Хело,с Плутон на АСЦ няма начин да не можеш това онова,особено ако ти е застрашен живота 
Отделно познавам човек с Уран/Марс/Плутон на АСЦ,който е преживявал толкова тежки катастрофи,с коли ,с мотор и какво ли не и си е живо Фениксче-дори почти е минавал без сериозни травми .Но мен това не ме учудва,видя ли замесен Плутон 
Странното е, че хич и не съм се плашила в такива случаи. Стоя и си мисля, разсъждавам по ситуацията, докато стоя на едно място и взема решение, вместо като другите хора да бягам.
То аз верно не съм много емоционална, особено пък преди години, ама все пак. Нито по време на ситуацията, нито след това не съм изпитвала страх.
Катастрофи не съм преживявала, Слава Богу! Само веднъж като бях на 16 докато чаках на спирката в подлеза тролея, една кола приближаваше с голяма скорост и се въртеше, а части от нея се откъсваха и политаха настрани. Аз седях без да мръдна от мястото си и без никакви емоции си мислех - Сега дали ще ме удари, не би било добре, ако ме удари

, ако ме удари дали ще ми стане нещо. После се сетих, че трябва да бягам. Огледах се и видях, че всички хора са се запътили да бягат в една посока и само аз още си стоя там и мисля по въпроса.

После тръгнах и аз към другите хора и следващото, което си спомням е, че ставам от земята. Не помня момента с падането и защо съм паднала. Ама май нямаше пострадали. И аз не само, че не пострадах, но и хич никакви емоции не изпитах.