Аз се чудя,защо винаги на ретро меркурий съм конфликтна и винаги провокирам раздели.
Нали всичко беше много хубаво във вашата връзка, с какво го провокира?
Меркурий още не е ретрограден, обръща се на 7 ноември.
Но вече и аз го усещам, бълвам огън и жупел. 
Там е работата,че не знам

Може би и аз по някое време съм му се видяла властна.
Всъщност всичко си беше наред.Но по едно време усетих в него,че сякаш не му се занимава.
Не е инициативен,половината от срещите ни бяха, защото аз му казвах да се виждаме.И той просто се съгласяваше.
Винаги закъсняваше,с 5-10 минути.
Нещо което аз ужасно ненавиждам.Но нищо не му казвах,нищо.Но като дойде,вече нещо се е пречупило в мен.
По едно време трябваше да взима отпуски,и не се видяхме 5 дена,през които аз направо от мъка и емоции се побърках.Когато се видяхме на 6тия ден,аз бях толкова уморена от тези емоции,че бях някакси особена,леко иронична...и може би странна.Аз съм така,като не виждам някой извество време и охладнявам.
После всичко се нормализира,но усетих,че той не е така като преди.Явно не му се дават и пари за хотел.Може да е стистнат.....
И нещата се натрупаха.
Преди като дойде в работата веднага ми се обажда.
Негативното сякаш се разви в рамките на един ден.И аз с този негативен импулс ,отидох при него и му казах"За да не ми го кажеш ти,ще ти кажа аз-Не искам да се виждаме повече"
И той оттогава не ме търси :blink:Явно го прави или защото нищо няма към мен или от гордост и инат.
Това е,може и аз да съм виновна,но чувствам по някакъв начин,че не се раздава толкова колкото аз.Или се е раздавал,в началото,когато му е било прясно и интересно,заради новото. :blink: