Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450872 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1540 -: Ноември 03, 2012, 01:15:23 pm »
Нямам нищо против. Всеки си преценя какво да прави, но вече ти казах, че не одобрявам такива връзки и като цяло имам отрицателно отношение към тях. По същия начин мога да се включвам и аз, така както го правиш и ти с постове, които са по-достойни за "Лична драма", отколкото за астрологичен сайт.

Да, много мило момиче съм, понеже най-малкото спазвам някакви общоприети ценности. Благодаря ти!

PS: Ако аз съм съпругата на този, ти е бедна фантазията какво ще ти се случи. Ще ти се види тесен света....

Обикновено не пиша в теми " Лична драма " , но в случая .. Миа, хареса ми  :blink:

Милки, пиши си, щом те разтоварва. Чета и уча житейски уроци, все пак живия живот е по-интересен от който и да е роман. :)

Чети си миличка и учи .......безплатно е ;D
Да ти е сладко ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1541 -: Ноември 03, 2012, 01:53:46 pm »
Нямам нищо против. Всеки си преценя какво да прави, но вече ти казах, че не одобрявам такива връзки и като цяло имам отрицателно отношение към тях. По същия начин мога да се включвам и аз, така както го правиш и ти с постове, които са по-достойни за "Лична драма", отколкото за астрологичен сайт.

Да, много мило момиче съм, понеже най-малкото спазвам някакви общоприети ценности. Благодаря ти!

PS: Ако аз съм съпругата на този, ти е бедна фантазията какво ще ти се случи. Ще ти се види тесен света....

Милата,защо днес на задушница си толкова зла?
Защо не се смириш? Защо такава злоба лъха от теб.........горкичкото,сигурно не ти е лесно с толкова зло в душата :(

А съпругата му е на 60.Щом е още с него ,значи е свикнала :blink:

Не съм зла аз, а ти. Ти правиш зло като освен своето искаш да развалиш и чуждото щастие. Аз просто съм искрена и ти го казвам. В никакъв случай не те възприемам като жертва, а като човек, който прави лошо и мами най-близките си хора. И си седнала да говориш и за празници...По-добре бъди добър човек в постъпките си.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1542 -: Ноември 03, 2012, 01:58:17 pm »

Цитат
Чети си миличка и учи .......безплатно е
Да ти е сладко

Не се разливай чак толкова в пожелания, Милки :) сладко от тези четива няма да ми стане, а относно безплатното ... парите, никога не са били проблем, стига да си заслужава  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1543 -: Ноември 03, 2012, 02:30:05 pm »
Милки,четейки те,мисля,че заслужаваш съдбата си.
Толкова да нямаш самочуствие и си да страхлива,че да нараняваш първа,като си мислиш ,че си победител.
Ако съм на мястото на този мъж,не бих те потърсил.
Била ли си изобщо някога наясно със себе си?
Отдавна те чета и си една от малкото тук,които изобщо не разбирам,колкото и да се напъвам.

« Отговор #1544 -: Ноември 03, 2012, 02:55:21 pm »
Не мога да повярвам какво толкова ви пречи Милки,всеки има право на своя живот и своята история. Недейте да съдите и да прибързвате с мнения без да познавате лично човека и без да сте минали по пътя който е извървял той,все пак това е публично достъпен сайт и всеки един от вас има своите проблеми ,житейски ситуации непознати за другите и има право точно тук да споделя и да пише това което сметне за добре стига да не засяга пряко вас и вашите интереси.Все пак това е нещо нормално и не мисля ,че е единствената която минава по този път ,голям процент от жените и мъжете имат или са имали тайна връзка ,а това за да се случи значи си има причина и вие не сте хората който  трябва да осъждат правилна или грешна е тя.Аз съм на принципа по-добре замълчи ако не можеш да кажеш нещо хубаво или да помогнеш на човек който има нужда от съвет или помощ,няма да е зле и вие да се замислите върху това
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1545 -: Ноември 03, 2012, 03:02:55 pm »
Миа,
сигурно си толкова злобна,защото си 100% противоположност на аватара си :blink:
Такива са повечето жени,не приличащи на аватара ти.

Мимс и Грейс,
вие също :blink:

Не ме четете, и не е нужно да ме разбирате....

Янита благодаря,ако си наистина 91 набор...мъдра си за годините си :blink:
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 03:12:36 pm от Milkyway »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1546 -: Ноември 03, 2012, 04:39:31 pm »
А ти, Милки, не си мъдра.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1547 -: Ноември 03, 2012, 04:53:13 pm »
Не мога да повярвам какво толкова ви пречи Милки,всеки има право на своя живот и своята история. Недейте да съдите и да прибързвате с мнения без да познавате лично човека и без да сте минали по пътя който е извървял той,все пак това е публично достъпен сайт и всеки един от вас има своите проблеми ,житейски ситуации непознати за другите и има право точно тук да споделя и да пише това което сметне за добре стига да не засяга пряко вас и вашите интереси.Все пак това е нещо нормално и не мисля ,че е единствената която минава по този път ,голям процент от жените и мъжете имат или са имали тайна връзка ,а това за да се случи значи си има причина и вие не сте хората който  трябва да осъждат правилна или грешна е тя.Аз съм на принципа по-добре замълчи ако не можеш да кажеш нещо хубаво или да помогнеш на човек който има нужда от съвет или помощ,няма да е зле и вие да се замислите върху това

Янита, на мен не ми пречи Милки, просто ми е омръзнало от жени, които понеже са нещастни в личния си живот започват да нахлуват в друго семейство и да досаждат на чужди мъже. Съчувствам на съпругата на този мъж и не ми се иска да съм на нейно място. Тук и двамата в тази извънбрачна връзка са ангажирани, мъжът изглежда се чувства добре в семейството си и по-скоро за него е забавление. Ако Милки не беше във връзка, повече щях да я оправдая, отколкото в този случай. По мое мнение, след като нямаш вече чувства към мъжа си или доскоро любимия си, по-добре го освободи от присъствието си, защото ако го питаме и него, той едва ли ще си умира от удоволствие да има такава жена до себе си, но за това трябва да имаш смелост и да ти стиска, а не да лаеш по форумите и да наричаш хората, които ти казват истината злобни.  А след като си направил личния си живот достояние на хората, не виждам защо после да се дразниш от мненията им.

« Отговор #1548 -: Ноември 03, 2012, 05:18:57 pm »
Миа разбрала съм за малкото житейски опит който имам,че има всякакви хора ,различни характери ,с едните се разбираме с другите не,но това не ни дава правото да ги упрекваме и не е нужно да се поставяме на които и да било на мястото ,защото никога не знаеш кой с каква цел и защо върши дадено нещо,ние сме хора ако не можем да си помогнем ,по-добре да останем неутрални.Не защитавам никой в случая ,просто не мога да гледам безучастно,нито ти нито аз познаваме милки и мъжа за който тя споменава,най-малко пък жена му и семейството му,няма смисъл да ги намесваме ,след като лично не сме запознати с историята на всеки един от тях,може пък на този мъж така да му е добре ,може да се чувства щастлив ,а може и просто да се забавлява ,каквото и да е не съди само единият ,защото той ако не искаше нямаше да започне връзка ,пък и в крайна сметка ако не е милки ,ще е някоя друга жена с която да си прекарва добре и да се разтоварва.В едни такива отношения не се иска само един ,защо винаги да обвиняваме жените след като и мъжете са виновни.Ако ти имаш мъж и той ти изневери какво ще кажеш ,на тя е виновна съблазни и вкарва в грях мъжа ми.-Не разбира се,колкото единият толкова и другият е виновен..но нито един от тях не заслужава да бъде съден,разни хора ,разни идеали,след като не съвпадат с твоите възгледи и разсъждения чао и следващият..има си кой един ден да отсъди добре или зле сме извървели житейският ни път...не сме ние хората които трябва да го правим ..Извинявам се предварително и се надявам да не съм обидила никой по един или друг начин,просто искам да ви кажа момичета ,да не подхождаме лошо една към друга,много неща в този живот са неправилни ,но въпреки това се случват и ние не можем да ги спрем,за това да не се ядосваме   :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 05:24:58 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1549 -: Ноември 03, 2012, 05:31:57 pm »
След като говорим за мнения и се искат такива тук в този форум сега ще изразя моето. До тук в това, което съм прочела съвсем не става дума за връзка. Единственото нещо, което забелязвам е, че Милки изпитва чувства към някого, търси го, занимава го, но той изглежда съвсем не е на същата вълна, понеже не се обажда с дни. Има някакъв драматизъм тук, който показва, че ако всичко беше наред и чувствата бяха споделени просто щяха да липсват всичките постове и "радини вълнения" на нашата съфорумка. Това, че си се забавлявал с някого /особено за мъж/  съвсем не означава, че е връзка. Не ми харесва тази напоритост, за мен това е нахалство да преследваш семеен мъж. Ако те търси той е друго.

Все пак е добре да спазваме горе-долу някакви ценности, защото всичко тук се опорочи. Знаете ли, наскоро един човек, завърнал се от чужбина ме попита-ама в тази вашата държава изневярата мода ли е, това за нещо нормално ли го намирате?! Ако не искате на вас да се случва същото по-добре не причинявайте това и  на другите. За това сме хора, за да мислим и с главите си, а не само с нагона, егоизма и ниските си страсти. Аз също не ангажирам никого с мнението ми, но не ми става приятно и не съчувствам на жени, които нямат добра ценностна система. Жената е тази, която трябва да е морална, за да научи на това и децата си.

« Отговор #1550 -: Ноември 03, 2012, 05:38:08 pm »
Съгласна съм,но ако всички жени са морални и примерни ,как стойностните и истински мъже да си дават всеки ден сметка какво съкровище притежават когато намерят истинската жена и да я оценят,ако всички бяха еднакви щяха мъжете да ни приемат за даденост.От край време е имало всякакъв тип жени и това няма да се промени нито пък е лошо.Света за това е интересен и шарен ,защото хората в него са различни  :confuse3:

П.С Едните изневеряват,другите предпочитат да запазят отношенията и да са само с един партньор,но това не означава ,че едните са лоши и неморални ,а другите добри и светци !
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 05:47:41 pm от qnita91 »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1551 -: Ноември 03, 2012, 05:39:39 pm »
Много ли е зле, ако купя недвижим имот при ретрогарден Меркурий  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1552 -: Ноември 03, 2012, 05:47:13 pm »
Съгласна съм,но ако всички жени са морални и примерни ,как стойностните и истински мъже да си дават всеки ден сметка какво съкровище притежават когато намерят истинската жена и да я оценят,ако всички бяха еднакви щяха мъжете да ни приемат за даденост.От край време е имало всякакъв тип жени и това няма да се промени нито пък е лошо.Света за това е интересен и шарен ,защото хората в него са различни  :confuse3:

Така е , Янита.  :wub:  Но аз няма да мълча и да поощрявам такъв тип отношения и жени. Даже напротив. След като ми е дадена възможност да изразя мнението си ще го правя, независимо на някой дали му харесва или не. Не защото съм злобна и не приличам на аватара си.  ;D

PS: Светци разбира се , че няма на Земята, но това в случая е неморална постъпка. Ако толкова много си падам по някого, ще си тръгна от съпруга ми и ще си правя каквото си зная и искам. Може и още двама да си намеря, в които да се влюбя, а не да го гледам него в очите, всяка вечер да спя под завивките му, а  да мисля как по-точно и кога да му сложа роги с някой друг. Човек , за да бъде уважаван, преди всичко трябва да уважава и себе си.
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 06:10:48 pm от Mia21 »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1553 -: Ноември 03, 2012, 06:10:30 pm »
Аз пък приличам на моя,само дето съм по- хубава. ;D
Кой каквото иска да прави в личния си живот,но не и през пет минути да задава въпроси за едни и същи глупости.
Като те чета,се чуствам неловко заради теб самата.
Толкова много инфантилност не ти приляга .

« Отговор #1554 -: Ноември 03, 2012, 06:14:12 pm »
мимс до кого точно адресираш думите си  :unsure:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1555 -: Ноември 03, 2012, 06:16:53 pm »

PS: Светци разбира се , че няма на Земята, но това в случая е неморална постъпка. Ако толкова много си падам по някого, ще си тръгна от съпруга ми и ще си правя каквото си зная и искам. Може и още двама да си намеря, в които да се влюбя, а не да го гледам него в очите, всяка вечер да спя под завивките му, а  да мисля как по-точно и кога да му сложа роги с някой друг. Човек , за да бъде уважаван, преди всичко трябва да уважава и себе си.

Да, с уточнението, че в конкретния случай никой никого не гледа в очите и не си лягат с усмивка. Има го и този вариант - отсрещната страна просто да не иска да си тръгне. Точно миналата седмица моя приятелка преживя поредната инвазия на вече изгонения си бивш съпруг, който под претекст да види детето се загнезди обратно у тях и не ще да си ходи. На мен щеше да ми е смешно, ако не я беше докарал до истерия вече. Явно трябва да го изхвърли с полиция и да прави панаири. Животът е шарен. А мъжете като цяло трудно се разделят с комфорта на навика, дори и нищо друго да не е останало. По мои наблюдения жените са далеч по-смели в подобни ситуации.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1556 -: Ноември 03, 2012, 06:19:03 pm »
мимс до кого точно адресираш думите си  :unsure:
Със сигурност - не до теб.
ПС- Нищо лично,извинявай.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1557 -: Ноември 03, 2012, 06:22:27 pm »

Да, с уточнението, че в конкретния случай никой никого не гледа в очите и не си лягат с усмивка. Има го и този вариант - отсрещната страна просто да не иска да си тръгне. Точно миналата седмица моя приятелка преживя поредната инвазия на вече изгонения си бивш съпруг, който под претекст да види детето се загнезди обратно у тях и не ще да си ходи. На мен щеше да ми е смешно, ако не я беше докарал до истерия вече. Явно трябва да го изхвърли с полиция и да прави панаири. Животът е шарен. А мъжете като цяло трудно се разделят с комфорта на навика, дори и нищо друго да не е останало. По мои наблюдения жените са далеч по-смели в подобни ситуации.

Аз като гледам съфорумката ни няма и промисъл да се разделя с мъжа си. До сега все един хорар щеше да е завъртяла. Разбирам, но в този случай е друго. Ние искаме хем да си живуркаме семейно и да ни гледат, хем да си имаме любовник.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1558 -: Ноември 03, 2012, 06:36:13 pm »
Това не е вярно, споделяла е за неговото безразличие и липса на отношения многократно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1559 -: Ноември 03, 2012, 06:42:27 pm »
А как да има отношение след като мислим само за любовника си? Реално те не са се разделелили и са си все още заедно. Не ми се говори повече по темата, аз лично приключвам. Нека си живее, както си знае.