Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451227 Прегледи
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2140 -: Юли 05, 2013, 02:51:19 pm »
А дъртия прилича на клошар - от всички страни му висят парчета спластена сива козина.

Но още по-забавна гледка съм аз, като почна да му се карам, когато напада тушканчика, и му кресна "Ще ти подаря кастрация, мръсна гад!".  ;D
Лили,и моя бял котарак дето го експедитирахме да живее на терасата също мяса на клошар. Козината му е сплъстена,на места е оплешивял,а бялото е станало нещо средно между жълто и сиво  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2141 -: Юли 05, 2013, 02:58:08 pm »
Трябва да се сресват редовно със специални гребени - на мен за един котарак не ми остава време да го фризирам, камо ли за пет котки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2142 -: Юли 05, 2013, 03:02:52 pm »
Лили,аз едва намирам време да си среша моята коса  :blink: Само това ми липсва,да вчесвам и котарака...  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2143 -: Юли 06, 2013, 08:22:26 pm »
Искам да похваля ретроградния меркурий- истинско раздвижване при мен е във всеки един план и само позитивно! за сега.

И отново искам да направя препратка, към това, че който има ретрограден хирон и прав меркурийй в радикаса- пак ще усеща положителността на ретро меркурий в областта, в която действа знака Дева.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2144 -: Юли 06, 2013, 09:52:27 pm »
А ще има ли раздвижване при натални ретро Хирон и ретро Меркурий?  И ако само Меркурий е ретро :)?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2145 -: Юли 06, 2013, 10:20:22 pm »
А ще има ли раздвижване при натални ретро Хирон и ретро Меркурий?  И ако само Меркурий е ретро :)?

да, това така или иначе е задължително. Необичайното е, че ретрограден хирон в натал действа също като ретрограден мерк в натал по времето на ретро мерк транзитите.

Много хора и астролози не обръщат внимание на хирон. А се оказва,че в него се крият някои отговори за меркурия. Поне по моите лаически наблюдения.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2146 -: Юли 07, 2013, 07:15:36 am »
Развали ми се външният хард :(
Нито Хирон, нито Меркурий са ми ретроградни в натала, а Мерка ми управлява трети дом...
Дано успеят да ми спасят информацията от него!

« Отговор #2147 -: Юли 09, 2013, 01:45:41 pm »
Нали ми е у1 тоя ретро-палавник и бях дала урина за изследване и ми открили някаква бактерия в нея  :angry:  :angry:  :angry: Сега трябва да пия антибиотици, а аз ги мразя, няма ли други начини?!?!  :( :angry:
Аз съм с хронично възпаление на пикочните канали. Изпила съм много антибиотици,които ми причиниха други здравословни проблеми. Миналата година проблема ми отново се обостри есента. Дори кървях...Мъката продължи 4 месеца,дори ще ви призная,че мислех за самоубийство...Но лекарства не съм пила! Ходех при един много известен билкар и той ми помагаше. Ще те посъветвам само да пиеш много вода и да уринираш често! А за лабораториите-те си имат договори с определени производители и печелят от всяка рецепта. Те са същинска напаст,мафия!!!

Горещо ти препоръчвам хомеопатия.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2148 -: Юли 09, 2013, 01:49:51 pm »
Нали ми е у1 тоя ретро-палавник и бях дала урина за изследване и ми открили някаква бактерия в нея  :angry:  :angry:  :angry: Сега трябва да пия антибиотици, а аз ги мразя, няма ли други начини?!?!  :( :angry:
Аз съм с хронично възпаление на пикочните канали. Изпила съм много антибиотици,които ми причиниха други здравословни проблеми. Миналата година проблема ми отново се обостри есента. Дори кървях...Мъката продължи 4 месеца,дори ще ви призная,че мислех за самоубийство...Но лекарства не съм пила! Ходех при един много известен билкар и той ми помагаше. Ще те посъветвам само да пиеш много вода и да уринираш често! А за лабораториите-те си имат договори с определени производители и печелят от всяка рецепта. Те са същинска напаст,мафия!!!

Горещо ти препоръчвам хомеопатия.
Това към мен ли? Хомеопатията не ми помогна при гинекологични проблеми, но пък ми излекува алергия....не знам.

