Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449563 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1680 -: Ноември 09, 2012, 09:18:05 pm »
Днес, по ретро Меркурий ме потърси бившия ми шеф за услуга, сигурно е искал пак да мине тънко... след три месеца неплатена отпуска.  ;D Въобще не го отразих - "няма връзка с този номер". :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1681 -: Ноември 10, 2012, 08:51:00 am »
Един офф-топик коментар
Ако е вярно, че мисълта може да влияе от разстояние, то не е ли възможно ретро меркурий да възбужда мисловната енергия по някакъв начин и резултатът да е дребни токови проблеми навсякъде?
Ако пък е така, и вещта, която се поврежда, я използвате само вие, замислете се какво мислите :)

и понеже тр. ретро мерка е в стрелец и тр.ретро урат в овен- тригонално обвързани - проблемите от мисловната дейност-се материализират в токови удари,у нас е дискотека,всичките лампи като ги цъкна-премигват,средсвата за комуникация блокират,батерийте се изтощават по-бързо,битовата техника е непредсказуемо включ-изключ,
и аз продължавам да си мисля,че не мога да мисля и все по-често съм на изключ или  стендбай от пикове на мисловният пътникопоток
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1682 -: Ноември 10, 2012, 09:24:41 am »
Спокойни мисли, спокоен ток :)

« Отговор #1683 -: Ноември 10, 2012, 09:47:55 am »

уран и спокойствие,  :o да,ама не

*

Papy

• 4343
« Отговор #1684 -: Ноември 10, 2012, 09:56:44 am »

Еми то и уран и материализация е  :o, ама аз нищо не казах :)
И друг път съм писала-моят уран е диспозитор на слънце и в квадрат с него, до момента около мен няма електрически смущения

*

Stella

• 7765
« Отговор #1685 -: Ноември 10, 2012, 06:28:00 pm »
Време е някои хора да си пренаредят ценностите. Иначе чичко Сатурн със сатърчето по главичкатааааааа! ;) Сори, ам не можах да се сдържа !  Иначе светът е пъстър, спор няма !:confuse3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1686 -: Ноември 10, 2012, 06:59:45 pm »
Сега по ретро Меркурий ще си изнасям багажа, но ще става поетапно, че има много покъщнина, не само дрехи, котки и лични вещи.  ;D

Ще се наложи в ретро фаза да сключа един-два договора, просто няма как де се избегне, трябва спешно да прекарам интернет и вероятно ще вземам климатик на лизинг.

Да живеят интернет повлеканите... sorry за лиричното отклонение.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1687 -: Ноември 10, 2012, 07:51:36 pm »
При мен се прояви с внезапното ми решение да прекратя участието си в един проект, поради някои решения взети зад гърба ми . За развитието спомогна и съвпада Марс/Уран, колко буквално . Ако се обстрахирам от това, като цяло хубав период, без премеждия  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #1688 -: Ноември 10, 2012, 07:59:38 pm »
Тъкмо се похвалих, че няма токови проблеми, то пък счупих един буркан-толкова наситнено стъкло скоро не бях виждала

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1689 -: Ноември 10, 2012, 08:09:33 pm »
Пускам вчера тема за съвет в един форум и ме направиха на пух и прах ;D
Е такова нещо не ми се бе случвало още...Да не казвам, че обяснявам по 100 пъти едно и също и не ме разбират.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1690 -: Ноември 10, 2012, 08:25:33 pm »
Е такова нещо не ми се бе случвало още...Да не казвам, че обяснявам по 100 пъти едно и също и не ме разбират.

Ти какво искаше да те посъветват, може ние да успеем  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1691 -: Ноември 10, 2012, 09:04:02 pm »

Досущ като в оня виц - да питаш нещо в бг форум и всички да тръгнат да ти обясняват колко си тъп.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1692 -: Ноември 10, 2012, 09:34:20 pm »
Досущ като в оня виц - да питаш нещо в бг форум и всички да тръгнат да ти обясняват колко си тъп.  ;D
Е, то и две теми пуснаха, провокирани от моята  ;D Но аз съм си виновна - нещо емоциите са ми в повече последния месец и не мисля трезво.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1693 -: Ноември 11, 2012, 04:29:18 am »

