Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451153 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1520 -: Октомври 21, 2012, 09:22:15 pm »
Хахахаааа, аз се чудех какво ми става тия дни, а то сянката на ретро Меркурий. И на мен ми е 5 дом в тригон с нат. Луна. На възлюбеният му е в 10-ти, ще му отиде после в 9-ти и ще направи секстил с нат. Венера. Интересно дали ретрото ще ни събере или ще тръгнем по различни пътища, той с някоя приятелка, а аз по приключения и флиртове...

« Отговор #1521 -: Октомври 24, 2012, 10:49:53 pm »
Интересуваме, когато Меркурий е ретро в соларната карта, дали дава отзвук през цялата година? По-добре ли ще е за нас да вършим дейностите по ретро движение или трябва да изчакаме директното му тръгване? Как мислите :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1522 -: Октомври 24, 2012, 11:01:36 pm »
Не знам дали ще съм ти полезна, но при мен в натала е ретро и ретротранзитът на Меркурий хич не ми помага, пак си ме удря с високи топки  :angry: Може би по наблюдения ще трябва да прецениш, щото на теория цялата ти година ще е ретро-меркурианска....

Което пък ми напомня за друго - наближава ноемврийското затъмнение, което ме спичаше тотално. При затъмнение с ретро Мерк се очаква да настъпят последиците по-късно от самото затъмнението. Ако то задейства цялата карта, поради съвпад с планета от голям кръст, дали ще се забави и проявлението на затъмнението? Все пак, това са 4 планети, с които за година напред Слънцето ще прави аспекти и ще връща действието на затъмнението...... :unsure:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1523 -: Ноември 02, 2012, 08:39:30 pm »
Аз се чудя,защо винаги на ретро меркурий съм конфликтна и винаги провокирам раздели.
А то защото меркурий ми е У3ти в опозиция уран в 3ти ;D
Ех,колко години минаха за да го осъзная.
А уран ми  е У7ми,та.... доста често се карам с партньорите :-X

*

Papy

• 4343
« Отговор #1524 -: Ноември 02, 2012, 09:09:39 pm »
Оффф, и аз това се чудех

Не издържам вече

« Отговор #1525 -: Ноември 02, 2012, 09:28:37 pm »
И аз така се чувствам,но не е само от ретро Мерка,иначе и на мен ми е У3 и У12

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1526 -: Ноември 02, 2012, 09:38:49 pm »
Аз се чудя,защо винаги на ретро меркурий съм конфликтна и винаги провокирам раздели.

Нали всичко беше много хубаво във вашата връзка, с какво го провокира?

Меркурий още не е ретрограден, обръща се на 7 ноември.
Но вече и аз го усещам, бълвам огън и жупел. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1527 -: Ноември 03, 2012, 08:12:19 am »

Нали всичко беше много хубаво във вашата връзка, с какво го провокира?

Меркурий още не е ретрограден, обръща се на 7 ноември.
Но вече и аз го усещам, бълвам огън и жупел. :))
Там е работата,че не знам :-\
Може би и аз по някое време съм му се видяла властна.
Всъщност всичко си беше наред.Но по едно време усетих в него,че сякаш не му се занимава.
Не е инициативен,половината от срещите ни бяха, защото аз му казвах да се виждаме.И той просто се съгласяваше.
Винаги закъсняваше,с 5-10 минути.
Нещо което аз ужасно ненавиждам.Но нищо не му казвах,нищо.Но като дойде,вече нещо се е пречупило в мен.
По едно време трябваше да взима отпуски,и не се видяхме 5 дена,през които аз направо от мъка и емоции се побърках.Когато се видяхме на 6тия ден,аз бях толкова уморена от тези емоции,че бях някакси особена,леко иронична...и може би странна.Аз съм така,като не виждам някой извество време и охладнявам.
После всичко се нормализира,но усетих,че той не е така като преди.Явно не му се дават и пари за хотел.Може да е стистнат.....
И нещата се натрупаха.
Преди като дойде в работата веднага ми се обажда.
Негативното сякаш се разви в рамките на един ден.И аз с този негативен импулс ,отидох при него и му казах"За да не ми го кажеш ти,ще ти кажа аз-Не искам да се виждаме повече"
И той оттогава не ме търси :blink:Явно го прави или защото нищо няма към мен или от гордост и инат.
Това е,може и аз да съм виновна,но чувствам по някакъв начин,че не се раздава толкова колкото аз.Или се е раздавал,в началото,когато му е било прясно и интересно,заради новото. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1528 -: Ноември 03, 2012, 08:50:49 am »
Не мислех да се обаждам, но отстрани човек сякаш вижда по-добре
Струва ми се, че всичко описано, е добър повод да осъзнаеш, че този човек никога не е бил решение на проблема ти
И изобщо - отношения, породени от нужда, приключват със задоволяването й.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1529 -: Ноември 03, 2012, 10:32:36 am »
Милки, един мъж докога мислиш, че ще се раздава?
Ще се раздава, докато съзира перспектива или интерес... Във втория случай може да се прави, че се раздава.  ;D

Все пак и двамата сте обвързани, имате ангажимент към дете и семейство... А той ако е тръгнал с нагласа за неангажиращ секс с колежка, не може да си позволи нещата във вашата връзка да се задълбочат - това го поставя в доста неудобна ситуация спрямо семейството... А и по принцип трудно е да играеш на два фронта и да водиш дълго време двойнствен живот без да ти проличи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1530 -: Ноември 03, 2012, 10:35:02 am »
Току що ми се обади.
Много дълго говорихме.
Нещата не са приключили.Пак ще сме заедно.
Той е наранен.Каза ми го.
И че на празника му е било много зле.
Акрукс ще излезе права.

