Здравей Гост

Кофти работа...

• 14 Отговора
  • 4172 Прегледи
Кофти работа...
« -: Октомври 28, 2007, 09:18:09 pm »
Сънувах, че ме изнасилват... Какво трябва да значи това? Не съм особено запозната с тълкуването на сънища и такива подобни, дори бих казала, че не вярвах преди време. Но този сън ми направи много силно впечатление... А пък и в момента имам много лични проблеми и това ме подтикна да попитам. Благодаря предварително!

Кофти работа...
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2007, 08:30:23 pm »
Цитат
Сънувах, че ме изнасилват... Какво трябва да значи това? Не съм особено запозната с тълкуването на сънища и такива подобни, дори бих казала, че не вярвах преди време. Но този сън ми направи много силно впечатление... А пък и в момента имам много лични проблеми и това ме подтикна да попитам. Благодаря предварително!
Проблеми в интимния живот.

Кофти работа...
« Отговор #2 -: Ноември 02, 2007, 12:32:07 pm »
Благодаря за отговора, точно пък това нещо никога не би ми минало през ума...  :unsure:

А снощи сънувах, че ми пада косата... Направо на цели кичури падаше. Е, остана малко по главата ми, ама...  :huh:  Говорех си на сън с една приятелка и й разказвах, че съм се боядисала и точно в този момент си пипнах косата и тя започна да се свлича от главата ми. То вярно, че наистина скоро се боядисвах   :D  

Кофти работа...
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2007, 05:51:57 pm »
Цитат
Благодаря за отговора, точно пък това нещо никога не би ми минало през ума...  :unsure:

А снощи сънувах, че ми пада косата... Направо на цели кичури падаше. Е, остана малко по главата ми, ама...  :huh:  Говорех си на сън с една приятелка и й разказвах, че съм се боядисала и точно в този момент си пипнах косата и тя започна да се свлича от главата ми. То вярно, че наистина скоро се боядисвах   :D
Ако напишеш какъв цвят си я боядисала може да ти кажа какво означава. Всеки сън се тълкува сам за себе си,всеки детайл придава определено звучене .

Кофти работа...
« Отговор #4 -: Ноември 03, 2007, 03:53:08 pm »
Ами в реалния живот по принцип си направих косата тъмно червена с къна, но когато го сънувах... Като че ли беше кестенява. Сънувах, че казвам, че съм се боядисала, но цвета си беше като моя естествен (кестеняв). :unsure:  

Кофти работа...
« Отговор #5 -: Ноември 03, 2007, 03:58:01 pm »
Цитат
Ами в реалния живот по принцип си направих косата тъмно червена с къна, но когато го сънувах... Като че ли беше кестенява. Сънувах, че казвам, че съм се боядисала, но цвета си беше като моя естествен (кестеняв). :unsure:
В период на търсене си ,правиш опити да преоткриеш своето аз, в същото време се страхуваш от загубите ,които могат да последват . Липсва ти страстта в живота,чувстваш се ограничена и подтисната.

Кофти работа...
« Отговор #6 -: Ноември 05, 2007, 06:50:42 am »
Ако знаеш само колко си прав....  :unsure:  

*

Инти

• 2068
Кофти работа...
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2007, 12:49:04 pm »
Преди ден имах интересен сън.

Седяхме на една масичка с непознати, която беше разположена насред лозе, а самото лозе не беше дало все още плодове,дори не го виждах ясно,просто знаех че е лозе. Беше приятен слънчев ден, но не от горещите летни дни. Изведнъж погледнах инстинктивно нагоре и видях Луната , много ясно очертана за дневна светлина, а до нея се виждаше друго планетно тяло, което в съня си определих като Меркурий. Същият ден, в който сънувах тази картина ми беше много емоционален, може би затова Луната в съня ми беше по-голяма, явно разумът ми се е повлиял от чувствата,но не бих казала че усетих елементарна хвърчаща емоция,повлияна от външният свят,по-скоро нещо напиращо от дълбините на подсъзнанието ми,което сам човек интерпретира за себе си.

