, 06:18:05 pm »
За пръв път днес открих и другото проявление на ретрограден Меркурий-вместо да допускам банални грешки, днес си откривам и коригирам стари. Въвеждам ред в документацията.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1057 -: Април 04, 2011, 11:03:55 pm »
Много, много забавен ретро мерк.. някои като се понапъне да говори бързо и направо му се оплита езика, през последните два дена какви бисери съм чула не е истина  ;D ;D ;D
Забелязала съм, че като се обърне мерка и от устата ми излизат много неща, които съм мислила, но не съм имала възможност да кажа или просто съм си замълчавала.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1058 -: Април 05, 2011, 12:02:10 am »
За пръв път днес открих и другото проявление на ретрограден Меркурий-вместо да допускам банални грешки, днес си откривам и коригирам стари.

И при мен често се случва по ретро Меркурий не да допускам грешки по невнимание, защото през този период съм склонна да гледам всичко под лупа, а да откривам стари такива...
Чудех се дали периодът на ретроградието е подходящ за предоговаряне и актуализиране на някои условия. Мисля, че сега е моментът за мен... По директен Меркурий други неща са ми в главата, докато по ретро фази се връщам към някои моменти от миналото, преосмислям ги и подлагам на корекция каквото е възможно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1059 -: Април 05, 2011, 12:15:14 am »
За пръв път днес открих и другото проявление на ретрограден Меркурий-вместо да допускам банални грешки, днес си откривам и коригирам стари.

И при мен често се случва по ретро Меркурий не да допускам грешки по невнимание, защото през този период съм склонна да гледам всичко под лупа, а да откривам стари такива...
Чудех се дали периодът на ретроградието е подходящ за предоговаряне и актуализиране на някои условия. Мисля, че сега е моментът за мен... По директен Меркурий други неща са ми в главата, докато по ретро фази се връщам към някои моменти от миналото, преосмислям ги и подлагам на корекция каквото е възможно.

Аз мисля, че е подходящо, случвало ми се е.