Да ви споделя днеска ... понеже то е смешно направо с тоя ретро Мерк. Влиза майка ми в стаята, понже сестра ми звъняла, но сестрата не чува какво й казва мама. И чувам аз как тя крещи алоооо по телефона, и мама със всичка сила и тя алоооо. И звъни накрая сестра ми на моя телефон, за да се чуе с майка и телефона вибрира, нали и мама натиска зелената слушалка, телефона изобщо, никаква реакция, продължава да си звъни само.

И викам ... мамо, тука си объркала нещо ... натискам и аз зелената слушалка, няколко пъти ... неее .... телефона продължава да си звъни, не го интересува нищо.

ПС: Редактирах си мнението, поради мъдрата мисъл която бях написала "И крещиии ало аз тя на телефона" или нещо такова, като цяло ... структурирането на мисли в момента не ми е най-голямата сила.

ПС2: Сега пък, за първи път, събуждам се и не си помня съня, една приятелка ме пита какво сънувах и аз след 2-3 минути се сетих, изникна ми в съзнанието, принципно като се събудя, само като се събудя, АКО помня съня, имам две три минути или да го разкажа на глас, или да го напиша, защото в противен случай е безвъзвратно загубен.