Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449378 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #340 -: Април 23, 2010, 06:32:39 pm »
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #341 -: Април 23, 2010, 06:35:09 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #342 -: Април 23, 2010, 06:37:05 pm »
Ми станах на 100 години до като се наканя и накрая на ретро Мерка да се паднат....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #343 -: Април 23, 2010, 06:38:56 pm »
 ;D ;D ;D Когато не си отбирала от астрология сигурно и на изпити в училище и Университета си избягвала да се явяваш ;D  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #344 -: Април 23, 2010, 06:39:01 pm »
Ми станах на 100 години до като се наканя и накрая на ретро Мерка да се паднат....

еййй, на 100год и един месец ,май няма много голямо значение.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #345 -: Април 23, 2010, 09:16:35 pm »
На ретро Меркурий съчетан с Луна без курс запушените канали не се отпушват...даже след усилено наливане на отрови в канала се запушват още повече!  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #346 -: Април 23, 2010, 09:17:30 pm »
На ретро Меркурий съчетан с Луна без курс запушените канали не се отпушват...даже след усилено наливане на отрови в канала се запушват още повече!  :angry:

спри! имам същия проблем в банята!
побеснявам :(.

п.п. сега ще пробвам със сода каустик! ако има ефект ще кажа...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #347 -: Април 23, 2010, 10:18:24 pm »
Това с каналите е много кофти. Имаме такъв проблем често.
Плутон къде ви е?  ;D Нещо има за отпушване в буквалния смисъл май.  :P

Да не говорим за влагата, туй с ИЦ в Риби може да се удавиш в дома си........ ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Април 23, 2010, 10:22:27 pm »
абе съни , права си ,за въпроса плутон...,ама нали ми е на мц-то , а транзитно във втори.
обаче ми се струва ,че и скорпиона влияе ,не само планетата...на мен ми е на к 12 и на асц.
откачам от канали....я някоя капачка от пасти за зъби малките ще изпуснат ,я нещо случайно друго ще влезе в канала...но това го мразя много...,ама много! :(
канала...си е канал , а ,ако не е отпушен- затлачена енергия....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #349 -: Април 23, 2010, 10:27:44 pm »
Абе хора,всичко си маха най-лесно на намаляваща Луна,а сега тая ви се опъва щото расте,не е от ретро Мерка  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Април 23, 2010, 10:31:22 pm »
Абе хора,всичко си маха най-лесно на намаляваща Луна,а сега тая ви се опъва щото расте,не е от ретро Мерка  ;D

престани да го оправдаваш тоя хермафродит ,дето ми управлява живота :( :angry: :angry: ,нали той е връзката бре?
нали свързва ,кво повръща назад...не е от луната. верно е ,че не сме избрали подходящото време и че сме пред пълнолуние , ама то сега ни дразни....
и в двата апартамента каналите в банята са запушени....откачам!

« Отговор #351 -: Април 23, 2010, 10:32:45 pm »
не е от ретро Мерка  ;D

ама нищо не се получава от първия път в последните дни  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #352 -: Април 23, 2010, 10:36:06 pm »
Вижън, не унивай.  ;) Човек винаги печели, когато намеренията му са чисти. Може друго да спечелиш по пътя към тотото, нищо не се знае.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #353 -: Април 23, 2010, 10:38:01 pm »

ама нищо не се получава от първия път в последните дни  :'(

Еми тогава пробвай през нощите  ;) ;D

« Отговор #354 -: Април 23, 2010, 11:00:33 pm »
Тази седмица беше много тежка за всякакъв вид комуникации-интернет жичен и безжичен телефон-всичко се поврежда!Всички около мен постоянно забравят какво искат да питат и задават въпроси и отговарят на отговарят на питания нямащи нищо общо с първоначалния контекст...Аз от своя страна получих предложение за сериозно обвързване-Меркурий ми управлява 7 и 9 (интерсептиран) дом в натала.Как мислите дали е удачно да го приема или да изчакам Меркурий да тръгне директно и чак тогава да приема предложението а и като цяло да видя как ще се развият нещата и дали няма да има нова съвсем различна оферта за съвместно съжителство?
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Април 23, 2010, 11:06:04 pm »
Тази седмица беше много тежка за всякакъв вид комуникации-интернет жичен и безжичен телефон-всичко се поврежда!Всички около мен постоянно забравят какво искат да питат и задават въпроси и отговарят на отговарят на питания нямащи нищо общо с първоначалния контекст...Аз от своя страна получих предложение за сериозно обвързване-Меркурий ми управлява 7 и 9 (интерсептиран) дом в натала.Как мислите дали е удачно да го приема или да изчакам Меркурий да тръгне директно и чак тогава да приема предложението а и като цяло да видя как ще се развият нещата и дали няма да има нова съвсем различна оферта за съвместно съжителство?

ако мерка е ретро в натала и при теб и при него-приемай!

