Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449966 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #380 -: Април 24, 2010, 06:07:46 pm »
на първи юни и нептун тръгва ретро.

мъъъъ супер  :o

по прогресия Мерка ми е в риби, а сега Нептуна е отгоре му и после като вземе да се повръща назад съвсем ще се нептунясва явно... ммм даааааааа не само индигово ще виждам, ми може и да се изселя на Нептун направо  :57:

моля ,моля ,без изселване на нептун... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #381 -: Април 24, 2010, 06:08:20 pm »
значи...измислих схемата ;D-всички наложителни въпроси ще оправям по ретро Мерк.Защо ли?Днес хванах най-различни промоции на козметики и т.н. и си намерих отдавна търсен модел обувки :rolleyes:.И по важното е,че най-накрая/вече бях забравила/ получих емейл от един художник,при които исках да се запиша на курсове преди 4 месеца ;D ;D.Е тва е да имаш натален ретро Мерк.Иначе принципно все ми се прецакват плановете :-X.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #382 -: Април 24, 2010, 06:11:19 pm »
на първи юни и нептун тръгва ретро.

мъъъъ супер  :o

по прогресия Мерка ми е в риби, а сега Нептуна е отгоре му и после като вземе да се повръща назад съвсем ще се нептунясва явно... ммм даааааааа не само индигово ще виждам, ми може и да се изселя на Нептун направо  :57:

моля ,моля ,без изселване на нептун... ;D

и забелязвам, че въпреки, че Мерка ми е директен по прогресия с тоа Нептун върху наталния все едно е ретро на 10 степен  ;D ;D ;D

виждам, чувам, помирисвам от астрала, ама тука на Земята не ме търси за нищо... толкова много се спъвам напоследък, че през целият си живот не съм успяла да го докарам на бройка като сега  :91:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #383 -: Април 24, 2010, 06:21:50 pm »
Аз от своя страна получих предложение за сериозно обвързване-Меркурий ми управлява 7 и 9 (интерсептиран) дом в натала.Как мислите дали е удачно да го приема или да изчакам Меркурий да тръгне директно и чак тогава да приема предложението а и като цяло да видя как ще се развият нещата и дали няма да има нова съвсем различна оферта за съвместно съжителство?

Меригадже, ако това е онова, за което пуска хорара - приемай  ;D. Тя, вашата история е стара, та стара, бая ретромеркове сте видели заедно, за да му се тръшкаш сега точно на тоя ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #384 -: Април 24, 2010, 06:22:32 pm »
Вещичка , трябва да го предадеш....
длъжна си да го споделиш. то не е само за теб.
малко хора имат тази възможност ,какво да се прави като си избрана. :blink: :(
не е леко и няма лесно ,знам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #385 -: Април 25, 2010, 12:24:09 pm »
Искам да споделя моя опит с ретроградния транзитен Меркурий. Стара истина е, че действието му се чувства най-вече от хората с Мекуриеви дейности и професии- студенти, търговци, журналисти и т.н. Също така съм забелязала, че когато има напрегнат Сатурнови транзит към светилата- Слънце и Луна или друга лична планета, силните аспекти на ретроградния Меркурий към лични планети действат като спусък на проблемите от Сатурновия транзит.
През 2003 имах квадрат на Сатурн към Луната и естествено, доста се страхувах за търговската си дейност, която беше нова и нямах почти никакъв опит. Но когато транзитният Меркурий застана на Десцендента и активира наталната ми тау-квадратура Сатурн-Нептун-Венера, нещата в продължение на 2-3 седмици изглеждаха отчайващи и съвсем буквално се разболях от притеснения. След като Меркурий стана директен, проблемите се разрешиха, но оттогава винаги обръщам внимание на транзита му.
Ето и сега, бях написала 2 материала по астрология през тази седмица, но вчера установих, че не мога да ги отворя и трябва да ги пиша отново. Транзитният Меркурий е ретрограден, отново е в съвпад с десцендента, в квадрат с натални Сатурн и Венера и в опозиция с Нептун. Не е приятно, но явно трябва да се усъвършенствам чрез повторение.   
Желая успех на всички и много знания с ретроградния Меркурий!     

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #386 -: Април 25, 2010, 12:29:46 pm »

Ето и сега, бях написала 2 материала по астрология през тази седмица, но вчера установих, че не мога да ги отворя и трябва да ги пиша отново.    

Не ти знам материалите,но ако аз напиша 2 хороскопа и не мога да ги отворя и трябва да ги пиша наново-ще се гръмна!
 :91: :93:

Просто няма да имам сили да ги напиша...и Сатурн да не ме занимава с чувството му за отговорност,за мен това ще е самоубийствено (съвпад Марс/Меркурий упр на 8/1,10 дом)  :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #387 -: Април 25, 2010, 12:34:42 pm »
  Но когато транзитният Меркурий застана на Десцендента и активира наталната ми тау-квадратура Сатурн-Нептун-Венера, нещата в продължение на 2-3 седмици изглеждаха отчайващи и съвсем буквално се разболях от притеснения. След като Меркурий стана директен, проблемите се разрешиха, но оттогава винаги обръщам внимание на транзита му.
Ето и сега, бях написала 2 материала по астрология през тази седмица, но вчера установих, че не мога да ги отворя и трябва да ги пиша отново. Транзитният Меркурий е ретрограден, отново е в съвпад с десцендента, в квадрат с натални Сатурн и Венера и в опозиция с Нептун. Не е приятно, но явно трябва да се усъвършенствам чрез повторение.   
Желая успех на всички и много знания с ретроградния Меркурий!     

това съм гхо изпитвала и като усещане и като транзит.
за мен меркурий е изключително важен ,като интерсептиран близнак в 7-ми и като упр. на мц.
само там на дсц да не застава ретро ,щото е ад под небето и дори и ретро положението му в натала ми не помага.... :blink:

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #388 -: Април 25, 2010, 05:19:32 pm »
Чисто и просто не се отваря папката, където съм ги сложила. Файлът или директорията са unreadable т.е. не могат да се прочетат.
Нищо, благодарение на тригона на наталните Меркурий и Сатурн, пиша отново със стиснати зъби, но до победен край! Търпение и упоритост, това е решението.  На ретро Меркурий нищо не става бързо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #389 -: Април 25, 2010, 05:23:32 pm »
Самата папка не се отваря или файлът, който се съдържа в нея, не се чете?
Пробвайте да го презапишете с друго име. Или и така не става?
Ако е било на флашка, те правят от време на време гадни номера. Или папката е записана директно в компютъра?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #390 -: Април 25, 2010, 05:27:58 pm »
Чисто и просто не се отваря папката, където съм ги сложила. Файлът или директорията са unreadable т.е. не могат да се прочетат.
Нищо, благодарение на тригона на наталните Меркурий и Сатурн, пиша отново със стиснати зъби, но до победен край! Търпение и упоритост, това е решението.  На ретро Меркурий нищо не става бързо.

търпение - означава ,че първия възврат на сатурн е факт! тригона в натала на мерка със сатурн е показател за разумен и сериозен индивид ,решен на успех. силната памет и добрите съждения са предпоставка за занимания с окултни науки ,в това число и астрология.
ти астролог ли си? :blink:
на ретро мерк се връщат стари неща ,стари документи ,стари спомени....
пробвай да ги отвориш на стационарния период! :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #391 -: Април 25, 2010, 05:35:20 pm »
Миналата година, почти по същото време загубих цяла база данни на флашка по време на ретро Меркурий. Всичко бях записала както трябва, но флашката се оказа развалена, с някакъв дефект. Тогава бях в прединфарктно състояние, защото ставаше въпрос за документи, създавани в продължение на две години труд и които щяха да ми послужат като образци в по-нататъшната ми работа, но накрая реших да приема нещата философски. Мина една година от тогава и в момента разполагам с не по-малка база данни, но много по-добра.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #392 -: Април 25, 2010, 06:27:37 pm »
Аз от своя страна получих предложение за сериозно обвързване-Меркурий ми управлява 7 и 9 (интерсептиран) дом в натала.Как мислите дали е удачно да го приема или да изчакам Меркурий да тръгне директно и чак тогава да приема предложението а и като цяло да видя как ще се развият нещата и дали няма да има нова съвсем различна оферта за съвместно съжителство?

Меригадже, ако това е онова, за което пуска хорара - приемай  ;D. Тя, вашата история е стара, та стара, бая ретромеркове сте видели заедно, за да му се тръшкаш сега точно на тоя ;D.
хаха Диана разсмя ме искренно но мисля да изчакам да тръгне  Мерка наред до тогава първо ще имам много работа после ще си почина след тежката работа пък тогава и той може да е размислил-много уранова връзка имаме неочквани промени колкото щеш
Докато дишаш...надявай се!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #393 -: Април 25, 2010, 06:33:43 pm »
....пустия ретро Меркурий....така ме изплющя....paperwork, фактури за гориво и пари.....един ден в несвяст ......и пак незнам как ще се развият нещата.....надявам се поне всичко да е ок накрая.... :41:
той кога се обръща директен ?...предполагам, че тогава ще е развръзката... :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #394 -: Април 25, 2010, 07:01:01 pm »
Меригадже, верно ли е с онзи мъж от хорара? Абе бях сигурна, че нещо пак ще се случва, но не смеех да ти кажа да се надяваш. Радвам се, дано си щастлива!  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Април 25, 2010, 07:05:06 pm »
....пустия ретро Меркурий....така ме изплющя....paperwork, фактури за гориво и пари.....един ден в несвяст ......и пак незнам как ще се развият нещата.....надявам се поне всичко да е ок накрая.... :41:
той кога се обръща директен ?...предполагам, че тогава ще е развръзката... :lol:

средата на май! :-\ :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #396 -: Април 25, 2010, 07:12:16 pm »
Лияна, пробвай да направиш скрийншот на екрана там където ти е папката и да го пуснеш тук. Скрийншот се прави с PrtScSysRq. След това го пействаш във Пейнта и съхраняваш картинката.
« Последна редакция: Април 25, 2010, 07:16:57 pm от Asol »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #397 -: Април 25, 2010, 07:38:52 pm »
Лияна, пробвай да направиш скрийншот на екрана там където ти е папката и да го пуснеш тук. Скрийншот се прави с PrtScSysRq. След това го пействаш във Пейнта и съхраняваш картинката.

Ти като си набрала така инерция, сакаш ли и на менека да обясниш нещо ;D ,че съм адски боса с програмите. Имам да пиша доклад, пък трябва да го кача на Power point 2003, пък картинки, пък да го запиша на флашкаааа....и като влязох вътре, са уплашиф.  :-[ Много ми се видя сложно. Как мое да съм толкова тъпа, не нам.  :-[  :-X

*

Nebesna

« Отговор #398 -: Април 25, 2010, 07:59:32 pm »
Power point 2003 е програма, с която се правят презентаци и трябва да я имаш инсталирана на компа, за да работиш на нея. Има начини за вмъкване на снимки/картинки, било като фон или просто в текста. Флашката е лесна работа, ползва се като дискета.

*

Asol

• 4140
« Отговор #399 -: Април 25, 2010, 08:03:03 pm »
Уроци за Power point 1  2  3  4  5