Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450779 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1300 -: Ноември 25, 2011, 08:57:14 pm »
Незнам как ми действа, ама съм крива...Но незнам дали от него. То при мене какво ли няма за кривост.

« Отговор #1301 -: Ноември 25, 2011, 09:16:27 pm »
Някой няма ли да сподели какво му се случва по време на този ретроград в момента? Днес започна...:)

Ми р периодите на Меркурий са тези, които просто дори да не гледам никакви сайтове, таблици и каквото и да е било, просто няма начин да не разбера, че са настъпили. Другите не ги усещам. Ама ей го на днеска, типични управлявани сфери от Меркурий - първо, автобуса дойде по-рано (все пак е р Меркурий в Стрелец), едвам го догоних да се кача ...  ;D През целия ден имах усещането, че съм збаравила нещо, но за момента не съм установила да съм направила такава работа (о, благословено чудо!!!). Имахме лекции ... чакахме професора 90583458330 часа, докато дойде. Липса на концентрация всякаква, чудя се как компа ми още е добре, но има време да се развали и в този р меркурий период  ;D ;D ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1302 -: Ноември 25, 2011, 09:28:00 pm »
супер много работа имам, всички ме притискат от всякъде,  :P синхронно  ;D
пов**ща ми се от стоене на компютъра  :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1303 -: Ноември 26, 2011, 10:38:37 am »
  С години наред се мъча да се отърся от два образа и все на такива ретро-периоди по някакъв начин се случват неща, които ме връщат обратно на старта. Даже и сънищата... :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #1304 -: Ноември 26, 2011, 06:07:54 pm »
Хора, побърка ме Меркурий тези 2 дни. В командировка съм в София и се оказа, че през цялото време съм се опитвала да се свържа с приятелката ми на телефон, който тя вече не ползва, отсядам на хотел, а тя ми звъни на следващия ден и казва : "Какво става ти нали щеше да пристигаш?" И двете бяхме много озадачени от недоразумението. После ме накара да остана у тях още 2 дни, през уикенда, че да се видим и да се наприказваме. Накрая разбрахме защо така се е получило. А преди малко гледам - Меркурий обърнал посоката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1305 -: Ноември 26, 2011, 06:12:00 pm »
обърна резбата но 24-11
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1306 -: Ноември 26, 2011, 06:59:01 pm »

Мдам, на мене пък ми е ретро в натала и сега ми е добре, особено около рождения ден. Имам раздвижване в работата, имам някакви постъпления откъм финанси. Комуникацията засега е ок, ще видим с писмената как ще я караме.

« Отговор #1307 -: Ноември 26, 2011, 07:45:55 pm »
днес срещнах жена ,с която сме карали заедно шофьорски курсове преди 25 години ;D

и още една, сродна душа ,с която се срещаме само по ретро Меркурий,случайно на улицата
 и тя е със скорпи Луна и с интереси в астрологията

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1308 -: Ноември 27, 2011, 09:30:26 am »
И аз забелязах нещо странно, вчера трябваше да се видя с двама души по задължение, а понеже беше събота и така ми се искаше да си почина, с нежелание мислех за тези две срещи. И не се случиха. На единият господин му се счупила колата, а другият изобщо не ми се обади, за да потвърди час на срещата (бе поел тази отговорност). И си прекарах една хубава събота  :P ;D :yahoo:

Ще черпя ретро Мерк-а. 

« Отговор #1309 -: Ноември 27, 2011, 11:37:02 am »
Да ви споделя днеска ... понеже то е смешно направо с тоя ретро Мерк. Влиза майка ми в стаята, понже сестра ми звъняла, но сестрата не чува какво й казва мама. И чувам аз как тя крещи алоооо по телефона, и мама със всичка сила и тя алоооо. И звъни накрая сестра ми на моя телефон, за да се чуе с майка и телефона вибрира, нали и мама натиска зелената слушалка, телефона изобщо, никаква реакция, продължава да си звъни само.  ;D ;D ;D И викам ... мамо, тука си объркала нещо ... натискам и аз зелената слушалка, няколко пъти ... неее .... телефона продължава да си звъни, не го интересува нищо. ;D ;D ;D

ПС: Редактирах си мнението, поради мъдрата мисъл която бях написала "И крещиии ало аз тя на телефона" или нещо такова, като цяло ... структурирането на мисли в момента не ми е най-голямата сила.  ;D ;D ;D ;D

ПС2: Сега пък, за първи път, събуждам се и не си помня съня, една приятелка ме пита какво сънувах и аз след 2-3 минути се сетих, изникна ми в съзнанието, принципно като се събудя, само като се събудя, АКО помня съня, имам две три минути или да го разкажа на глас, или да го напиша, защото в противен случай е безвъзвратно загубен.  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 12:09:51 pm от ThunderGoddess »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1310 -: Ноември 27, 2011, 12:16:37 pm »
Не знам, на мен ретро Мерк рядко ми влияе, но започвам да наблюдавам хората извън моя кръг на общуване и ми става много забавно, макар че състоянието, което виждам, не е много за смях. :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1311 -: Ноември 27, 2011, 01:01:15 pm »
аз пък днес с когото и да пробвам да се свържа - ами няма го....визирам 5-6случая за днес... :-\
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1312 -: Ноември 28, 2011, 07:50:12 am »
То и друг път се е случвало, но този път беше много осезаемо - аз говоря за едно, човека - съвсем за друго! Никакво разбиране!
Интересното, обаче, беше, че взех, че се разбрах с майка си, което обикновено е трудно! Да не би тоз ретро Меркурий да оправя сбъркани комуникации?! Не само да разваля нормалните?!

« Отговор #1313 -: Ноември 28, 2011, 01:41:33 pm »
На мен вчера около 10 пъти ми изчезна интернета, отделно имах уговорка да се чуя с една приятелка, пък забравих да й се обадя, което е нетипично за мен по принцип  ;D
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #1314 -: Ноември 29, 2011, 08:24:52 am »
Да не би тоз ретро Меркурий да оправя сбъркани комуникации?! Не само да разваля нормалните?!

преосмисляш св.възгледи  при ретро Мерк или Венера  корегира,възтановява, изглажда недовършени неща във взаимоотношенията между хората

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1315 -: Ноември 29, 2011, 09:16:39 am »
получих писмо, с което окончателно прекъсваме отношения с една колежка. Нещата бяха на ниво "скъсване" от 6-7 месеца. :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1316 -: Ноември 29, 2011, 09:23:06 am »
Намерих нещо, което отдавна търсех, но сега не знам доколко вече ми е необходимо.
Имах една симпатична ситуация свързана със синхронност.

« Отговор #1317 -: Ноември 29, 2011, 11:04:43 am »
Аз пък запо4нах да пиша отново тук  ;D
Но сигурно ще трае до смяна фазата на Меркурий, 4е не съм особено моногамна с форумите.

намерих и един нов dutch психо сайт, засега ми харесва, много е готски и забавен ;D

а в4ера след лекции отидох да разгледам Арт академия, вдъхнових се. Прили4аше на склад за 4етки, платна и бои..на места беше някак изолирано (създава усещане,4е можеш да се скриеш там), на други не..много , наистина много се впе4атлих :)

« Отговор #1318 -: Ноември 29, 2011, 11:23:53 am »
и нещо персонално:
изостри ми се любопитството към всякакъв тип информация, интереси, хора, мероприятия..
и изведнъж се забързах на някъде, а дори не знам накъде..:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1319 -: Декември 04, 2011, 09:44:54 pm »
14 декември