Меркурий се обръща ретроградно на Асцендента ми и тая сутрин, отивайки на работа, в градския транспорт срещнах приятелка, която не бях виждала от началото на 2009 година. Интересното е, че тая сутрин незнайно защо започнах много интензивно да мисля за нея, а след час я срещнах в рейса. :blink:
Освен това този уикенд научих, че една моя бивша съученичка е отишла да живее в Москва, намерила си е работа там и е спечелила риалити шоу, сега ще става рекламно лице на един продукт за отслабване. Интересно ми беше да я гледам в това предаване. Още когато бяхме ученички, тя беше една от най-големите отворки в класа, а се оказа, че е много нещастна жена, не се харесва, не се приема и е бъкана с комплекси. Сега разбирам защо навремето толкова не ме харесваше, а видима причина нямаше... Но за пробивността шапка й свалям – от обикновена кифладжийка, работничка в хлебозавод в провинцията стига до двумилионен град, а после сменя държава и отива в руската столица, получава руско гражданство и печели телевизионно шоу.
А шефът днес по стационарен Меркурий реши от раз да отказва цигарите.