Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451079 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2200 -: Октомври 05, 2013, 05:36:51 am »
На мен ми се обръща на К5 в тригон с Венера. Очаквам завръщането на стари любови. Прави ми секстил с У6, което смятам е завръщане на стари пациенти, такива, които отдавна не са идвали. И като гледам графика, е точно така.

« Отговор #2201 -: Октомври 07, 2013, 10:58:39 am »
А как тълкувате опозиция с натална Венера?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Asol

• 4140
« Отговор #2202 -: Октомври 07, 2013, 11:56:13 am »
Ще имаш по-точно ще бъдат поставена пред избор за "ревизия" или преосмисляне в случая свързани с нещо от сорта на предоговаряне или като цяло ще ти се предостави допълнителна информация по темите, към които има отношение Венера при теб.

« Отговор #2203 -: Октомври 07, 2013, 12:02:14 pm »
Асол,благодаря ти! Това е при моя приятел...А при мен Мерк ще бъде в тригон с прогресивния ми Мерк,който е върху ДЦ-то ми и тригон с прогресивен МЦ. Ако изобщо ги следите тези прогресии...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2204 -: Октомври 12, 2013, 03:06:08 pm »
Според вас все още може ли да се купува техника или има риск, след като Меркурий е в ПСФ?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2205 -: Октомври 13, 2013, 05:05:19 am »
Според вас все още може ли да се купува техника или има риск, след като Меркурий е в ПСФ?

До като не стане стационарен, мисля че може. Въпреки, че на мен още вчера ми се развали една електроника на колата. Меркурий ми е У3.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2206 -: Октомври 16, 2013, 12:21:11 pm »
Сега по ретро Меркурий (още е в сянка, но вече се усеща) “родата“ се опитва да ме вкара в една схема с прехвърляне на дял от имот... Уфф, за пореден път се отвратих и ми се гади от хора, в чиито карти Марс и Сатурн са в доминантно положение спрямо светилата. Не стига, че по два пъти в годината ме занимават с документи, които принципно не съм длъжна да изкарвам (в случая правя жест), сега пък искат да се възползват от ситуацията и да ме разиграват като последната глупачка, защото много добре знаят, че няма кой да застане зад гърба ми, че съм сама. Чудех се колко ниско могат да паднат такива хора... Още по-смешно е, че въпросният тарикат поиска да му върна плюшените играчки, които навремето бе донесъл като подарък за майка ми от чужбина... И сега под претекст, че били за детето му, което тогава още не е съществувало в плановете, само в Акаша, хахаха... Нямам думи от цялата тая помиярщина и това са хора с възможности, а се хващат за всяка стотинка. Както се казва, Господ дава пари на мизерник (по душа) и му гледа сеира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2207 -: Октомври 16, 2013, 12:29:24 pm »
Кажи му, че не можеш да му ги върнеш, защото си ги изхвърлила отдавна. Ако си знаела, че ще си ги иска обратно, си щяла да му ги запазиш.
Не им вдигай телефона. Смени си номера. Кажи им, че нямаш време за глупости и т.н.
А за служителките, които не си разбират от работата. Взимаш си документите без обяснения, защото ако тръгнеш да й обясняваш, хем ще си загубиш времето, хем ще вземеш да я образоваш, което не ти е работа. Излизаш и влизаш след малко на друго гише. Набелязваш си служителка, при която минаваш леко, и ходиш само при нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2208 -: Октомври 16, 2013, 12:34:55 pm »
Върнах всичко, ще им прехвърля и дела, за да приключа с тях материалната и емоционална карма. И без това е абстракция - нито мога да ползвам това жилище, нито ще ми наплатят тази част. Да не вдигам телефона вече пробвах - после се правят на обидени и се чудят защо на искам да общувам с тях. Сега поддържаме само формален контакт, когато нещо им потрябва (използват ме за една официална покана по два пъти в годината). А дрислата, за която изкарвам тия документи, изобщо не подлежи на коментар - 21-годишна Везна, която ме гледа отвисоко, а нито ми е на годините, нито ми е на акъла. Днес чашата на търпението ми преля. Чудя се какво в хороскопа показва, че някой е мизерна душица? Или и това е избор?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2209 -: Октомври 16, 2013, 01:05:14 pm »
Лили, понеже ти нямам картата, при теб от какво идват тези проблеми?
И защо от ретро мерка да е?

По ретро Меркурий обикновено избуяват всякакви простотии, ако по принцип има вероятност да има такива.
Обаче и аз недоумявам къде и какво в моята карта показва, че цял живот ще имам вземания-давания с мизерни душици... Донякъде го свързвам с влиянието на АС Скорпион и т-квадрата на светилана с Плутон – лепи ми се всякаква човешка мръсотия, сякаш с невидими антени я привличам и отразявам, за да опозная всички човешки слабости и пороци, но при това да съумея да остана невъвлечена. Но наистина е трудно да излезеш от помията и да останеш неизцапан и нещо в душата ти да не се пречупи, да не започнеш да искаш справедливо възмездие... И оставам с впечатление, че колкото повече мръсотии прави човек, толкова по-малко се замисля за последиците – за такива хора да ти се изплюят в душата е като да кажат “добър ден“.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2210 -: Октомври 16, 2013, 01:33:48 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2211 -: Октомври 16, 2013, 02:17:01 pm »
Eлена Пенчева: До долната Земя и обратно, на крилете на Хермес

Отличен и много вдъхновено написан анализ, Елена е добър астролог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2212 -: Октомври 17, 2013, 02:42:53 pm »
В нашата фирма ретро Меркурия с пълна сила се развихри още от вчера и то преди да се спре дори. Започнаха едни запори, едни Съдебни решения от кредитори да валят. Стари работи неплатени излизат. А днес пък  шефа стартира нещо, което се мъти поне от месец Интересно какво ще излезе от нещо, започнало на стационарен Меркурий?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2213 -: Октомври 17, 2013, 03:11:47 pm »
А аз преди малко се вкарах във филм, в офиса колегите ме стреснаха - била съм много откровен оптимист според тях (а си мислех, че по-голям песимист от мен няма  ;D).

Звъни ми някаква дама от непознат мобилен номер и се представя за служителка от банката, в която имам сметка. Искаше да говорим за моето интернет банкиране. Нямах време и я отсвирих, щяла да се обади утре. Питах дали има проблем с банкирането и ми отговори, че нямало, но щели сме да говорим за плащанията, които извършвам. Странно. През сметката заплащам само текущите комунални разходи - ток, вода, телефон, интернет. Колегите веднага ми вкараха параноя - откъде съм била сигурна, че се обажда от банката тая.

ПП. Звъннах на стационарния телефон в банковия клон, където ме обслужват. Нямало е такова обаждане от тях.  ;D

« Последна редакция: Октомври 17, 2013, 03:26:54 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2214 -: Октомври 17, 2013, 03:38:07 pm »
Няма как да е от клона, защото те нямат достъп до онлайн банкирането, то се поддържа на централно ниво. На мен скоро ми звъняха така, и аз се учудих защото плащанията са ми към типичните онлайн магазини където разходвам средства ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2215 -: Октомври 17, 2013, 03:42:02 pm »
Обикновено банковите служители звънят от стационарни номера, а това беше непознат мобилен, глобълски.

Доколкото съм чувала, мобилните оператори изнасят лични данни, продават ги на други организации. Може да има и служители, които злоупотребяват с лични данни.

Обикновено служителите от обслужващата банка казват за какво се обаждат конкретно, не отговарят уклончиво.

Питах я дали иска да ми предлага нови банкови услуги - не.
Питах дали има проблем с интернет банкирането - пак не.

Но много искаше да говорим за плащанията, които извършвам.  ;D

Разбрахме се да ми се обади утре, смятам да я въртя на шиш.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2216 -: Октомври 17, 2013, 03:44:49 pm »
Телефонът може и да е бил стационарен - вече и стационарните номера излизат като мобилни, с повече цифри и с кода на оператора. На мен все от мобилен номер ми звънят, т.е. такъв с 087 или 088, например.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2217 -: Октомври 17, 2013, 03:45:33 pm »
Лили, не искам да ти вкарвам паранои, но преди време по мобилния се обадили на мой колега и му казали ,че звънят по повод влога му в еди-коя си банка, а  той казал, че няма такъв, и е така... може да има всякакви еквилибристи-мошеници. Хубаво е, че си нащрек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2218 -: Октомври 17, 2013, 03:50:25 pm »
Преди няколко години имаше такава измамническа схема с преводачи и преводачески агенции, но така и не разбрах каква е идеята. Звъняха разни и се представяха за полицейски комисари, търсеха спешно преводач за превод на дознание за някакви чужденци. Обаче не разбирам каква е далаверата в случая. Просто да те разкарат напразно до някое полицейско, ако им се вържеш на фалшивото обаждане? Съмнявам се да е било схема за отвличане на млади и хубави преводачки  ;D, има доста лелки и бабки в нашия бранш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2219 -: Октомври 17, 2013, 04:43:12 pm »
Извинявайте за невежеството.