Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449864 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2120 -: Юли 04, 2013, 09:47:38 am »
Нали ми е у1 тоя ретро-палавник и бях дала урина за изследване и ми открили някаква бактерия в нея  :angry:  :angry:  :angry: Сега трябва да пия антибиотици, а аз ги мразя, няма ли други начини?!?!  :( :angry:

Виж, направи изследвания в няколко различни лаб, за да се потвърди бактерията. Не стига, че палавника е ретро, ами и като знам как си ги надписват изследванията... Направо са ужасни тези в лабораториите. Уж елитните. В Бургас, де.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2121 -: Юли 04, 2013, 09:55:05 am »
Нали ми е у1 тоя ретро-палавник и бях дала урина за изследване и ми открили някаква бактерия в нея  :angry:  :angry:  :angry: Сега трябва да пия антибиотици, а аз ги мразя, няма ли други начини?!?!  :( :angry:

Виж, направи изследвания в няколко различни лаб, за да се потвърди бактерията. Не стига, че палавника е ретро, ами и като знам как си ги надписват изследванията... Направо са ужасни тези в лабораториите. Уж елитните. В Бургас, де.
Ами нямам свободно време да ходя по лаборатории и точно по ретро как да им имам доверие на всички?! Да не говорим, че голям проблем тези направления, а аз да не съм банка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2122 -: Юли 04, 2013, 10:09:16 am »

Ами нямам свободно време да ходя по лаборатории и точно по ретро как да им имам доверие на всички?! Да не говорим, че голям проблем тези направления, а аз да не съм банка.

Не знам какво да ти кажа, не искам да се меся и давам наставления по здравни въпроси. Дори не трябваше изобщо да давам становище. Ама пусти овен.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2123 -: Юли 04, 2013, 10:11:05 am »

Не знам какво да ти кажа, не искам да се меся и давам наставления по здравни въпроси. Дори не трябваше изобщо да давам становище. Ама пусти овен.
Нали моята Луна е там, драго ми е!  :blink: Ще ги пия и това е, ще искам и пробиотици за възстановяване :))

« Отговор #2124 -: Юли 04, 2013, 10:21:14 am »
Аз съм с хронично възпаление на пикочните канали. Изпила съм много антибиотици,които ми причиниха други здравословни проблеми. Миналата година проблема ми отново се обостри есента. Дори кървях...Мъката продължи 4 месеца,дори ще ви призная,че мислех за самоубийство...Но лекарства не съм пила! Ходех при един много известен билкар и той ми помагаше. Ще те посъветвам само да пиеш много вода и да уринираш често! А за лабораториите-те си имат договори с определени производители и печелят от всяка рецепта. Те са същинска напаст,мафия!!!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2125 -: Юли 04, 2013, 10:23:01 am »
То и мойто е хронично, появява се след всеки полов акт!!!! Писнало ми е, но има ли излекувани само с билки, ако е така, аз ще съм втората!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #2126 -: Юли 04, 2013, 10:28:12 am »
То и мойто е хронично, появява се след всеки полов акт!!!!

Скропи, майка. Няма пълно щастие. Не се шегувам на твой гръб, ма на ти астрология.

« Отговор #2127 -: Юли 04, 2013, 10:29:24 am »
То и мойто е хронично, появява се след всеки полов акт!!!! Писнало ми е, но има ли излекувани само с билки, ако е така, аз ще съм втората!!
Разбирам те,Ини! При мен се появяваше на същия принцип. След полов акт задължително трябва да уринираш и веднага в банята... Измиване със специален продукт-вземи по-скъп. И пий много,много вода! Тя символично потушава огяня...Билки пих 4 месеца!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2128 -: Юли 04, 2013, 10:32:06 am »
Така е Новичка, не е лесно да си скорпион с осмодомна луна. Лечения с години и операция имам на шийката на матката. Кефа е пълен.  :blink: Дрийм ясно ми е и правя всичко както трябва, хигиената е много важна за мен.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2129 -: Юли 04, 2013, 10:36:26 am »
Потвърждавам това за водата, никога не съм страдала от цистит, но откак се помня пия всеки ден минимум по литър и половина вода.

« Отговор #2130 -: Юли 04, 2013, 10:36:50 am »
При мен се обости при Сатурнова квадратура към Слънцето и Венерата ми. Едновременно с това имах и съвпад на транзитен Сатурн към натален Плутон.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2131 -: Юли 04, 2013, 10:44:12 am »
Да, тр. Сатурн е на 2 градуса от нат Плутон, тр. Плутон е на 1 градус от нат. Юпитер в 5ти и така задейства квадрата Юпитер-Луна в 8ми, върху която е тр. Уран у6. Тр Луна е на СЛВ опозиция нат Мерк у1. Всичко си е ок. :)

« Отговор #2132 -: Юли 04, 2013, 11:10:38 am »
Звучи съвсем логично! Плутон управлява половата система,а Сатурн е по хронифицирането на заболяванията  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2133 -: Юли 05, 2013, 01:44:05 pm »
Нищо не ме дразни повече от глупостта (с изключение на наглостта и безскрупулността) - глупак да те изкарва по-голям глупак от него.
Днес преди обяд имах много неприятно ретроградно изживяване в една агенция.

Сто пъти, бааавно и методично, с елементарни думи да обясняваш някому нещо и да не вдява, да гледа като теле и да тръгва да спори там, където не е прав. С различни хора съм работила, в различни колективи, но това минава всякакви граници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2134 -: Юли 05, 2013, 01:53:17 pm »
Нищо не ме дразни повече от глупостта (с изключение на наглостта и безскрупулността) - глупак да те изкарва по-голям глупак от него.
Днес преди обяд имах много неприятно ретроградно изживяване в една агенция.

Сто пъти, бааавно и методично, с елементарни думи да обясняваш някому нещо и да не вдява, да гледа като теле и да тръгва да спори там, където не е прав. С различни хора съм работила, в различни колективи, но това минава всякакви граници.

Лилее, разкажи някоя история като за оня при нотариуса, че няма край този следобяд. Скуката е пълна.
Аз пък днес имам рожденничка в офиса, мерк в близнета, луна с венера в лъв. Драмсъставът е пълен, Адриана Будевска ряпа да яде. Нищо, освен поза. Поне се натъпках като прасе с боклуци, но трябваше да изслушам речите й, която тя сама си държеше. На последната й "равносметка за изтеклата година" я прекъснах, казах й да не се вживява толкова и й избърсах шоколад от тортата от челото върху сантиметър и половината й консийлмънти. Поне на снимките се оказа, че аз съм все около масата и ям, но си харесах бицепсите и прасците. Не си харесах главата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2135 -: Юли 05, 2013, 02:13:28 pm »
да гледа като теле
А Теле ли беше?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2136 -: Юли 05, 2013, 02:16:01 pm »
Зодия патка - три жени, които не знаят какво правят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2137 -: Юли 05, 2013, 02:36:35 pm »
Лилее, разкажи някоя история като за оня при нотариуса, че няма край този следобяд. Скуката е пълна.

Тая сутрин хич не ми беше скучно, за малко да стане злополука с едно от котетата - онова, дето е заприличало на тушканчик. :))

Напоследък е доста оплешивял, само на края на опашката остана една топка втвърдена и спластена козина, която със собствени усилия не мога да махна, трябва да го заведа при ветеринар. Сега опашката му прилича на боздуган. :))

Та, дъртият котарак го мрази и постоянно го преследва из апартамента, много агресивно го напада. И днес го подгони в хола, в резултат на което тушканчикът от страх се навря под леглото. За негов лош късмет обаче отдолу има разцепена греда - навремето бившия дойде в много добро настроение у нас, скочи на дивана и счупи една носеща греда отдолу. Диванът още става, макар че при всяко мое обръщане през нощта издава гаден скърцащ звук. :)

И в счупената греда има един тесен процеп - точно там се заклещи опашката-боздуган на моя тушканчик. И ни напред, ни назад. Котето подивя от страх, започна да ръмжи и да съска. Пробвах да извадя опашката - не става. Изпаднах в паника, че ще трябва да се реже опашката на животното, ако не мога да изкарам топката спластена козина. За радост успях да му изкарам опашката, но тая случка ще ме накара повече да не оглагам и още тая вечер да го занеса на ветеринар, където да му махнат боздугана. :))

Както казват руснаците, "гром не грянет - мужик не перекрестится", така съм и аз - трябва да ми падне таванът на главата, за да направя нещо. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2138 -: Юли 05, 2013, 02:40:28 pm »
Като си представя как изглежда котарака ти...просто се пукам от смях честно  ;D Горкото плешиво коте!  :( ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2139 -: Юли 05, 2013, 02:45:41 pm »
А дъртия прилича на клошар - от всички страни му висят парчета спластена сива козина.

Но още по-забавна гледка съм аз, като почна да му се карам, когато напада тушканчика, и му кресна "Ще ти подаря кастрация, мръсна гад!".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.