тъй,тъй запушвания чета тук има, ма асц. Скорпи да не може да се спра с такъв проблем
да бе да, всичко тръгва от шахтите,в които се влива локалната канализация на блока, извикай соф.вода да ги продухат ,при нас три пъти се запушват в мазето ,колекторите, отпушваме и пак, докато не се усетих,че това е схема да те изнудват и главният проблем
е извън блока, те искат пари да ни отпушват иначе ще пишат акт,че ги викаме напразно,
аз не се давам, викам я да ме светнете по точно защо плащаме за отвеждане на канални води и подръжка на канализацията в бележките всеки месец ,я ако обичате дайте си вашите лични данните,аз да спретна едно разследване, те се разсърдиха ,ама си свършиха работата отпушиха канала отходния за блока на улицата и от тогава нет проблема, домоуправителя им даваше пари,да ни продухат, пък те искаха двойно,че били двама и той ме извика мен, какво да прави,нямал в касата повече пари, накрая свършиха без да вземат и лев,викат отде я взе тази бе, а той възрастен човек, не може да им се опъва
Скорпи на К3 и марс/уран/плуто на Асц.- действа ударно и до край, до решаване на проблема, при всякакви съседски кризи и аварии, наводнения, запушвания,неработеща нощна тарифа, топло, електро, ВИК, живея с майстор 25 години , знам за ко иде реч,
те и майсторите са по Меркурий , Дева и 6 д. нали пък аз кво имам в Дева на асц.,тези по горе