Еми то и уран и материализация е  :o, ама аз нищо не казах :)
И друг път съм писала-моят уран е диспозитор на слънце и в квадрат с него, до момента около мен няма електрически смущения

Аааа, уран материализира,не се заблуждавайте. Материализира в живота, но само новото, нестандартното, вълнуващото и нетрадиционното - все урановски неща, които се случват внезапно. Ако не е уран ще си умрем от скука и нерешителност. Добре, че е той отвреме на време да ни преобръща живота. Аз обичам да давам примера с моя развод, който се случи със Сатурн в 7-ми дом (познавам още хора, които са се развели при този аспект) и сключени бракове при Уран в 7-ми и Юпитер в 7-ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1694 -: Ноември 11, 2012, 04:35:53 am »
Момичета какво мислите за пътувания при ретро меркурий в рамките на страната?  Не съм аз шофьора, но при мен мерк е У1,2,10. Кога те са твърде непрепоръчителни?

На мен ми се провали една екскурзия, резервирана по ретро Меркурий тази година. Не, че пречи да тръгнеш, но няма да мине без инциденти - я колата ще се повреди, я ще се получи забавяне от друго естество.

« Отговор #1695 -: Ноември 11, 2012, 11:11:05 am »
Тъкмо се похвалих, че няма токови проблеми, то пък счупих един буркан-толкова наситнено стъкло скоро не бях виждала

спокойни мисли,спокоен ток :mellow:

« Отговор #1696 -: Ноември 11, 2012, 11:24:36 am »
Аааа, уран материализира,не се заблуждавайте. Материализира в живота, но само новото, нестандартното, вълнуващото и нетрадиционното - все урановски неща, които се случват внезапно. Ако не е уран ще си умрем от скука и нерешителност.

и вече изтрихте Сатурн за нищо го нямате Дедо ,може да е немощен на вид, но има здрав захват :mellow:

и мисля,че  уран не материализира ,а променя материализираното, той не гради за да материализира, а руши градежите за да промени спокойният ни  живот,който не търпи никакво развитие, целта му е да ни събуди внезапно , да ни разтърси,да ни шокира,да ни изтърси от топлите домашнш пантофи,да преобърне всичко с главата надолу, а посоките на промяната са различни като двата полюса :blink: и винаги началото ,което той поставя е мъчително и трудно за приемане,в зависимост от  степента на адаптивност, различна за всеки човек

*

Papy

• 4343
« Отговор #1697 -: Ноември 11, 2012, 11:25:35 am »

спокойни мисли,спокоен ток :mellow:

Така е, така е :)
В моя защита ще кажа, че капакът на буркана беше дефектен, и това беше причината, и от една страна стана добре, че го счупих празен
Шегата настрана, меркурий е не само по комуникации, той е и сръчност на ръцете, и търговия-например покупка на дефектен буркан :)
И в квадрат с нептун-обраха комшиите преди 2 дена

*

Stella

• 7765
« Отговор #1698 -: Ноември 11, 2012, 11:53:02 am »
Аааа, уран материализира,не се заблуждавайте. Материализира в живота, но само новото, нестандартното, вълнуващото и нетрадиционното - все урановски неща, които се случват внезапно. Ако не е уран ще си умрем от скука и нерешителност.

и вече изтрихте Сатурн за нищо го нямате Дедо ,може да е немощен на вид, но има здрав захват :mellow:

и мисля,че  уран не материализира ,а променя материализираното, той не гради за да материализира, а руши градежите за да промени спокойният ни  живот,който не търпи никакво развитие, целта му е да ни събуди внезапно , да ни разтърси,да ни шокира,да ни изтърси от топлите домашнш пантофи,да преобърне всичко с главата надолу, а посоките на промяната са различни като двата полюса :blink: и винаги началото ,което той поставя е мъчително и трудно за приемане,в зависимост от  степента на адаптивност, различна за всеки човек

Много добре си го описала. Само, че не съм "изтрила" Сатурн. Говорех за Уран и за способността му да превръща нещата в реалност. Много интернет бракове са се "материализирали", т.е. станали са реалност с участието на Уран в 7-ми дом или в съвпад с У7

*

Grace

• 2257
« Отговор #1699 -: Ноември 11, 2012, 12:07:18 pm »
Друг е въпросът колко време са / ще продължат :) Уран е промяна и това обикновено е много вълнуващо, неочаквано и необичайно.