Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451196 Прегледи
*

Константин

Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1620 -: Ноември 04, 2012, 04:01:23 pm »
Погледнете го астрологично, за да е градивно. Милки има опозиция между Меркурий и Уран и астрологичните картина към момента благоприятства да е по-остра и непремерена в изказванията си.

Ето защо имало оправдателни присъди на убийци :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1621 -: Ноември 04, 2012, 04:04:23 pm »
Погледнете го астрологично, за да е градивно. Милки има опозиция между Меркурий и Уран и астрологичните картина към момента благоприятства да е по-остра и непремерена в изказванията си.

И аз имам  ;D  сега разбрах ..  :blink: обаче астрологичната картина не ми го задейства в момента  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1622 -: Ноември 04, 2012, 04:16:10 pm »
Тази дискусия може да е своеобразен урок по астрология в действие. Човек и от привидно безсмислени и индиректни ситуации може да си направи някакви изводи, ако има това желание. И ако нещо отвътре много го тика да отвърне и да опонира на друг в този момент е хубаво да погледне най-напред в собствения си хороскоп. :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1623 -: Ноември 04, 2012, 04:18:52 pm »
Супер. Точно, като има опозицията, би трябвало да знае и да внимава.....резултата е налице! Според мен опозицията не е да благоприятства, а да се направи правилния избор. Вместо да седне да прочете нещо по астрология (Уран-Меркурий), тя седна да бълва помия (Меркурий-Уран). Може би защото меркурий е в стрелец, пък тя нали имала слънце в 9 дом  ;D  ...има ли някаква логика изобщо в това, което написах (сатурн в 3 дом)  ;D ;D ;D

« Отговор #1624 -: Ноември 04, 2012, 04:21:15 pm »
Тази дискусия може да е своеобразен урок по астрология в действие. Човек и от привидно безсмислени и индиректни ситуации може да си направи някакви изводи, ако има това желание. И ако нещо отвътре много го тика да отвърне и да опонира на друг в този момент е хубаво да погледне най-напред в собствения си хороскоп. :blink:

Това много ми харесва. Аз съм тотално апатична напоследък. Транзитен Сатурн в точен квадрат с Меркурий. Пък и си гледам Майкъл, докато е там. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1625 -: Ноември 04, 2012, 04:29:34 pm »

Това много ми харесва. Аз съм тотално апатична напоследък. Транзитен Сатурн в точен квадрат с Меркурий. Пък и си гледам Майкъл, докато е там. ;)

Здравей, Мирабела. Кой е Майкъл ?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1626 -: Ноември 04, 2012, 04:30:09 pm »
Здравей, Стела! Михаел Шумахер от Формула 1 имах предвид.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1627 -: Ноември 04, 2012, 04:32:12 pm »
Здравей, Стела! Михаел Шумахер от Формула 1 имах предвид.

Супер! Аз реших, че гледаш бебе. напоследък само бебета са ми в главата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1628 -: Ноември 04, 2012, 04:36:24 pm »
Благодаря за хубавото пожелание! :wub: На теб желая много любов и щастие!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1629 -: Ноември 04, 2012, 04:42:53 pm »
Благодаря за хубавото пожелание! :wub: На теб желая много любов и щастие!

Благодаря, скъпа! Да ти се сбъдва и на теб !  :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1630 -: Ноември 04, 2012, 04:48:39 pm »
Да ви кажа, и аз го имам това прегрешение - да предричам :)), но го правя спрямо особено зли и безскрупулни хора. На моите "мантри" им трябва повече време да узреят в пространството, рано или късно обаче ги застигат.
значи да внимаваме  ;D  ;D ..хохох

Хаха, във форума специални мантри не ми се е случало да изричам, но се случва да благославям с ирония. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1631 -: Ноември 04, 2012, 06:26:27 pm »

Ти какво разбираш от астрология?

Точно ти провокира всичко.
Ти трабва да се засрамиш.
Защото се месиш там където не ти е работа,само и само за да плямпаш.Близнак ли беше?
Понякога е нужно да си стиснеш ,устичката.А когато трябва да я отвориш.Но само за едно.За това което си мечтаеш.Само това заслужава устичката ти.

Аз споделям.Като не можеш да кажеш ,нещо съществено по темата-ще мълчиш!!!!
Иначе,в тема говорилня,раздавай морал.
Ако не-трий си профила.
Само заради теб стана този разговор.

Много свойствено се държиш.Преди няколко дена,каза от сорта"Акрукс нас ни подминава"
Не е длъжна,да ти отговори веднага.Като знаеш астрология,защо не си отговориш на хорарния въпрос???? А?
Никой не е длъжен да ти играе по свирката.
А ти специално,трябва повече свирки да правиш ,за да се успокоиш и да не съдиш,без да познаваш!!!

Хубаво ще триумфираш върху нечий хуй ,само че няма да е по твоя воля!
Запомни,каквото съм предсказала се е случило!

Милки, забелязвам, че за разлика от личния ти живот, форумните ти вълнения са твърде интензивни и не ти понасят добре. Безвъзвратно загубих 15 минути от живота си, защото ги отделих, за да изчета мозъчните ти полюции. И то от самото начало. Вече съм отлично информирана от кога не си лягате със съпруга си, кога сте били на почивка, как си пиеш кафето и къде ти стоят лъжиците вкъщи.

А да - някъде имаше и история за бикове. Ама не й обърнах особено внимание. Чифтокопитните не са ми слабост. Представителите на един и същи вид обикновено добре се разбират затова е обяснимо защо на теб - са.

Въпреки че си отделила около половината си съзнателен живот за описване на другата половина във форума все още остават въпроси:

1. Защо ти, която сама се обявяваш за самотна, споделяйки за формалните отношения със съпруга си, обвиняваш в това други потребители на форума?

2. Защо споделяш личния си живот и то в такива детайли, ако не си готова да приемеш коментарите, които е съвсем логично да последват?

3. Останалите потребители, които въпреки всичко са решили да се пооцапат, влизайки в диалог с теб, спорят по принципен проблем - кое е морално и кое не. Сам по себе си този спор е напълно изпразнен от съдържание, но това е друга тема. Тук важният въпрос е защо докато 2-3 души си водят принципен спор, ти спориш коя от тях как изглежда и колко често й се случват определени ритмични движения?

4. На какво се дължат словесната ти агресия и езика ти на необразована перачка, щом като ти за разлика от другите жени тук, се чувстваш комфортно и задоволена?

5. Да уточним: ти щастлива и задоволена ли си или самотна и с разпадащ се на дивана съпруг? В рамките на 2-3 месеца съм чела и двете твърдения, написани от теб. Започваш да ме объркваш.

6. Извинявам се, че си позволявам да задам личен въпрос. Можеш да отговориш само по твой избор: мъжът, който по думите ти е влязъл  в някакви отношения с теб, глухоням ли е и има ли ментални проблеми? Ако отговорът ти е "не", ще си позволя седми последен въпрос: В такъв случай той плод ли е на красива фантазия?

Предварително ти благодаря за отговорите. Вярвам, че ще ги дадеш с финеса на истинска дама - показвайки ни възхитителните си умея да боравиш с цялата палитра на българския език.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1632 -: Ноември 04, 2012, 06:33:26 pm »
Ненене-започва да затихва скандалът-в никакъв случай!
Не трябва да има никаква милост, просташките изрази нямат оправдание!
Колкото и някой да е толерантен, позитивен, емпат и т.н., долнопробни нападки и ку*венски език да не се допускат

Моята лична граница е прекрачена и толерантност няма да има под никаква форма-напразно се опитах да бъда кротка, нямаше кой да го оцени

« Отговор #1633 -: Ноември 04, 2012, 06:38:21 pm »
Папи, преди да пишеш е хубаво да помислиш какво точно искаш да кажеш. Защото, ако не си способен да го структурираш логично, е безпредметно да го казваш - ще си останеш неразбран.
Аз се затруднявам да приема сериозно човек или неговите мнения, ако той не е способен дори да ги сглоби в правилно построено изречение. Това говори за хаос в мислите. А хаоса в мислите говори за други неща, които са обект на лекарските компетенции.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1634 -: Ноември 04, 2012, 06:39:55 pm »
Ооо, the_one
Къде се загуби :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1635 -: Ноември 04, 2012, 06:45:20 pm »
В духа на просташкия език да се изкажа и аз.  ;D

За пореден път се убеждавам каква курвенска планета е Меркурий, особено в мутабелните знаци. Тая ретро сянка в Стрелец хич не му се отразява добре, особено в квадрат с Нептун.  ;D

Между другото и в картата на форума присъства квадрат Меркурий/Нептун, много точен при това.
Но в тази тема не можем да се оплачем, че са останали недоизказани моменти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1636 -: Ноември 04, 2012, 07:18:32 pm »

http://www.pobedor.com/alfa-povedenie/otkroveniqta-na-jena

АЗБУКА НА ЖЕНАТА
Следващият материал е предназначен за жени с Диагноза: Депресия
Причина за заболяването (вирус): Представител на силния пол
Дозировка: Да се чете преди лягане и след ставане, а в период на силна депресия - по три пъти на ден.

