Миа разбрала съм за малкото житейски опит който имам,че има всякакви хора ,различни характери ,с едните се разбираме с другите не,но това не ни дава правото да ги упрекваме и не е нужно да се поставяме на които и да било на мястото ,защото никога не знаеш кой с каква цел и защо върши дадено нещо,ние сме хора ако не можем да си помогнем ,по-добре да останем неутрални.Не защитавам никой в случая ,просто не мога да гледам безучастно,нито ти нито аз познаваме милки и мъжа за който тя споменава,най-малко пък жена му и семейството му,няма смисъл да ги намесваме ,след като лично не сме запознати с историята на всеки един от тях,може пък на този мъж така да му е добре ,може да се чувства щастлив ,а може и просто да се забавлява ,каквото и да е не съди само единият ,защото той ако не искаше нямаше да започне връзка ,пък и в крайна сметка ако не е милки ,ще е някоя друга жена с която да си прекарва добре и да се разтоварва.В едни такива отношения не се иска само един ,защо винаги да обвиняваме жените след като и мъжете са виновни.Ако ти имаш мъж и той ти изневери какво ще кажеш ,на тя е виновна съблазни и вкарва в грях мъжа ми.-Не разбира се,колкото единият толкова и другият е виновен..но нито един от тях не заслужава да бъде съден,разни хора ,разни идеали,след като не съвпадат с твоите възгледи и разсъждения чао и следващият..има си кой един ден да отсъди добре или зле сме извървели житейският ни път...не сме ние хората които трябва да го правим ..Извинявам се предварително и се надявам да не съм обидила никой по един или друг начин,просто искам да ви кажа момичета ,да не подхождаме лошо една към друга,много неща в този живот са неправилни ,но въпреки това се случват и ние не можем да ги спрем,за това да не се ядосваме :wub: :wub: :wub: