Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450256 Прегледи
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2420 -: Февруари 12, 2014, 12:24:29 pm »
ЯЯ, това не се случва за пръв път, а е редовна практика. За година и половина така и не се научиха някои хора. И не спирам да се изумявам на дебелокожието и непукизма. Ти й казваш къде има проблем, къде се допускат грешки, а тя продължава по същия удобен начин. Стои, гледа като теле и продължава да симулира мислене.

Тия дни тр. Марс ми е в съвпад със СЛВ. Както казах, не е от Марса, не е и от Меркурия, а от глупостта на обкръжението.

Лили, странно ми е, че толкова години явно се занимаваш с астрология и все още продължаваш да се ядосваш на обкръжението. Нали то е отражение на това в нас ...... уж.

« Отговор #2421 -: Февруари 12, 2014, 12:25:20 pm »
Интересни неща ми се случват по време на ретроградието на Годподин Меркурий. Изключително свързан е с партньорските ми отношения. Върнах с около година и половина и винаги 2,3 дена преди да стане ретрограден с една персона от мъжки пол, се случват интересни неща.
(редактирах) ... :-X
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 03:07:47 pm от cocoa_waffle »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2422 -: Февруари 12, 2014, 12:31:05 pm »
Лили, странно ми е, че толкова години явно се занимаваш с астрология и все още продължаваш да се ядосваш на обкръжението. Нали то е отражение на това в нас ...... уж.

Уж да, но изпростяването явно е масово явление. Рядко съм се сблъсквала с толкова ограничени хора в службата, но и това трябваше да се случи. И такива елементарни въпроси никога не са ми били задавани, каквито сега търпя в ежедневието си. Но вероятно при някои е професионална деформация, знам ли. Грешките в подбора на служители могат да струват доста скъпо впоследствие. Само ми се затвърди мнението за ниския интелектуален потенциал на някои жени, като хванати от гората са. Но и средата си казва тежката дума, кой откъде идва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2423 -: Февруари 15, 2014, 10:24:52 pm »
Здравейте,искам да попитам дали е удачно да започна психотерапия на ретро мерк.,който ми се мотае върху слънце в 9 - У3 и минава  назад, заставайки на сев,лунен възел.Да си давам парите,или да изчакам да стане директен.В натала е директен и У4 и12 д.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2424 -: Февруари 16, 2014, 07:46:42 am »
Наталия, аз мисля, че даже е много подходящ период, защото ретро меркурия води до обръщане на мисловните процеси на вътре, така, че по-лесно човекът ще може да осмисли това, което се е случвало в него и даже да го облече в думи. Още повече за слънцето в 9ти дом - това е домът на издигането на съзнанието, а трети дом, който управлява слънцето е домът на мисленето, така, че определено според мен поне е много добър период. :blink:

« Отговор #2425 -: Февруари 16, 2014, 09:57:37 am »
Наталия, аз мисля, че даже е много подходящ период, защото ретро меркурия води до обръщане на мисловните процеси на вътре, така, че по-лесно човекът ще може да осмисли това, което се е случвало в него и даже да го облече в думи. Още повече за слънцето в 9ти дом - това е домът на издигането на съзнанието, а трети дом, който управлява слънцето е домът на мисленето, така, че определено според мен поне е много добър период. :blink:

Благодаря ти :blink:И аз имах някакви подобни усещания и ти ми ги затвърди!

« Отговор #2426 -: Февруари 16, 2014, 10:36:06 am »

Благодаря ти :blink:И аз имах някакви подобни усещания и ти ми ги затвърди!

ето ти още едно потвърждение :) - подкрепям сладурката :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2427 -: Февруари 17, 2014, 07:30:27 am »
електроуредите ми се развалят поголовно  :angry:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2428 -: Февруари 17, 2014, 07:55:02 am »
Спретнах без да искам интрига в социална мрежа. Дано се успокоят нещата.

