Ти какво разбираш от астрология?
Точно ти провокира всичко.
Ти трабва да се засрамиш.
Защото се месиш там където не ти е работа,само и само за да плямпаш.Близнак ли беше?
Понякога е нужно да си стиснеш ,устичката.А когато трябва да я отвориш.Но само за едно.За това което си мечтаеш.Само това заслужава устичката ти.
Аз споделям.Като не можеш да кажеш ,нещо съществено по темата-ще мълчиш!!!!
Иначе,в тема говорилня,раздавай морал.
Ако не-трий си профила.
Само заради теб стана този разговор.
Много свойствено се държиш.Преди няколко дена,каза от сорта"Акрукс нас ни подминава"
Не е длъжна,да ти отговори веднага.Като знаеш астрология,защо не си отговориш на хорарния въпрос?
А?
Никой не е длъжен да ти играе по свирката.
А ти специално,трябва повече свирки да правиш ,за да се успокоиш и да не съдиш,без да познаваш!!!
Хубаво ще триумфираш върху нечий хуй ,само че няма да е по твоя воля!
Запомни,каквото съм предсказала се е случило!
Милки, забелязвам, че за разлика от личния ти живот, форумните ти вълнения са твърде интензивни и не ти понасят добре. Безвъзвратно загубих 15 минути от живота си, защото ги отделих, за да изчета мозъчните ти полюции. И то от самото начало. Вече съм отлично информирана от кога не си лягате със съпруга си, кога сте били на почивка, как си пиеш кафето и къде ти стоят лъжиците вкъщи.
А да - някъде имаше и история за бикове. Ама не й обърнах особено внимание. Чифтокопитните не са ми слабост. Представителите на един и същи вид обикновено добре се разбират затова е обяснимо защо на теб - са.
Въпреки че си отделила около половината си съзнателен живот за описване на другата половина във форума все още остават въпроси:
1. Защо ти, която сама се обявяваш за самотна, споделяйки за формалните отношения със съпруга си, обвиняваш в това други потребители на форума?
2. Защо споделяш личния си живот и то в такива детайли, ако не си готова да приемеш коментарите, които е съвсем логично да последват?
3. Останалите потребители, които въпреки всичко са решили да се пооцапат, влизайки в диалог с теб, спорят по принципен проблем - кое е морално и кое не. Сам по себе си този спор е напълно изпразнен от съдържание, но това е друга тема. Тук важният въпрос е защо докато 2-3 души си водят принципен спор, ти спориш коя от тях как изглежда и колко често й се случват определени ритмични движения?
4. На какво се дължат словесната ти агресия и езика ти на необразована перачка, щом като ти за разлика от другите жени тук, се чувстваш комфортно и задоволена?
5. Да уточним: ти щастлива и задоволена ли си или самотна и с разпадащ се на дивана съпруг? В рамките на 2-3 месеца съм чела и двете твърдения, написани от теб. Започваш да ме объркваш.
6. Извинявам се, че си позволявам да задам личен въпрос. Можеш да отговориш само по твой избор: мъжът, който по думите ти е влязъл в някакви отношения с теб, глухоням ли е и има ли ментални проблеми? Ако отговорът ти е "не", ще си позволя седми последен въпрос: В такъв случай той плод ли е на красива фантазия?
Предварително ти благодаря за отговорите. Вярвам, че ще ги дадеш с финеса на истинска дама - показвайки ни възхитителните си умея да боравиш с цялата палитра на българския език.