Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451552 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2280 -: Ноември 07, 2013, 08:59:44 pm »
Е,добре,от нашите си http://vbox7.com/play:ea5b0586&start=15&r=emb

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2281 -: Ноември 07, 2013, 09:12:24 pm »
Имало защо ;DИ аз я пеех преди :P

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2282 -: Ноември 07, 2013, 09:40:48 pm »
Браво!Като за АС риби-наздраве и да ти върви по вода :blink:
Благодаря, но не пия ;D, за сметка на това може да си порева подобаващо. Все се чудя защо харесвам девите и се разбирам перфектно с тях, а не везните, а то какво било :-\
Поне имам така Венера съвпад асцендент и излезнах красавица ;D Само да ми се махнат гадните транзити на Плутон и ще се успокоя и ще тръгна по рибешки да плувам в живота, а не да засягам хората.
Честит асцендент, Съни! :blink:
Ако мога така да се изразя...нали рибките плуват в различни посоки, е "другата" рибка е искала сигурно да извадиш първо силното, да трансформираш нещо...ако е истина-няма случайно.
Ти си красавица :blink:
Хората сами са се засегнали често, пък търсят причината в другите...
Ама хората повече искат да вземат, не да дават-повечето, и ти се балансирай там, понякога рибката дава енергия, а който не се развива-дава му силата си за неговото лошо.
Звуча назидателно, съжалявам, отивам на почивка. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2283 -: Ноември 08, 2013, 11:03:32 am »
Обичам го тоя ретро Меркурий! :))

Всички стари клиенти започват да се сещат за мен, обаждат се с поръчки, падат допълнителни парички. А вчера от една агенция получих един договор за превод, а ми беше толкова изморено и се чудех как ще преведа 5-6 страници след работа, очертаваше се да работя до късно.... Накрая се оказа, че такъв договор вече съм превеждала, абсолютно идентичен, само данните на клиента и имота бяха сменени. :)

Но няма пълно щастие :))
Към заплатата имам една малка премия да вземам за извънреден труд, май шефът е забравил, а аз не съм човек, който ще го поставя на въпрос.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2284 -: Ноември 08, 2013, 12:33:51 pm »
Все пак трябва да се научиш да си отстояваш заслуженото.Тези пари си ги изработила.И аз бях така,но срам не срам започнах да се уча.Ако ти не се заявиш,стой та чакай,някой да се сети за теб..Не винаги хората са тарикати,понякога наистина са заети и не помнят на кой имат да плащат.А относно изобилието от поръчки,не го ли свързваш с моя приятел дето вчера тръгна ретро/май около луната ти/?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2285 -: Ноември 08, 2013, 12:51:59 pm »
Юпитер сега е доста далеч от Луната ми, тя е в първа декада на знака.

Когато се разпадна тригонът на ретро Меркурий с нат. ми Марс и после с Луната, започнаха да звънят стари клиенти. Дотогава всичко си беше спокойно, никой не се сещаше... А днес май ще ми се провали планираното подстригване и боядисване, получих неочаквана покана за имен ден.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2286 -: Ноември 08, 2013, 12:55:12 pm »
ОО да днес моя приятел Архангел Михаил има празник!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2287 -: Ноември 08, 2013, 01:05:06 pm »
ОО да днес моя приятел Архангел Михаил има празник!

Днес съм като станала от гроба, толкова ми е отпаднало, с тия детокси май си докарах анемия и дефицит на желязо в кръвта. Но в края на другата седмица се пада пълнолуние, ще ида на лов за топлокръвни субекти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2288 -: Ноември 08, 2013, 01:12:42 pm »
Детоксите са хубаво нещо,но без прекаляване.Преди 2 год. го бях подкарала на почти постоянен детокс и въпреки притеснението на околните нямах спиране .Уви ,навлякох си странични ефекти,но няма да ги коментирам,за да не демотивирам някой.Трябва баланс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2289 -: Ноември 08, 2013, 02:04:19 pm »
Ха, току що получих запитване за превод на една презентация в неделя, това се случва веднъж на сто години. На като си представих, че трябва да застана пред публика на микрофона и да превеждам по ретро Меркурий, когато обикновено никой никого не иска да чуе, веднага ми се отщя. При това по тематика и за продукция, която не познавам.
Само веднъж съм била на симултантен превод – нямах никакъв опит, а беше за международно жюри по време на едно културно мероприятие. И тогава се падна по ретро Мерк, беше ужасно – никой никого не слушаше, всички говореха едновременно – нямаш време не само да обмислиш превода, а дори да чуеш изречението от началото до края. Майната им на парите, предпочитам да си спестя стреса, сега моментът и без това не е особено подходящ допълнително да си опъвам нервите.
По такива масови мероприятия избягвам да превеждам, случвало се е и двама-трима души да ме подразнят на някоя сделка при нотариус, като тръгнат по едно и също време да говорят и да се държат неадекватно. Но там поне когато аз говоря, всички трябва да замълчат, а на презентация няма да е така. В състезание по надприказване не ми се участва.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2290 -: Ноември 08, 2013, 02:57:33 pm »
Ехей Меркюри прекали ;DДейства с Юпитеров замах.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2291 -: Ноември 08, 2013, 03:46:41 pm »
Ехей Меркюри прекали ;DДейства с Юпитеров замах.
Лили Юпитер е в квадрат с Венерата ти,сигурно затова прекали.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2292 -: Ноември 08, 2013, 03:52:29 pm »
Ха, не е забравил за премията. Не спирам да се изумявам колко е точен и коректен този човек.

След толкова тъпи селски тарикати веднъж да попадна и на свестен работодател.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2293 -: Ноември 11, 2013, 06:03:59 am »
Меркурий тръгна директно!
Последният му майтап от тази сутрин: Телефонът ми се беше самоизключил и никаква аларма не звъня?!?!? Станах един час по-късно и тази сутрин ще пропусна тренировката :(

« Отговор #2294 -: Ноември 11, 2013, 07:06:48 am »
Последният му майтап от тази сутрин: Телефонът ми се беше самоизключил и никаква аларма не звъня?!?!? Станах един час по-късно и тази сутрин ще пропусна тренировката :(
И на моя не му звъня алармата! Но добре,че ме събудиха!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2295 -: Ноември 11, 2013, 08:28:43 am »
И на моя не му звъня алармата! Но добре,че ме събудиха!
И при нас стана така с алармата...
атрябваше да станем много по-рано за ваксината на детето, ама ......
После се изпокарахме и така :)
В резултат ваксина  на малката няма да се бие днес и цял ден ще си я водя с мен  :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #2296 -: Ноември 11, 2013, 08:51:51 am »
Хаха, това с алармата явно е нормално проявление на ретро Меркурий. При мен се случи в петък, телефонът изсвири и докато се обърна да го изключа, сам спря  :rolleyes: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2297 -: Ноември 13, 2013, 01:56:37 pm »
Току що разбрах, че конкуренцията е възпроизвела една наша отскорошна идея... Егаси, едно нещо да направиш и да го изтипосаш в нета и ще ти го задигнат.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2298 -: Ноември 13, 2013, 01:58:59 pm »
От една седмица ми звъни все някой по грешка.Днес ми звъняха да ми кажат,че проблема с интернета е отстранен и камерите трябва да работят  ;D Аз им викам-"Ами нямам проблем с интернета,нито пък имам камери" Затворих и след малко пак звънят за същото.Ужас!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2299 -: Ноември 13, 2013, 02:00:45 pm »
Ти си представи някой да ти звънне, докато си в тоалетната, и да ти каже, че камерите работят.  ;D

Без майтап, единият ми колега редовно влиза във WC с телефона си и все там му звънят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.