« Отговор #2149 -: Юли 09, 2013, 03:48:43 pm »
Дали ретро Меркурий може да влияе на външния вид ако ти е У1 в натала? Питам понеже откакто стана ретро откачих на тем външен вид! Купих си скъпи продукти за лице-едната маска е 20 кинта на една финландска фирма от която съм много доволна...Дадох сума ти пари за козметици. Днес си направих страхотен маникюр и педикюр (обикновено си правя ноктите само на ръцете) и постоянно се разкарвам с някви маски по лицето  ;D На моя приятел много му харесва отлепващата маска и искаше той да я издърпа като засъхна  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #2150 -: Юли 09, 2013, 03:50:22 pm »
Пак и луната е виновна, ама а де.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2151 -: Юли 10, 2013, 09:38:35 am »
Ако ви беше много мъчно в последния един час за мен и дори проплаквахте, да кажа, че този малък палавник пак се прояви подобаващо.
Изневиделица в сграда на 5 ет. с по 40 стаи на етаж само в моята изгасна електричеството. Почнах аз да търся спасение в съседните стаи и наизлязоха едни технолози, инженери, суетят се около мен. Няма паднали бушони, всичко уж по системата е 6, а аз горканка нямам ток. По едно време ме изби на срамежливост, въртят се тези ми ти много на брой мъже, а аз все едно нарочно съм го направила... ))) Изневиделица, както изчезна по неведоми причини, тока пак си дойде. Сега пък продължи жуженето как така пък се появи, от къде се появи и защо се появи.
Казаха ми пак да чакам включване, сиреч да изчезне тока, щото някъде явно имало слаба връзка. Аз им отговорих, че тогава и те да чакат включване от мен ))))) Ми така де, като имам проблем, ще продължавам да търся решение. Те какви мъже са? )))))

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #2152 -: Юли 10, 2013, 01:16:33 pm »
При мен засега не се проявил ретро Мерк. В рождената хирон ми е ретрограден. А Меркурий ми е стационарно-директен. И като цяло повечето ми проявления при транзитен ретро меркурий са около стационарното му положение. Ако имам силни събития, те са точно тогава.
Имах съмнения, че пералнята ми ще премине в отвъдното в началото на ретро Меркурия. Много ми беше неприятна мисълта за повредената пералня. Но на следващото пране всичко си беше нормално.
Ще видим дали ще преживее стационарното положение след ретроградието. Със сигурност ще избегна прането тогава, за да не дърпам дявола за опашката и Меркурия за крилете.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2153 -: Юли 10, 2013, 01:22:57 pm »
Да се похваля, по ретро Меркурий най-сетне успях да реша проблема с ВиК-то, платих цялото задължение наведнъж. Най-много мразя да ми се трупат неплатени сметки и някому да дължа пари. През целия си живот никому нищо не съм дължала - нито пари, нито услуга, мен обаче все някъде с нещо ме завличат - не защото са по-умни от мен, а защото са по-хитри от мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #2154 -: Юли 10, 2013, 01:31:24 pm »
Значи и аз съм имала проявление на ретро Меркурия. И аз направих като Лили.  :-[ И след моята драма с ВиК, вчера успях да платя прословутата сметка за вода от 1,74 лв.  :-[ Става въпрос за 1 кирлив лев, но и мен ме втрисаше, че го дължа.  :-[
И аз не обичам да ми се трупат сметки, задължения. Обичам всичко да плащам още в деня, в който излиза като задължение.

Само дето го обвиних Меркурия, че не ми е дал проявление. А все пак е имало - положението с ВиК се оправи.  :-[

« Отговор #2155 -: Юли 10, 2013, 04:23:32 pm »
Какво общо има ретрограден Меркурий с канализацията?  :thinking:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2156 -: Юли 10, 2013, 04:39:03 pm »
По принцип няма, но при мен сега е в 8 дом.

Пари и клозети.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2157 -: Юли 10, 2013, 05:44:00 pm »
"Пари и Клозети"...Това звучи като парче на някоя рок банда  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2158 -: Юли 10, 2013, 06:47:24 pm »
Ще взема да напиша ода за градския транспорт, където ежедневно по пътя за работа изживявам миризлив терор.  ;D

Вече демонстративно вадя кърпичка и си запушвам носа, хич не ми пука какво ще си помислят. На тях пука ли им като смърдят?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2159 -: Юли 10, 2013, 07:02:11 pm »
Лили,казвала ли съм ти,че си много забавна? Ако не си ти ще умра от скука... Относно просташките стихове-те са ми фаворити и ще споделя едно,което написах за един бивш..."От днес по 10 дюнера ще ям,за да стана силен и голям! Моята мечта е-Да имам най-голямото шкембе! Пуша,плюскам,бира пия,дъфча мазната помия! Тъй ще бъде всеки ден! За свински лайф съм аз роден!" ;D