« Отговор #2429 -: Февруари 17, 2014, 09:35:13 am »
Ретро мерка си ми действа идеално... И в натала ми също е ретро..някак си имам усещането, че нещата се нареждат без да ги мисля много но ги изказвам по категоричен начин...
И после осъзнавам, след размисъл, че е станало за добре...
Ретро венера и ретро Мерк, все да са ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2430 -: Февруари 17, 2014, 10:03:06 am »
Аз пък, уж се занимавам с астрология и тя е нещо супер важно в живота ми.....
та вчера си купих нов гсм ;D
Без изобщо да ми минава през главата ,че е е ретро меркурий...
Но пък го отдавам на това,че съм малко болна и съм замаяна.....та най-импулсивно,си го харесах и купих.Не е скъп,но ми харесва на външен вид и сега имам нова придобивка :o
Дано не ми направи проблеми,изглежда читав. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2431 -: Февруари 17, 2014, 11:34:57 am »
На мен продължават да ми се правят на луди за едни стари дължими плащания... Пфуу, вече искам да сменя не само обкръжението, а и държавата.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2432 -: Февруари 17, 2014, 01:12:32 pm »
И аз съм от тези, които не се оплакват от ретро мерка. Но ето, че возилото започна да ми дава проблеми.
Водих я на сервиз хубавицата ми- никакъв проблем уж! :lol: и сега се чудя кое е повреденото нещо- колата или техниката, с която я проверяваха. :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2433 -: Февруари 17, 2014, 01:15:40 pm »
Направо се чудя на акъла на някои хора – от ретро Меркурий ли е, или по рождение са си така. От миналата седмица си планираме годишните отпуски – моите дати ги съобщих на офис мениджърката, диктувах дата по дата, повтарях, натъртвах... Сега ми дава готовия график и се оказа, че отново е сгрешила – едни 5 дни отпуска ми е изместила с месец по-рано и се получават две отпуски една след друга в рамките на два последователни месеца. Няма проблеми, но пред всички се ококори и започна да настоява, че аз така съм й го продиктувала, което изобщо не е вярно – пак се прави на ударена. Много добре си спомням, как й го диктувах, нещо не беше чула правилно, после пак повтарях, за да не стане някоя грешка. Не понасям хора, които все не внимават, а се правят на точни, все грешат и после търсят начин да замажат положението.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2434 -: Февруари 17, 2014, 01:18:54 pm »
ретро мерка на разкрасяването пречи ли? че смятам да сменям цвят, да не си се чудя на ъкъла после защо ми е трябвало  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2435 -: Февруари 17, 2014, 01:36:31 pm »
за руси топли тонове, кестеняви тонове - луна в земни знаци- луна в телец е супер

за червеникави- луна в огнени знаци- луна в стрелец

за студени тонове- черно- много светло русите- луна в рак ще ти свърши добра работа

това е от моя опит ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2436 -: Февруари 17, 2014, 01:45:09 pm »
много ти благодаря  :blink:

« Отговор #2437 -: Февруари 18, 2014, 10:08:20 am »
Маникюристката не ме разбра какво искам и сега не се харесвам. Това са ми оплакванията от ретро Мерка засега.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2438 -: Февруари 18, 2014, 10:51:24 am »
за руси топли тонове, кестеняви тонове - луна в земни знаци- луна в телец е супер

за студени тонове- черно- много светло русите- луна в рак ще ти свърши добра работа

това е от моя опит ;)

За коя Луна говориш?

« Отговор #2439 -: Февруари 18, 2014, 11:07:38 am »

това е от моя опит ;)

За коя Луна говориш?

Предполагам, че става въпрос за транзитна Луна, в зависимост през кой знак преминава и също така има значение каква е фазата й, за извършване на определени процедури. :)
Що се отнася до ретро Мерка, направо за пореден път ми къса нервите, непрекъснато има някакво неуточнение в уговорките, забавяне или неизпълнение. От всичкото нагоре ми се мотае точно около асцендента и това ме влудява.  :41:
Нямам търпение да тръгне директен..
Ако няма изход, излез през входа...