Това не е вярно, споделяла е за неговото безразличие и липса на отношения многократно.
Да, много ясно си спомням, че често го е споделяла във форума. Дори имаше тема, в която беше споделила, че иска да се разделя със съпруга си, т.е. той да се изнася, а той не щял и се дърпал като магаре на мост.
За да се стигне до любовник/ца, винаги има причина. В една връзка/брак има две страни. Без отношение и нежност, и емоция не се живее.
Така е по принцип, но хората са различни, както казваш. Един агонизиращ брак (или съжителство) може да продължава доста години и мотивите за това да са най-различни. В един брак или връзка също се влиза с различни мотиви. Например на мен ми е забавна мотивацията от сорта "ако няма да стане с тоя, ще стане с оня - ще го оставя за резервен вариант". И после когато резервният вариант се превърне в основен, ще го гледаме влюбено и като предано куче в очите, а? Цинично е, но и забавно.

За мен лично мотивацията на някои жени е покъртителна, но се опитвам да не съдя, а просто да ги разбера - добър материал са за анализ.
Аз доколкото помня Милки си е в собствения дом, а другият не желае да си тръгва, затова дадох пример и с приятелката си.
Случаят е такъв, поне Милки така ни го описва. Съпругът й живее с нея в наследственото й жилище, тя също работи, не е изцяло на негова издръжка, имат и общо дете, за което двамата носят отговорност.
Що касае всякакви морални казуси, не осъждам нищо и никого. Живота е сложен и всеки знае себе си. И най-важното -всички искаме любов и да сме щастливи.
Тук се съгласявам с Грейс напълно. :blink: