Живея в София, на 15 минути пеш от центъра, работя си у дома и ако не бяха децата - можеше и да не излизам с дни, особено откакто измислиха и електронния подпис :blink: Сега излизам до яслата, която се вижда от вкъщи. Като цяло ме потиска губенето на време по автобуси и метро в София - хората се блъскат, а и вече ми изглеждат доста различни от преди - озлобени, облечени мизерно... потиска ме и системата, която не е в полза на самоосигуряващите се лица, нито на някои свободни професии - на професията на коментираните вече тук преводачи :blink: Нито има свобода на словото за журналистите, нито пък има свобода за преводачите да "препредават" информацията от един на друг език. Пренесла съм изцяло бизнеса си в интернет и се надявам скоро и физически да се изнеса в друга държава - тук вече не искам да се боря с мониполизма и непроменени държавни наредби от 1958 г. Започвам да си мисля, че България е добро място за живеене само за земните знаци, не и за огнените и въздушните. Дори в тоя Вип брадър се видя това - още не мога да осмисля как така този Фънки (козирог), който няма грам емпатия към другите, се оказа любимец... За мен щеше да е унизително, ако този беше спечелил...