Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449523 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1660 -: Ноември 06, 2012, 09:20:47 pm »
Не, грейс, най-вероятно е батерията :)

за жалост не е, зареждам го от половин час :)) никакъв живот в него  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #1661 -: Ноември 06, 2012, 09:28:05 pm »
Не, грейс, най-вероятно е батерията :)

за жалост не е, зареждам го от половин час :)) никакъв живот в него  ;D

Исках да кажа, че батерията е за смяна. Като го отвориш, виж дали не ти изглежда подута или деформирана
Абе...тъкмо ще си купиш нов, по-готин :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1662 -: Ноември 06, 2012, 09:44:35 pm »
мисля си, че може да се оправи от само себе си, когато Меркурий стане директен пак :)
Папи, от тези модерните е телефона, тъй че не е това проблема. И няма да повторя марката, ще си купя нещо по-просто:) да служи само за телефон - ало да/не  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1663 -: Ноември 06, 2012, 09:48:14 pm »
Смартфон ли е? На тях още по-бързо им се скапват батериите. Смени му всички настройки, да не тегли и ъпдейтва нищо автоматично (когато се включи).

*

Grace

• 2257
« Отговор #1664 -: Ноември 06, 2012, 09:51:08 pm »
Мерси  :blink:  Да не спамя повече темата, обаче ако нещо на директен Мерк се прояви, ще ви кажа  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1665 -: Ноември 06, 2012, 11:41:55 pm »
Един офф-топик коментар
Ако е вярно, че мисълта може да влияе от разстояние, то не е ли възможно ретро меркурий да възбужда мисловната енергия по някакъв начин и резултатът да е дребни токови проблеми навсякъде?
Ако пък е така, и вещта, която се поврежда, я използвате само вие, замислете се какво мислите :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1666 -: Ноември 07, 2012, 10:26:31 am »
Ако е вярно, че мисълта може да влияе от разстояние, то не е ли възможно ретро меркурий да възбужда мисловната енергия по някакъв начин и резултатът да е дребни токови проблеми навсякъде?

Да чукна на дърво, при мен по ретро Меркурий никаква техника не се е разваляла, макар че се изпада в масова истерия при наближаване на ретро фазите му, специално що се отсаня да техника и подписване на важни документи.

Много важна за мен работа намерих и започнах по ретро Меркурий - тогава наистина много се съмнявах и бях готова да откажа предложението, но обстоятелствата се стекоха в моя полза. Сега разбирам, че това предложение е дошло в точния момент и не е било случайно - след броени седмици ми предложиха неплатена отпуска на първата ми работа, която се оказа съкращение под прикритие. Вероятно тогавашният ми шеф (с три планети във Везни и ретро Меркурий в Дева) не ми го е казал директно поради вродената си деликатност  ;D, но същата деликатност не му пречеше да мами клиентите и мен с моите хонорари и да си ги слага директно в джоба.  ;D

Сега разбирам, че другото предложение ми се е спуснало като спасителна сламка. Тогава не го оценявах по този начин, но вече осъзнах, че е дошло в момент, в който можех да изпадна в още по-трудна ситуация от сегашната.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #1667 -: Ноември 07, 2012, 01:16:40 pm »
И аз подписах договор за едната си работа по време на ретрограден Меркурий, просто нямаше как да го избегна. Вече 2 месеца и половина работя и засега нещата вървят. На мен също ми беше спасителна сламка, понеже имам друга работа, която ми е основна, но с нея още не се издържам. Както обичам да казвам едната ми работа е за слава, а другата-за заплата  ;D.
Сега отново има вероятност да подпиша договор. Пак неуспешно се опитвах да го подпиша по-рано, но ето че ретро фазата започна, а нещата точно сега започват да се развиват.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1668 -: Ноември 08, 2012, 02:14:25 pm »
На мен ми се развали тъч скрийна, фотоапарата и климатика :(

*

Grace

• 2257
« Отговор #1669 -: Ноември 08, 2012, 04:22:19 pm »
Все е бивало ретро Меркурий, но този ще го запомня ! Пълен хаос в комуникациите, драмите с всякакви видове телефони продължават, истинско чудо, че компютъра засега държи. Не ми се мисли как ще изкарам още 2 седмици !

