Омръзна ми вече с тези меркуриево-ретроградни недоразумения. Не, че това, което се случи преди малко е от особена важност за мен, обаче само засилва безспокойството ми, че не съм в състояние наистина да разчитам на някакви надеждни бъдещи планове, свързани с меркуриевите области. А точно сега трябваше да си планираме отпуските за догодина. Аз моя график лично 2 пъти го променях,преди да го предам, заради независещи от мен фактори. И без това е трудно да се планира по дати кога ще отсъстваш и не ни позволяват да излизаме извън графика, та сега и Меркурий на всичкото отгоре си върти ретроградните номера.
Преди малко получих съобщение със следния текст: "6i izlezim li na barche", после кратко прозвъняване и прекъсване. Сравних телефоните на подателя на съобщението и този на човека с краткото прозвъняване и установих, че са един и същ. Пиша набързо въпрос към подателя на съобщението : "Кой ме търси от непознат номер?" и получавам обаждане на някакъв чужд език или поне на мен така ми се стори, щото нищо не разбрах и само казах "Maybe mistake" и той затвори. Язък не ми излезе късмета да отида на барче....