*

Инти

• 2068
« Отговор #356 -: Април 23, 2010, 11:28:42 pm »
ЕГАТИ РЕТРО МЕРКУРИЯ  !!!!

ГОЛЯМ ШЕГАДЖИЯ Е ТОЯ МУНЬО.

1. Първа случка:

Отивам да обменя валута в банката. Връщам се на работа, след работа пазарувам, после идва майстора по ретро Меркурий да оправя ел. инсталацията. Става 00:00 и аз решавам да си извадя, част от парите от портфейла и да си ги сложа на сигурно място вкъщи, и почвам да броя и ми нема 100 лева, объркали се в банката и ме лишили от цели 100 лева.

На сутринта в 8:30 съм в банката, няма да ви казвам как ме изгледа касиерката, направо изтръпна. Помисли си , че ще вдигам големия скандал, и тъкмо оправяше моето досие, както тя се изрази. Извини ми се жената най-коректно.Добре, че знаех кви ги върши муньо та не и се развиках, и без това е сама на касата за целия офис, били преместили колежката й в друг офис и на нея и идва в повече работата, пък и съм кротка по душа,няма да правим сутринта селски изпълнения в банката, нали ми върнаха парите.

2. Втора случка:

Случва се на следващия ден

Муньо ми правеше сескиквадрат с Нептун, който ми е в шести дом, изпуснах си телефона в ВЦ-то, на работа, пак по шести дом.Техниците ми казаха, че това били 90 % от случаите на повреди при жените. Кой да бърза да си сложи телефона в задния джоб на дънките. Само една нептуниасала глава може да си повреди така телефона.

3 Трета случка:

Време на събитието : 23.04.2010, час 23:41

ей сега на ми писа един мъж, ще кажеш че разбра че пиша за Марс , и се обади "марсианец"

Пише ми по скайп на ретро Меркурий, при условие, че спа цели 5 месеца и досега не се сети да ми пише, обаче не щеш ли на ретро фаза иска да си довършим недовършения разговор за езотериката и мистиката.

БАСИ МЕРКУРИЯ, без коментар!
« Последна редакция: Април 23, 2010, 11:36:42 pm от Инти »

« Отговор #357 -: Април 24, 2010, 07:42:07 am »

юпитера ми е на 46 градуса от уран, на 60 от плутон, на 3 от нептун и на 97 от слънцето  :kva: кажи сега, ще стане ли, или не :)

интересно скоро ли дупитер ша кацне на ураня,, 46 лета имаш ли, и ще съвпадне ли това със мундо
съвпада им в твоя 8 дом/овен,ма като знам кой домове ти управляват по скоро тия двамата ша те свъсат от работа, на къс пас ;) ;D

Две ръчички Бог ми даде да се чеша изотзаде  :-[
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #358 -: Април 24, 2010, 08:10:03 am »
тъй,тъй запушвания чета тук има, ма асц. Скорпи да не може да се спра с такъв проблем
да бе да, всичко тръгва от шахтите,в които се влива локалната канализация на блока, извикай соф.вода да ги продухат ,при нас три пъти се запушват в мазето ,колекторите, отпушваме и пак, докато не се усетих,че това е схема да те изнудват и главният проблем
е извън блока, те искат пари да ни отпушват иначе ще пишат акт,че ги викаме напразно,
аз не се давам, викам я да ме светнете по точно защо плащаме за отвеждане на канални води и подръжка на канализацията в бележките всеки месец ,я ако обичате дайте си вашите лични данните,аз да спретна едно разследване, те се разсърдиха ,ама си свършиха работата отпушиха канала отходния за блока на улицата и от тогава нет проблема, домоуправителя им даваше пари,да ни продухат, пък те искаха двойно,че били двама и той ме извика мен, какво да прави,нямал в касата повече пари, накрая свършиха без да вземат и лев,викат отде я взе тази бе, а той възрастен човек, не може да им се опъва

Скорпи на К3 и марс/уран/плуто на Асц.- действа ударно и до край, до решаване на проблема, при всякакви съседски кризи и аварии, наводнения, запушвания,неработеща нощна тарифа, топло, електро, ВИК, живея с майстор 25 години , знам  за ко иде реч,

те и майсторите са по Меркурий , Дева и 6 д. нали пък аз кво имам в Дева на асц.,тези по горе

« Отговор #359 -: Април 24, 2010, 08:18:15 am »
да си направя къщичката, да си каня приятели и да си вися в нета.. :93: 6-ти ще го отработвам като служа на приятелите си, когато идват у нас ;) има време обаче, тази година чуквам 39, след това да мине урановата гадост, дето е около 42, ако я преживея, ме чакат само хубави времена..  :wink2:

и ако стане с къщичката , да не ме забравиш, по линия на 11 дом ако може,
много обичам с приятели на софра и сладка приказка,да носят на майтап и на пиене,
 те това е безвремието ;D