А - Ако един мъж иска да ти се обади, ще го направи независимо от това колко е зает, колко важна личност е и колко от грижите на света тегнат на плещите му!

Б - Бъди наркотикът му, а не неговото болкоуспокоително!

В - Вземи му всичко, което е за вземане, но не посягай на илюзията му, че сам ти го е дал!

Г - Глезиш го и му прощаваш всичко?! А кой от всички танци играе вече на главата ти?

Д - Дръж се! Виждаш змей! И то не какъв да е, а змей с бъдеще! На такъв трябва първо да му спечелиш уважението, после душичката и чак тогава да го папнеш!

Е - Ето, пак! След като знаеш цената си, защо отново раздаваш милостиня на просяци?

Ж - Жената, всъщност, винаги заема такова положение в очите на мъжа, каквато илюзия съумее да създаде у него!

З - За да спят с някой мъж, жените търсят някакво основание. А на мъжете им стига и едно легло!

И - Изневярата винаги е продукт на дефицита в сексуалните или емоционалните отношения!

Й - Прочети букви Г, З и И и ги коментирай с половинката си!

К - Когато се жениш за някой мъж, ти се жениш за начина му на живот!

Л - Лесно можеш да влезеш в леглото на някой мъж, но я опитай в сърцето му.

М - Мъжете са тези, които ловуват. Така, че си придай вид на апетитен дивеч!

Н - На мъжете им е писнало от жени-митничарки, които все гледат да прибират.

О - Определено сме щастливи тогава, когато не искаме да сме някъде другаде!

П - Пази се от мъже, които си мислят, че любовта е една от болестите, които могат да им лепнат!

Р - Разумен съвет: пленявай очите на мъжа с изящество, обонянието му с парфюми, слуха му с похвали и устата му с добра кухня!

С - Сексът ли?! Бъди Богиня в леглото, ако искаш в сексуалния ти храм да има перспективни богомолци!

Т - Трябва да целунеш много жаби, докато откриеш принца!

У - Уважавай думата Разнообразие - в нея е магията. Една жена трябва да бъде много жени едновременно!

Ф - Финалът на една любов е не омразата, а безразличието!

Х - Харесвай наистина него, а не илюзията за него!

Ц - Цената на компромиса! Всеки я знае, но не всеки я плаща...

Ч - Честно казано, единственият начин да се отървем от изкушението е като му се подчиним (или си намерим по - силно изкушение)

Ш - Ш - шт! Тихо! Няма нужда да го питаш къде е бил. Важното е, че се връща при теб!

Щ - Щастието на мъжа гласи: Аз искам. Твоето щастие гласи: Той иска!

Ъ - Обърни внимание на последната буква!

Ь - Виж буква “K” и я запомни!

Ю - Юрският период отмина: помъдряхме в отношенията си с мъжете.

Я - Явно все пак играчите могат да се сменят, но играта си остава същата!
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1637 -: Ноември 04, 2012, 07:30:28 pm »
Има няколко стойностни жени в този форум.
Това са всички тези,които не писаха в тази тема :blink:

Всички,които писахте в темата.........сте......жалки :blink:

Заслужава си,поне да се опитате да сте като тях.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1638 -: Ноември 04, 2012, 07:32:32 pm »
Така е да. Те са стойностни и ние това го знаем. Ти не си!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1639 -: Ноември 04, 2012, 07:51:26 pm »
Цитат
АЗБУКА НА ЖЕНАТА
Следващият материал е предназначен за жени с Диагноза: Депресия
Причина за заболяването (вирус): Представител на силния пол
Дозировка: Да се чете преди лягане и след ставане, а в период на силна депресия - по три пъти на ден.
...

strelichka, благодаря  :blink: отдавна не ги бях чела тези, но с удоволствие си ги припомних  :blink: