Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450286 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2080 -: Юли 03, 2013, 10:46:53 am »
 a аз не мога да си обясня защо след като мерка ми е директен в натала, по време на ретро мерка ми се активизира любовния живот, връзки почвам, срещам мъже, влюбвам се! Сякаш нещо се отпищва и отпушва при мен.
 :-\ това е така от няколко години

Меркурий ми е у 7 и е в сходящ съвпад с моя у5.

Този месец също очаквам включвания.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #2081 -: Юли 03, 2013, 10:54:21 am »
a аз не мога да си обясня защо след като мерка ми е директен в натала, по време на ретро мерка ми се активизира любовния живот, връзки почвам, срещам мъже, влюбвам се! Сякаш нещо се отпищва и отпушва при мен.

Обясни си го. Така действа. И на мен у 7 ми е мерк, сега е в 5 дом. От неделя насам съм изтрила всички мъже, че вече ми писна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2082 -: Юли 03, 2013, 11:02:04 am »

Обясни си го. Така действа. И на мен у 7 ми е мерк, сега е в 5 дом. От неделя насам съм изтрила всички мъже, че вече ми писна.

Ама нали би трябвало да възпрепятства! А при мен обратно

*

Нова

• 3491
« Отговор #2083 -: Юли 03, 2013, 11:05:13 am »
И при мен не възпрепятства, и при мен натално е директен, но всеки път така се проявява. Може и затова да не мога да създам трайни връзки, защото с директното движение изчезва всичко яко дим.

ПП: На крив ракет.., та и аз така, под вола търся оправдание. )))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2084 -: Юли 03, 2013, 11:36:47 am »
За пореден път се убеждавам, че при ретро Мерк мисълта ми тече супер гладко, много по-бързо намирам точните изрази   при преводи на чужди езици, работата ми е свързана доста с това...в натала Мерк ми е ретрограден. Мислите ли,че има такава закономерност?

Да, след като в натала ти мерк е ретро, винаги по време на ретро меркурий, ще си в свои води- това е удачен период за теб

За теб Съни

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2085 -: Юли 03, 2013, 11:39:21 am »
И при мен не възпрепятства, и при мен натално е директен, но всеки път така се проявява. Може и затова да не мога да създам трайни връзки, защото с директното движение изчезва всичко яко дим.

А ни дей така! Просто може да ни е писано да извървяваме труден път към любовта. Една приятелка почна връзка по ретро мерк- една година ходене по мъките все по време на ретро мерк- събирания, раздели- сега са и семейство и бебе има..за сватбата- планира се, но не знам кога ще е.
Мисията е възможна

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2086 -: Юли 03, 2013, 11:41:01 am »
И аз имам постоянно проблеми с любовта и постоянни разочарования. Така че съм решил вече, дори и да се случи нещо по-сериозно, да не се поддавам, за да избегна още евентуални разочарования. Достатъчно ми беше!

*

Нова

• 3491
« Отговор #2087 -: Юли 03, 2013, 11:41:52 am »

А ни дей така! Просто може да ни е писано да извървяваме труден път към любовта. Една приятелка почна връзка по ретро мерк- една година ходене по мъките все по време на ретро мерк- събирания, раздели- сега са и семейство и бебе има..за сватбата- планира се, но не знам кога ще е.
Мисията е възможна

И толкоз екшън за една мисия?

Ааа, не, минах детския идеалистичен период и сатурновия възврат. Питай ме пак на уранова опозиция. Дотогава, ако може по лесния начин да стават нещата. Не съм в етап от живота, когато мога да съм склонна на компромиси.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2088 -: Юли 03, 2013, 11:44:06 am »
И аз имам постоянно проблеми с любовта и постоянни разочарования. Така че съм решил вече, дори и да се случи нещо по-сериозно, да не се поддавам, за да избегна още евентуални разочарования. Достатъчно ми беше!

имаш ли твърд аспект нептун венера?
или нептун у7, или нептун у5

*

Нова

• 3491
« Отговор #2089 -: Юли 03, 2013, 11:44:39 am »

На теб ти трябва един здрав пердах и една мотика. Постоянно ли ще си в аспект ала нептун-венера? Я да почваш работа някъде за 200 лв на 10-часов раб ден да ти се изчисти малко главата от глупости и да не се втелясваш. Няма и да ти мине през ума да се вглъбяваш!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2090 -: Юли 03, 2013, 11:45:03 am »
Не, но имам опозиция Луна - Нептун, както и Марс квадрат с Нептун.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2091 -: Юли 03, 2013, 11:45:17 am »

Мисията е възможна

Ааа, не, минах детския идеалистичен период и сатурновия възврат. Питай ме пак на уранова опозиция. Дотогава, ако може по лесния начин да стават нещата. Не съм в етап от живота, когато мога да съм склонна на компромиси.

бе то любовта като дойде- пита ли те?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2092 -: Юли 03, 2013, 11:45:57 am »
Не, но имам опозиция Луна - Нептун, както и Марс квадрат с Нептун.

Да ама луната ти е у 5 или съ- у5, нали- ее на! ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2093 -: Юли 03, 2013, 11:46:34 am »
Не, У6 е. Меркурий е У5, но знака Рак също заема голяма част от 5 дом, а и Луната е там също.
Както и да е. Съжалявам въобще, че написах горното! Ако смятате да ме критикувате само...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2094 -: Юли 03, 2013, 11:47:22 am »

Трудна любов не ща сега. Ако не става така, като е идеално за мен, се прибирам вкъщи и си гледам тв сама.

Мисията е възможна

бе то любовта като дойде- пита ли те?

Офф.... ПП: Чакай, че се включи ретро мерка. Писах, пък не се появи. Карай.. Поне е написано с "огнени букви" някъде, нищо че няма да го прочетете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2095 -: Юли 03, 2013, 11:47:51 am »
Не, У6 е. Меркурий е У5, но знака Рак също заема голяма част от 5 дом, а и Луната е там също.

Да де- за това съ-у5

*

Нова

• 3491
« Отговор #2096 -: Юли 03, 2013, 11:51:04 am »
Както и да е. Съжалявам въобще, че написах горното! Ако смятате да ме критикувате само...

Ми то и критика си трябва чат-пат.недей да се ореваваш. Може за хубаво да сме ти го казали. Любовните драми не са лек и приятен период. Затова ти трябва удушник, иначе циклиш.

« Отговор #2097 -: Юли 03, 2013, 01:24:21 pm »
Уф, днес преместихме офиса - точният секстил на тр. Марс към нат. Венера в 5 дом вместо някоя нова авантюрка ми донесе промяна на раб. място. Хич не съм очарована от новия офис - единственото му предимство е хубавата гледка. Шест човека персонал сега ще сме наблъскани в една малка стая, бюро до бюро. По ирония на съдбата бюрото на радиофенката е залепено до моето, оттук нататък ще трябва малко повече да се съобразява, ако не иска да й се развали радиото. :))

по ретро меркурий техниката отказва,понякога завинаги :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2098 -: Юли 03, 2013, 01:28:16 pm »
Уф, днес преместихме офиса - точният секстил на тр. Марс към нат. Венера в 5 дом вместо някоя нова авантюрка ми донесе промяна на раб. място. Хич не съм очарована от новия офис - единственото му предимство е хубавата гледка. Шест човека персонал сега ще сме наблъскани в една малка стая, бюро до бюро. По ирония на съдбата бюрото на радиофенката е залепено до моето, оттук нататък ще трябва малко повече да се съобразява, ако не иска да й се развали радиото. :))

Нета се бави, файлове не се отварят, грешки при смятане, неспособност за изразяване, забравяне, невнимание, разсеяност. Това са моите наблюдения до момента, слава Богу, касаещи хората около мен, въпреки, че аз съм с Мерк управител на АСЦ, още се държа.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2099 -: Юли 03, 2013, 02:54:46 pm »

Тази сутрин имах осмодомно изживяване в банята  ;D (ретро Меркурий в 8 дом) - станах, бях още сънена, пуснах водата в тоалетната и тоалетното блокче с ароматизатор падна вътре и замина в канала. И сега, ако не е успяло да мине по широката тръба отзад, в един момент може тоалетната да се запуши и да викам водопроводчик. А там ми е включена и пералнята, т.е. цялата вода се изхвърля в тоалетната чиния, може да се наводни цялата баня. Много тъпо. Все такива дребни битовизми, но неприятни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.