Lillie това за времето което споменаваш съм сигурен,че много хора сме изпитали относителността на времето,също и неговото сгъстяване,само ми е интересно това с мига като буквално миг ли имаш предвид или като някакъв период който си има своите времеви характеристики с някаква забавена динамика?
Говорех по-скоро за някои мигове или, да кажем, моменти, в които времето като че ли забавя своя ход или абсолютно спира. Не винаги са свързани с нещо специално, случва се доста спонтанно напоследък...
Сещам се как преди около 1.5-2 месеца посред бял ден и в абсолютно нормално състояние, отивайки до една нотариална кантора, имах чувството, че сякаш съм п(р)опаднала в някаква "дупка" - вакуум, в който времето е спряло. Сигурно ще ме помислите за луда, но отдавна ми се ще да го споделя
Та както си вървях по една от централните улици, които перфектно познавам, изведнъж... се загубих. Започнах хаотично да се въртя като в затворен кръг, буквално не знаейки къде се намирам... вървях, връщах се обратно, после пак тръгвах нанякъде без цел и посока... всичко изведнъж ми се стори много непознато, като от друго измерение - градът, улиците, сградите... :blink: знаех, че закъснявам, но времето като че ли бе напълно спряло :blink: имах чувството, че съм попаднала в друг град или направо в друго измерение... с голямо усилие успях да изляза от това състояние и когато погледнах часовника установих, че всичко се бе случило в рамките на броени минути :blink:
Искам изрично да отбележа, че това се случи на една от улиците, които перфектно познавам