Айде сегам ще си ги мерим

, но съвсем добронамерено в името на астрологията
квадратът Марс - Уран - ми даваше доста добри спортни постижения, а и до днес съм издръжлива физически, много бързо включвам какво се случва около мен и действам, добра бях в точните науки и се оправям с компютри. Усещам напрежение, но е зареждащо, енергията преди да избухна (това помага много при креативните дейности). Когато се налага мога да управлявам и давам резки нареждания без грам колебание и ми се подчиняват. Марс нали ми е в Риби - много приятели музиканти, но избягали от класическата музика и свирещи в някакви алтернативни агресивни движения - пънк, метал, hard core и т.н.
Обличам се странно - своеобразно, винаги е прилично, но е уникално - обръщат се хората след мен по улиците, понякога дори за мое собствено учудване.
Електроуредите горят около мен, пожари, самолетни полети, приземени аварийно и т.н., но никакви последствия за мен. Само, че няма часовник, колкото и от добра марка да е бил, който да не се е счупил около мен. Липсва ми ръчния часовник, защото съм Козирог и това ми е голяма мъка.
За приятелката ми - тя се занимава също с танци, но е доста интелектуална, а влезна в някакви физически направления на изкуството, които не са за нея. Тя записа и докторантура - липсва и интелектуалния стимул, така, че си балансира, но това имах предвид - не мисля, че успя да си прояви достатъчно адекватно тригона. Нали се твърди, че тригонът е лесен аспект.