Аз съм тази която провокира проблема.
Иначе нямаше проблем.Аз си внушавам ,аз съм мнителна и доста импулсивна.
Той е в шах,как съм го изтърсила това онзи ден ,да се разделяме.Дошло му е като гръм,много е бил учуден.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1531 -: Ноември 03, 2012, 10:36:10 am »
Значи мълчанието му е било от гордост и инат, а не защото не му пука за теб. Честито!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1532 -: Ноември 03, 2012, 10:40:30 am »
Милки, не ги разбирам аз тези състояния, да му говориш нещо, което първо не мислиш и второ не искаш. За какво си му казала, че искате да се разделите, за да оревеш после тука сайта ли? Извинявай, но като цяло не одобрявам такива връзки.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1533 -: Ноември 03, 2012, 10:41:08 am »
Значи мълчанието му е било от гордост и инат, а не защото не му пука за теб. Честито!  :blink:
Не знам дали става въпрос за честито.Но като видях,че ми звъни,се зарадвах.
Той каза за вчера и онзи ден,че не е можел да вдигне.
Учуден е.
Радвам се,че ще може да изясним нещата,защото явно става въпрос за някакво объркване.
Все пак сме различни хора.
Но аз вчера и онзи ден ,такъв огън и жупел изхвърлих върху него,чрез смс-и,от уязвеност,че той направо се е шокирал.
Това ще го изясним,ще се видим пак.
Но мисля,че му е мъчно..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1534 -: Ноември 03, 2012, 10:44:19 am »
Милки, не ги разбирам аз тези състояния, да му говориш нещо, което първо не мислиш и второ не искаш. За какво си му казала, че искате да се разделите, за да оревеш после тука сайта ли? Извинявай, но като цяло не одобрявам такива връзки.

Миличка,
нима имаш нещо против,че тук намирам място за споделяне?Това те тревожи? Защо?
Различни сме,аз не съм ти,нито ти -аз.Ако нещо не одобряваш,недей се включва.Ти си много мило момиче.
Желая ти щастие.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1535 -: Ноември 03, 2012, 10:54:50 am »
Нямам нищо против. Всеки си преценя какво да прави, но вече ти казах, че не одобрявам такива връзки и като цяло имам отрицателно отношение към тях. По същия начин мога да се включвам и аз, така както го правиш и ти с постове, които са по-достойни за "Лична драма", отколкото за астрологичен сайт.

Да, много мило момиче съм, понеже най-малкото спазвам някакви общоприети ценности. Благодаря ти!

PS: Ако аз съм съпругата на този, ти е бедна фантазията какво ще ти се случи. Ще ти се види тесен света....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1536 -: Ноември 03, 2012, 11:02:43 am »

Е, нали искаш някой да държи на теб, да те обича, така че защо да не е честито?

Ще те посъветвам съвсем приятелски да не допускаш една много честа грешка в такива ситуации - да почнеш да го ревнуваш към съпругата му, към семейството му, а и по принцип. Вземи най-хубавото, което можеш, от тези отношения.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1537 -: Ноември 03, 2012, 12:08:34 pm »

Е, нали искаш някой да държи на теб, да те обича, така че защо да не е честито?

Ще те посъветвам съвсем приятелски да не допускаш една много честа грешка в такива ситуации - да почнеш да го ревнуваш към съпругата му, към семейството му, а и по принцип. Вземи най-хубавото, което можеш, от тези отношения.  :blink:
Мерси Лили,
никога няма да го ревнувам от семейството му. За мен  септември и октомври бяха най-прекрасните месеци през годината.Дано продължи още.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1538 -: Ноември 03, 2012, 12:10:41 pm »
Нямам нищо против. Всеки си преценя какво да прави, но вече ти казах, че не одобрявам такива връзки и като цяло имам отрицателно отношение към тях. По същия начин мога да се включвам и аз, така както го правиш и ти с постове, които са по-достойни за "Лична драма", отколкото за астрологичен сайт.

Да, много мило момиче съм, понеже най-малкото спазвам някакви общоприети ценности. Благодаря ти!

PS: Ако аз съм съпругата на този, ти е бедна фантазията какво ще ти се случи. Ще ти се види тесен света....

Милата,защо днес на задушница си толкова зла?
Защо не се смириш? Защо такава злоба лъха от теб.........горкичкото,сигурно не ти е лесно с толкова зло в душата :(

А съпругата му е на 60.Щом е още с него ,значи е свикнала :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1539 -: Ноември 03, 2012, 12:19:52 pm »

Обикновено не пиша в теми " Лична драма " , но в случая .. Миа, хареса ми  :blink:

Милки, пиши си, щом те разтоварва. Чета и уча житейски уроци, все пак живия живот е по-интересен от който и да е роман. :)