Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450742 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1760 -: Ноември 15, 2012, 07:21:05 pm »
Благодаря, сега ще пробвам и по този начин, дано се получи.  :blink:

ПП. Премахнах я, да видим утре при следващото стартиране на лаптопа дали нещо пак няма да се блокира.  ;D
« Последна редакция: Ноември 15, 2012, 07:25:40 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1761 -: Ноември 15, 2012, 09:35:05 pm »
Малко по-различен поглед върху ретро Меркурий.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1762 -: Ноември 16, 2012, 12:04:05 am »
LIKE, LIKE, LIKE!

« Отговор #1763 -: Ноември 16, 2012, 07:31:54 am »

:08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1764 -: Ноември 16, 2012, 08:18:43 am »
И аз онзи ден доста се помъчих,докато си деинсталирам новата търсачка,която обаче собствено инсталирах поради много умнотия ;D.
А завчера жестоко си обърках дневника с едни отсъствия,тяхното премахване ще е доста по- трудно като знам как под лупа се следи документацията.
Изобщо ,Ретро Мерк в 6 не ми понася,действа с пълна сила този път.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1765 -: Ноември 16, 2012, 08:27:20 am »

Готино  :blink:  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1766 -: Ноември 16, 2012, 10:16:01 am »
Преди малко ми писа една стара позната в скайпа, отдавна не беше се обаждала.
Съкращават я от работа, след 10 декември. Тъпо, а преди ми се беше похвалила, че е много доволна от тази работа и плащат много добре.

В момента бенефикът Юпитер е в съвпад с наталната й Луна.  :mellow:
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 10:21:36 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1767 -: Ноември 16, 2012, 10:43:41 am »
Стига плю бенефика, че да не те наплюе той :)
И питай познатата сатурн прави ли аспект с у6/у10

П.п. Аз като ви казвам, че е криза и да си налягате парцалките...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1768 -: Ноември 16, 2012, 12:12:11 pm »
Започнах много сериозно да не вярвам в положителните аспекти, те дават единствено усещане за спокойствие. Винаги доста сериозно усещам  останалите откъм събития.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1769 -: Ноември 16, 2012, 01:09:54 pm »
Започнах много сериозно да не вярвам в положителните аспекти, те дават единствено усещане за спокойствие. Винаги доста сериозно усещам  останалите откъм събития.

Да ти кажа, и аз вече не разчитам на тригони, при мен и спокойствие няма, поне засега.
По транзитния тригон на Сатурн към Луната и Марс ще се местя... Нещата не стават плавно и с лекота, но сигурно впоследствие ще осъзная, че случилото се е било за мое добро - все нещо положително би трябвало да донесе тоя тригон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1770 -: Ноември 16, 2012, 01:45:36 pm »
Е, то нали Брейди пишеше, че тригоните тласкат нещата главоломно напред и съм останала с впечатлението, че и дори в твоя вреда да са - тригоните просто си ускоряват събитията и нямаш възможност да реагираш.

Аз пък като родих не ми беше до домейна на фирмата ми, не смятах, че някой ще го вземе и не платих за следващата година. Още на следващия ден са го заели и сега при ретро Меркурий вчера се тръшках и днес подадох заявка за арбитраж и ще плащам 240 лв. за целта - имам всички основания да си е мой, писах снощи и до сегашните притежатели на домейна какви са основанията ми на база условията за регистрация и се надявам да се разберем и без арбитраж, но съм решена да стигна до край. Разполагам с куп документи за основанието и днес ги подредих  ;D
Да видим дали ще ми пишат засегнатите, преди да са ги приканили от Арбитражната комисия  :blink: 
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1771 -: Ноември 16, 2012, 09:00:35 pm »

Това е още една причина да им вярваш. Не можем постоянно да сме под стрес и да живеем под знака на промяната. Ако след тежката уранова опозиция при мен не следваше съвпада на Луна и Слънце с транзитен Юпитер едва ли толкова бързо щях да се възстановя здравословно след преживения стрес, в резултат на високите дози адреналин и живот на бързи обороти. Трябва да има и периоди на спокойствие. Веднага усетих разликата, а това си е цяло "събитие"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1772 -: Ноември 17, 2012, 01:45:06 pm »
Омръзна ми вече с тези меркуриево-ретроградни недоразумения. Не, че това, което се случи преди малко е от особена важност за мен, обаче само засилва безспокойството ми, че не съм в състояние наистина да разчитам на някакви надеждни бъдещи планове, свързани с меркуриевите области. А точно сега трябваше да си планираме отпуските за догодина. Аз моя график лично 2 пъти го променях,преди да го предам,  заради независещи от мен фактори. И без това е трудно да се планира по дати кога ще отсъстваш и не ни позволяват да излизаме извън графика, та сега и Меркурий на всичкото отгоре си върти ретроградните номера.

Преди малко получих съобщение със следния текст: "6i izlezim li na barche", после кратко прозвъняване и прекъсване. Сравних телефоните на подателя на съобщението и този на човека с краткото прозвъняване и установих, че са един и същ. Пиша набързо въпрос към подателя на съобщението : "Кой ме търси от непознат номер?" и получавам обаждане на някакъв чужд език или поне на мен така ми се стори, щото нищо не разбрах и само казах "Maybe mistake" и той затвори. Язък не ми излезе късмета да отида на барче.... ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1773 -: Ноември 17, 2012, 02:55:08 pm »
Ти недей много да вярваш на такива "грешки" ;) , то не е като едно време с шайбата, да се избере нещо грешно. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1774 -: Ноември 18, 2012, 10:30:54 am »
Между другото, навремето реших да проверя колко често се среща силен есенциално Меркурий сред преводачите, с които работя и които познавам... Почти не се среща  ;D, а уж меркуриев занаят било. Много по-често се среща при журналисти, репортери и радиоводещи.

А в този натал без точен час от кои е според теб?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1775 -: Ноември 18, 2012, 10:35:29 am »
Радиоводещ

*

Stella

• 7765
« Отговор #1776 -: Ноември 18, 2012, 10:52:27 am »
Ти недей много да вярваш на такива "грешки" ;) , то не е като едно време с шайбата, да се избере нещо грешно. ;D

Мислиш ли? Ами, ако мадамата му е дала нарочно грешен номер на този убавец? ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1777 -: Ноември 18, 2012, 10:54:11 am »
Много често се среща телешки меркурий в клюкарските хроники - много обичат да ровят в мръсното бельо на хората (визирам Венетка, но не само нея)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1778 -: Ноември 18, 2012, 11:05:18 am »

Мислиш ли? Ами, ако мадамата му е дала нарочно грешен номер на този убавец? ;D

Като цяло много малко са случаите. Единствено подаване умишлено на грешен номер, но това е голяма рядкост.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1779 -: Ноември 18, 2012, 11:07:33 am »
Много често се среща телешки меркурий в клюкарските хроники - много обичат да ровят в мръсното бельо на хората (визирам Венетка, но не само нея)

Аз съм с телешки Меркурий, ретрограден, за мен много не се отнася това. Единствено, когато съм предизвикана, за да се постарая да измъкна всичко и да го "изтипосам на масата", като доказателства. Не съм по голите приказки, винаги работя с факти.
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 12:49:54 pm от Mia21 »