Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451019 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1560 -: Ноември 03, 2012, 06:46:00 pm »
За да се стигне до любовник/ца, винаги има причина. В една връзка/брак има две страни. Без отношение и нежност, и емоция не се живее. Аз лично си тръгвам, да. Но хората са различни. Освен това не ми се е налагало да се разправям с някой, който го изпращаш през предната врата, той пак се нанизва през задната. Даже не знам как бих уважавала такъв "мъж", но явно и такива има.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1561 -: Ноември 03, 2012, 06:49:46 pm »
 Ronia, защо до любовник? Защо не си тръгне? Различни, защото е по-лесно да те храни някой и да го лъжеш. Вместо да се хваниш здраво и да поемеш живота в ръцете си. Там се искат качества , не е като да си намериш любовник.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1562 -: Ноември 03, 2012, 06:51:14 pm »
Аз доколкото помня Милки си е в собствения дом, а другият не желае да си тръгва, затова дадох пример и с приятелката си. Не знам какви са тези "мъже", но... Ей на.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1563 -: Ноември 03, 2012, 06:56:35 pm »
Няма такова нещо да не иска да си тръгне от чужд дом. Много моля, има си начини, стига да го мислиш сериозно и да нямаш други цели.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1564 -: Ноември 03, 2012, 07:01:46 pm »
Кажи ги начините, да ги предам на моята приятелка.  ;D Ти разбираш ли, че му събра багажа преди две седмици на нейния и го закара у майка му, после замина с детето, той ключ няма. Отишъл си при майка си, сега като се върна тя написах по-горе какво стана. Седи на дивана по цял ден и повтаря "колкото е твое, толкова е и мое" - за жилището, в което не е вложил повече от една пералня, применро, то си е чисто нейно. Тя просто не е човек, който да вика полиция или да иска скандали. как да го изхвърли? Стои без гащи у тях, всичко е при майка му. аз съм без думи, наистина.  :unsure:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1565 -: Ноември 03, 2012, 07:18:40 pm »
Ronia, да ползва адвокат-бракоразводен или да си изчисти сметките. Нямам представа в конкретния случай, но да стои там е абсурдно.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1566 -: Ноември 03, 2012, 07:20:13 pm »
Абсурдно е, и още как. Картинката е покъртителна и достойна за комедия, на нея обаче не й е смешно. Брак нямат, дете - да. Ще й кажа да годи при адвокат направо.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #1567 -: Ноември 03, 2012, 07:49:01 pm »
Много ме кефи, че като дойде ретро меркурий, винаги се намира някой повод за скандал :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1568 -: Ноември 03, 2012, 08:08:51 pm »
Миа,
сигурно си толкова злобна,защото си 100% противоположност на аватара си :blink:
Такива са повечето жени,не приличащи на аватара ти.

Мимс и Грейс,
вие също :blink:

Не ме четете, и не е нужно да ме разбирате....

Янита благодаря,ако си наистина 91 набор...мъдра си за годините си :blink:

Милки, много си проницателна  ;D 
Безсмислените и глупави обиди говорят само и единствено за човека, който ги отправя. Освен насмешливо снизхождение, друго в мен няма как да предизвикаш. Нямам нищо против простодушните ти излияния, а и виждам, че се намират достатъчно хора, които да те "дондуркат" :)
Що касае всякакви морални казуси, не осъждам нищо и никого. Живота е сложен и всеки знае себе си. И най-важното -всички искаме любов и да сме щастливи. :)   

*

Papy

• 4343
« Отговор #1569 -: Ноември 03, 2012, 08:48:43 pm »
Вие давате ли си сметка как постъпвате с горката милки?
Мъжът й не я поглежда, любовникът не й вдига телефона, а като го вдига-той бил наранен, тя се оплаква във форума, а вие я навиквате
Еми то-това живот ли е?

Обаче милки-вместо да се вземе в ръце-започва наляво и надясно да обижда
Не е лесно да си...самотен

« Отговор #1570 -: Ноември 04, 2012, 07:43:48 am »

Не е лесно да си...самотен

.... и да ти е скучно и празно и да не можеш да си го напълниш сам  :(
човешка суета- любимата ми слабост , да имаш,не да бъдеш  :mellow:

Момичета,казвайте бързо да ходя ли на бик или не...че времето наближава ;D :'(

Категорично ДА. Да, да, да!

Момичета,казвайте бързо да ходя ли на бик или не...че времето наближава ;D :'(

Пусни хорар... ;D :rolf: :rolf: :haha: :rolf:

ха ха ха, уйде вече, късно е.  ;D

ха ха ха, уйде вече, късно е.  ;D

А бика по кой дом и планета ще търсим... :03: :rolf: :cry3: :rolf: :haha: :haha:

Прималя ми от смях....

По Марс, предлагам... Ще трябва да налита на червено. Марс ще да е.  ;D Милки дано се е сетила барем едни червени гащи да сложи.  ;D

А бика по кой дом и планета ще търсим... :03: :rolf: :cry3: :rolf: :haha: :haha:

Едрият рогат добитък по 12 дом ли беше? (подсказвайте, не помня)

Осовено онзи, дето дебне скришом у задния ни двор.  ;D (тайни връзки)

Милки се бави нещо... бикът да не е с Марс в Телец?  :97: :confuse3:

Ам че издръжливо е добичето.  ;D

Пълен провал ;D
Няма да е той... не съм доволна.
Самовлюбен егоист ;)
Но нищо...всичко е опит.Иначе,за разведряване става.
Нямаше презерватив и за това нищо не правихме ;D
За това се прибрах рано
:rolleyes:

Е, ти пък, носи си, де!  :-[ Нищо, вторият е на дневен ред. Всяко зло за добро.  ;D

Абе??? Ще поканиш жена вкъщи, очевидно с каква цел, и няма да си купил презерватив, и ще си зодия близнаци, и да получиш 2-ри шанс?
Ммм...не

Толкова се смях.... ;D...от сърце.... ;D

добре,че  настоящият не чете тук :'(
« Последна редакция: Ноември 04, 2012, 07:54:17 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1571 -: Ноември 04, 2012, 10:39:25 am »
Среличке,ти пък какво се обаждаш? ;D ;D

Тук сте се събрали  ято недоебани и злобни жени ;D Това е извода........горките.Грозни и недонаебани!!!

Морала, си го наместете някъде другаде,може да се почувствате облекчени :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1572 -: Ноември 04, 2012, 10:59:15 am »
В много голяма грешка си. Ти си такава, но от евтините, които никой не ги поглежда. Заради това ревеш тук нон стоп. А колкото до красотата, заповядай да ме видиш, ще останеш доста разочарована от просташките ти и елементарни реплики.

Най-накрая лъсна истинската ти същност.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1573 -: Ноември 04, 2012, 11:02:23 am »
Какво да правя....писано ми е да ми завиждат и по интернет :blink: Даже и без да ме виждате.....с това слънце в 9ти дом. Много ми завиждат..... и на яве и виртуално :rolleyes:

Как не сте от тези,които замълчаха.......вземете пример от тях!!!! ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1574 -: Ноември 04, 2012, 11:04:10 am »
За какво да ти завиждам, та ти си в пъти по-зле от мен. Никой не ти завижда, просто ти се подиграват и възмущават хората. Не можеш ли да го проумееш?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1575 -: Ноември 04, 2012, 11:07:59 am »
Аз съм на принципа по-добре замълчи ако не можеш да кажеш нещо хубаво или да помогнеш на човек който има нужда от съвет или помощ,няма да е зле и вие да се замислите върху това

Тия дни почти не влизах тук и сега какво чета, леле...
Няма да коментирам разговора ви дотук, нека го отдадем на ретро сянката. Но ще взема и аз да контрирам - нека да  заприличаме на "оня" форум  ;D, преди известно време и там се прави гаргара с подобна история.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1576 -: Ноември 04, 2012, 11:17:42 am »
Когато толкова много хора изказват мнение, което е срещу един, вместо той да млъкне същия изисква точно обратното -всички да му мълчат, а той на всичкото отгоре и обижда. Ще млъкне тя. Може да има Слънце в 9-ти дом, но аз имам Марс на асцендента в Лъв. Ще ме извинява много, няма да търпя никакви обиди.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1577 -: Ноември 04, 2012, 11:20:53 am »
Не се карайте, девойки мили.  :blink:

И друг път сме имали подобни теми, но сякаш не са предизвиквали такъв силен резонанс. Милки явно е улучила момента.

Сега няма да вадя стари теми от нафталина, но имаше една доста покъртителна, на която никой не обърна внимание, а когато аз отправих забележка, една хрисима ми скочи и имаше опит да ме шантажират с имена.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1578 -: Ноември 04, 2012, 11:27:09 am »
Никога не съм участвала в подобни свади аз, Лили. Ти много добре го знаеш това. Няма да допусна някой да ми говори по този начин. Точно това се случи сега за първи път с Милки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1579 -: Ноември 04, 2012, 12:03:17 pm »
Това не е вярно, споделяла е за неговото безразличие и липса на отношения многократно.

Да, много ясно си спомням, че често го е споделяла във форума. Дори имаше тема, в която беше споделила, че иска да се разделя със съпруга си, т.е. той да се изнася, а той не щял и се дърпал като магаре на мост.

За да се стигне до любовник/ца, винаги има причина. В една връзка/брак има две страни. Без отношение и нежност, и емоция не се живее.

Така е по принцип, но хората са различни, както казваш. Един агонизиращ брак (или съжителство) може да продължава доста години и мотивите за това да са най-различни. В един брак или връзка също се влиза с различни мотиви. Например на мен ми е забавна мотивацията от сорта "ако няма да стане с тоя, ще стане с оня - ще го оставя за резервен вариант". И после когато резервният вариант се превърне в основен, ще го гледаме влюбено и като предано куче в очите, а? Цинично е, но и забавно.  ;D За мен лично мотивацията на някои жени е покъртителна, но се опитвам да не съдя, а просто да ги разбера - добър материал са за анализ. 

Аз доколкото помня Милки си е в собствения дом, а другият не желае да си тръгва, затова дадох пример и с приятелката си.

Случаят е такъв, поне Милки така ни го описва. Съпругът й живее с нея в наследственото й жилище, тя също работи, не е изцяло на негова издръжка, имат и общо дете, за което двамата носят отговорност.

Що касае всякакви морални казуси, не осъждам нищо и никого. Живота е сложен и всеки знае себе си. И най-важното -всички искаме любов и да сме щастливи. :)

Тук се съгласявам с Грейс напълно.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.