Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450763 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #140 -: Февруари 15, 2008, 08:06:50 pm »
Цитат
Теб отде те банаха?  :unsure:
От фръцливия сайт  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #141 -: Февруари 15, 2008, 08:08:41 pm »
Цитат
Видях нещо странно :blink:  Най-голяма посещаемост в този форум-27.6.2007., а в един друг в който ходя от скоро(не астрологически,нито езотеричен)-26.6.2007. !

Да, така е. В този ден бе отбелязана най-голямата посещаемост по форумите!
Ефектът на ретро Меркурий in corde solis  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #142 -: Септември 06, 2009, 02:46:36 pm »
Хайде,ретро Меркурий започна да се вихри-подписа ми си прави каквото си иска,а сега един близък закъса с колата  ;D

Макар че още преди 2-3 дни почнах да го усещам,след като една елементарна среща ми се промени няколко пъти и в крайна сметка се насрочи така че да е по време на ретро периода .

« Отговор #143 -: Септември 06, 2009, 02:57:53 pm »
Аз пък вчера с един замах си намерих една дискета /от онези черните  ;D/ с файлове, които съм правила преди 10 години.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #144 -: Септември 06, 2009, 03:26:01 pm »
да ви е честито надупеното  :-* ;D :P   

това ми е любимият период  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #145 -: Септември 06, 2009, 03:26:08 pm »
Аз пък във форума не мога да влизам ... чудя се вие нямате ли проблем? С ретро и без ретро БТК-то си е БТК, няма оправия.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

9779

• 32
« Отговор #146 -: Септември 07, 2009, 02:27:20 pm »
Kазвам на мойте вчера, че астролозите  обясняват развалянето на двата ни ТВ, неизлитането им със самолета ( по собствени причини ), чупенето и развалянето на какво ли не и пр. и пр. с ретроградния Меркури , а те ми се смеят. И днес влизам да видя дали е така и какво да видя- Да. И кога се маха, защото аз вчера- вечерта отстраних повредата в единия ТВ, но в другия не можах. Да видя дали ще оправя и втория без да се наложи да викам техник. 

*

Skarlet

« Отговор #147 -: Септември 07, 2009, 05:39:58 pm »
Kазвам на мойте вчера, че астролозите  обясняват развалянето на двата ни ТВ, неизлитането им със самолета ( по собствени причини ), чупенето и развалянето на какво ли не и пр. и пр. с ретроградния Меркури , а те ми се смеят. И днес влизам да видя дали е така и какво да видя- Да. И кога се маха, защото аз вчера- вечерта отстраних повредата в единия ТВ, но в другия не можах. Да видя дали ще оправя и втория без да се наложи да викам техник. 

Меркурий не се маха, а ще стане директен на 30 септември.  :)

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #148 -: Септември 07, 2009, 10:51:30 pm »
Ретро Мерка този път направо ме втрещи. Изведнъж от нищото се появиха хора, които не съм виждала или чувала от 5, някои 10 години  ??? . Транзитира ми през 4ти дом и в момента е върху наталния ми съвпад Сатурн/Юпитер...намирисва ми на някаква кармичност/недовършеност, което е някак странно  :D Как мислите?  :-\
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Септември 07, 2009, 11:11:29 pm »
Досега четох много увлекателна астрологична литература. Скоро не би се беше случвало книга да ме погълне по този начин. Пет часа не можах да се отлепя от четивото, така ме беше завладяла материята. Сигурно е от ретро Меркурия желанието ми да търся допълнителна астрологична информация, да си разширявам хоризонтите. 

Аз май пак ще започна да закъснявам за работа. ...Да си лягам, че утре ще се става рано!

« Отговор #150 -: Септември 08, 2009, 09:52:50 am »
На някои хора им се случват добри неща при ретро Меркурий!Познавам човек,на който му поправиха колата вчера,а от
седмици я държеше в гаража - той е с натален ретро Мерк.Но му се развали бойлера(протече).
В период на транзитен ретро Мерк,трябва да се видят и соларния Мерк,и прогресивния.И ако ретроградността надделее
тогава,човек има зелена улица да си върши (и то успешно) нещата,които е пропуснал да направи до сега.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #151 -: Септември 08, 2009, 11:29:52 am »
 при предишният ретро период намерих някой, който д ами поправи  мобилният ( а преди това 2 пъти го бях давала на поправка) сега е пушка ;D
 но  около седмица преди да почне ретро периодът:чисто  новото голямо LSD  престана да работи, едвам го занесохме оказа се с различен номер на гаранционната карта >:(- разправии и новото лаптопче  (отпреди 3 дена се оказа вкъщи с английска клавиоатура и сег апак ще се разправяме) :-X
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 11:50:51 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #152 -: Септември 08, 2009, 03:11:44 pm »
Ей, Кайа, твоя човек голям спец ли е? Трябва ми такъв. Имам един апарат, от който искам да извадя информация, но никой досега не можа. Във Варна най-добрите го гледаха, после и в Бургас го пращах ... нищо.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #153 -: Септември 08, 2009, 11:47:01 pm »
на моя меркурий в наталната карта пише и s и r, което не знам точно какво значи, но преди малко се прибрах и докато чаках автобуса, една кола се беше засилила и мина през локвата близо до тротоара, видях водата как се вдигна във въздуха, огромна вълна, времето се разтегли, все едно минаха поне две минути, разбрах докъде ще падне, преместих се спокойно и тя падна на половин метър от мен,

Много интересно  :) Меркурий сигурно ти е стационарен ,за това излиза символа S .За стационарните планети сме писали,една от тяхната способност е да "задържат" времето,а не просто да го "връщат" или "повтарят" като ретро планетите.Виж си в astro.com дали ти излиза ретро или стационарен или дай да го проверим (има и други начини).

На мен подобно нещо ми се случи на скоро (лятото) с едно куче,което се затича към мен от един обект който охраняваше,всичко беше внезапно и бързо,но все едно виждах на забавен каданс,направих само една крачка назад без паника и синджира му стигна точно до мен без да успее да ме ухапе,няма и 2 секунди след това.Аз имам стационарен Сатурн,разбира се такива способности дремят във всеки човек,особено когато действа или реагира в критични ситуации.

*

Helo

« Отговор #154 -: Септември 09, 2009, 12:14:44 am »

Аз имам стационарен Сатурн,разбира се такива способности дремят във всеки човек,особено когато действа или реагира в критични ситуации.

Аз май нямам никакви стационарни планети, но и на мен са ми се случвали няколко пъти такива неща и не намирам нищо странно в това.

Сега се сещам за една кола, която можеше да ме блъсне, ама аз известно време стоях и се чудех дали да се мръдна, щото оня караше с голяма скорост и явно се мислеше за голяма работа и не исках да се съобразявам с него. Ама накрая реших, че ще е по-добре за мен, ако се отдръпна. Направих крачка назад, без да бързам много и колата замина. После чух една от отсрещния тротоар да казва, че не е виждала толкова бърза реакция.  ???

После видях същата червена кола, която не се съобразяваше нито със скоростта, нито с хората. Оказва се, че собственикът и я паркира през деня близо до моя дом и то направо на улицата. Но не постъпих като Скорпион и не направих нищо на колата. Пустия му ретрограден Марс!  >:( Само си мислех да отмъстя някак, ама с тоя Марс, пък и в съвпад със Сатурн, съвсем рядко и то само когато се налага извършвам отмъщение.  >:(

А като съм играла на федербал също понякога перцето е идвало при мен доста бавно - но това беше когато бях дете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #155 -: Септември 09, 2009, 12:18:59 am »
Хело,с Плутон на АСЦ няма начин да не можеш това онова,особено ако ти е застрашен живота  ::)

Отделно познавам човек с Уран/Марс/Плутон на АСЦ,който е преживявал толкова тежки катастрофи,с коли ,с мотор и какво ли не и си е живо Фениксче-дори почти е минавал без сериозни травми .Но мен това не ме учудва,видя ли замесен Плутон  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #156 -: Септември 09, 2009, 12:23:53 am »

Аз имам стационарен Сатурн,разбира се такива способности дремят във всеки човек,особено когато действа или реагира в критични ситуации.

Аз май нямам никакви стационарни планети, но и на мен са ми се случвали няколко пъти такива неща и не намирам нищо странно в това.

Сега се сещам за една кола, която можеше да ме блъсне, ама аз известно време стоях и се чудех дали да се мръдна, щото оня караше с голяма скорост и явно се мислеше за голяма работа и не исках да се съобразявам с него. Ама накрая реших, че ще е по-добре за мен, ако се отдръпна. Направих крачка назад, без да бързам много и колата замина. После чух една от отсрещния тротоар да казва, че не е виждала толкова бърза реакция.  ???

После видях същата червена кола, която не се съобразяваше нито със скоростта, нито с хората. Оказва се, че собственикът и я паркира през деня близо до моя дом и то направо на улицата. Но не постъпих като Скорпион и не направих нищо на колата. Пустия му ретрограден Марс!  >:( Само си мислех да отмъстя някак, ама с тоя Марс, пък и в съвпад със Сатурн, съвсем рядко и то само когато се налага извършвам отмъщение.  >:(

Мореее,аз пък с моя Марс в съвпад със Сатурн такъв селски панаир щях да му вдигна,че щеше да минава по другите улици после!

*

Helo

« Отговор #157 -: Септември 09, 2009, 12:31:38 am »
Хело,с Плутон на АСЦ няма начин да не можеш това онова,особено ако ти е застрашен живота  ::)

Отделно познавам човек с Уран/Марс/Плутон на АСЦ,който е преживявал толкова тежки катастрофи,с коли ,с мотор и какво ли не и си е живо Фениксче-дори почти е минавал без сериозни травми .Но мен това не ме учудва,видя ли замесен Плутон  :)

Странното е, че хич и не съм се плашила в такива случаи. Стоя и си мисля, разсъждавам по ситуацията, докато стоя на едно място и взема решение, вместо като другите хора да бягам.

То аз верно не съм много емоционална, особено пък преди години, ама все пак. Нито по време на ситуацията, нито след това не съм изпитвала страх.

Катастрофи не съм преживявала, Слава Богу! Само веднъж като бях на 16 докато чаках на спирката в подлеза тролея, една кола приближаваше с голяма скорост и се въртеше, а части от нея се откъсваха и политаха настрани. Аз седях без да мръдна от мястото си и без никакви емоции си мислех - Сега дали ще ме удари, не би било добре, ако ме удари  ;D, ако ме удари дали ще ми стане нещо. После се сетих, че трябва да бягам. Огледах се и видях, че всички хора са се запътили да бягат в една посока и само аз още си стоя там и мисля по въпроса.  ;D ;)

После тръгнах и аз към другите хора и следващото, което си спомням е, че ставам от земята. Не помня момента с падането и защо съм паднала. Ама май нямаше пострадали. И аз не само, че не пострадах, но и хич никакви емоции не изпитах.

*

Helo

« Отговор #158 -: Септември 09, 2009, 12:35:04 am »

Мореее,аз пък с моя Марс в съвпад със Сатурн такъв селски панаир щях да му вдигна,че щеше да минава по другите улици после!

Ти пък! От това няма да има никаква полза. Простият ще си остане прост. Само тайното отмъщение върху колата му, без никой да знае за това би било хубаво нещо.  ;D

Ама аз хич не съм инициативна при отмъщения, ако не съм изпитала кой знае какви чувства.  :(
Пък аз нещо не се ядосвам лесно. Пък и винаги мисля за последствията. Никога не действам водена от гняв. То първо трябва и да изпитам истински гняв де.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #159 -: Септември 09, 2009, 12:42:45 am »
С тайно отмъщение,знаеш ли пък кога ще разбере,за какво му се случва?!Точно никога!Той като е такъв,кой знае още колко поразии е направил.На другият ден пак ще профучи до тебе! ;D