*

Papy

• 4343
« Отговор #1670 -: Ноември 08, 2012, 04:39:24 pm »
Сигурно и заради квадрата с нептун, всички се оплакват

*

Grace

• 2257
« Отговор #1671 -: Ноември 08, 2012, 05:01:42 pm »
Не бях обърнала внимание на Нептун! Но да, загубих информация свързана с много спомени, освен всичко друго. Направо ми е ретроградно отвсякъде ! 

*

Stella

• 7765
« Отговор #1672 -: Ноември 08, 2012, 05:22:59 pm »
Днес ми се обади стар съученик да се видим. Утре ще се срещам с него. Не, че искам особено да се виждам с него, ама ретро Меркурий иска... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1673 -: Ноември 08, 2012, 05:24:35 pm »
Все е бивало ретро Меркурий, но този ще го запомня ! Пълен хаос в комуникациите, драмите с всякакви видове телефони продължават, истинско чудо, че компютъра засега държи. Не ми се мисли как ще изкарам още 2 седмици !

Слава Богу, че са само две седмици...ама ти за всеки случай брой и ретроградната сянка.
Предният за мен беше кошмарен. Такъв гаден ретро Меркурий не бях имала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #1674 -: Ноември 08, 2012, 05:28:40 pm »
Стела, много се радвам, че си отново тук  :blink: !

А за Меркурий - не съм имала такъв досега ! Дали защото сега е в съвпад с ИЦ  или нещо друго, не знам ... Но ако ми донесе срещи с хора от миналото, нямам против .. стига да са приятни! Все пак е в тригон на Уран / мунданно /

« Отговор #1675 -: Ноември 08, 2012, 05:29:28 pm »
 :'( :'( :'(
развали ми се лаптопчето, ходих напразно до една дискотека и момичето, с което трябваше да се срещнем и да се присъединим към една обща компания си беше забравила телефона и не можахме да се намерим, получавам лоши новини от работа... такова чудо никога не е било за мен лично в този период :lol:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1676 -: Ноември 08, 2012, 05:36:36 pm »
и още нещо пропуснах, объркаха ми заплатата, като ученичка трябваше да се обяснявам и мотивирам защо трябва да получа еди каква си сума, беше много неприятна емоция.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #1677 -: Ноември 08, 2012, 05:52:04 pm »
Стела, много се радвам, че си отново тук  :blink: !

А за Меркурий - не съм имала такъв досега ! Дали защото сега е в съвпад с ИЦ  или нещо друго, не знам ... Но ако ми донесе срещи с хора от миналото, нямам против .. стига да са приятни! Все пак е в тригон на Уран / мунданно /

Прави мунданен квадрат с Нептун и знакова опозиция с Юпитер. На нас ни засяга рождения Меркурий с квадратура.  Аз имах бавен интернет и си смених антивирусната програма. сега всичко се оправи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1678 -: Ноември 09, 2012, 07:23:43 pm »
По това ретроградие ще се разправям с психичноболни хора  ;D, но това ще ми е за последно вече, малко остава до края на месеца.

Предишното ретроградие донесе положителен развой в професията, когато тр. Меркурий съвпадна с нат. Сатурн в 9 дом (10ти по сидерал).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1679 -: Ноември 09, 2012, 07:56:04 pm »
най-натрапчивото влияние е пътуването ми с градския. нагледах се на подминаващи спирката трамваи и такива за депо:Д аз по принцип си закъснявам, но сега чак ми става неудобно:Д
Меркурий чегърта обратно към ДЦ-то, а аз си проветрявам устата без да мисля. засега всичко е наред.
няколко пропуснати новини, телефонни повиквания, няколко непрочетени съобщения. на 7-ми имах "красива" комуникация. отдавна не ми се бе случвало. никой не успява да се изрази, никой не разбира другия, но перка направо и после недоумява откъде е дошло. абсолютният нонсенс. театрално.
иначе не се оплаквам. точно вчера съвсем неусетно натворих прекрасни дрънкулки. все така!:Д