Би ми било интересно да прочета и други виждания, може да ми дадете някакъв  ключ, асоциация която не би ми минала през ума.

Благодаря!

Кофти работа...
« Отговор #8 -: Ноември 06, 2007, 05:55:38 pm »
Цитат
Преди ден имах интересен сън.

Седяхме на една масичка с непознати, която беше разположена насред лозе, а самото лозе не беше дало все още плодове,дори не го виждах ясно,просто знаех че е лозе. Беше приятен слънчев ден, но не от горещите летни дни. Изведнъж погледнах инстинктивно нагоре и видях Луната , много ясно очертана за дневна светлина, а до нея се виждаше друго планетно тяло, което в съня си определих като Меркурий. Същият ден, в който сънувах тази картина ми беше много емоционален, може би затова Луната в съня ми беше по-голяма, явно разумът ми се е повлиял от чувствата,но не бих казала че усетих елементарна хвърчаща емоция,повлияна от външният свят,по-скоро нещо напиращо от дълбините на подсъзнанието ми,което сам човек интерпретира за себе си.

Би ми било интересно да прочета и други виждания, може да ми дадете някакъв  ключ, асоциация която не би ми минала през ума.

Благодаря!
Амии.... да я видим тая работа  ;)  :D
1 -во тълкуване - поява на нова религия , резултат от природни катаклизми . Това тълкуване е ако приемем ,че това е един от пророческите сънища.

2-ро  Масата -се свързва с известия, неочаквани планове , луната с голяма вероятност да ти се отвори пътуване зад граница , меркурий като възможност за работа там ,но лозето без плод показва ,че е в рамките на мечтанията и илюзиите  понеже не е вързало плодове.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Кофти работа...
« Отговор #9 -: Ноември 06, 2007, 08:34:51 pm »
Зъболекар с тази си активност в тълкуването на сънищата псевдонима Dreamcatcher или нещо подобно определено ще пасва  ;)  :D ,а и като гледам колко работа вършиш тука трябва да ти бъде назначена  щатна заплата  :D  шегувам се разбира се  ;)

Това ми се видя доста оригинално и невероятно тълкуване-от къде го извлече това с появата на нова религия след катаклизъм?  Интересно ми е да разбера.

Кофти работа...
« Отговор #10 -: Ноември 06, 2007, 09:53:35 pm »
Цитат
Зъболекар с тази си активност в тълкуването на сънищата псевдонима Dreamcatcher или нещо подобно определено ще пасва  ;)  :D ,а и като гледам колко работа вършиш тука трябва да ти бъде назначена  щатна заплата  :D  шегувам се разбира се  ;)

Това ми се видя доста оригинално и невероятно тълкуване-от къде го извлече това с появата на нова религия след катаклизъм?  Интересно ми е да разбера.
От Луната ,от там идват природните бедствия.Пълната луна е свързана с приливите ,видяна по необичайно за нея време се свързва с нещо анормално и от там -бедствие,природен катаклизъм .Лозето от своя страна показва зараждане на нова идея. Сбирката е свързана с небесни тела от там идва религията.

А моето последно тълкуване на съня е ,че Asaia е на диета,което е представено от празната маса и от липсата на чепки грозде . Диетата най-вероятно е с много течности ,подсказано от Луната. Успяла е да свали определено количество килограми и затова се чувства лека и повлияна от емоции. Усещането за глад ни кара да се обръщаме към духовната си страна ;)  :P  :D  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Кофти работа...
« Отговор #11 -: Ноември 06, 2007, 10:54:34 pm »
Интересни аналогии правиш,просто не мисля че в личен сън подобни символи биха дали събития от масов характер(много пъти,а и наскоро съм сънувал голяма Луна и отделно много падащи звезди почти като парадче,иначе беше много готино изживяване  :) ) именно когато става въпрос за символизъм. Колкото до пророческите сънища засягащи човечеството или дадено общество нещата най-вече са едно към едно с реалността(бъдещата).Така че най-вероятно това си означава нещо лично за Асая,може и да си прав в някои от интерпретациите,тя надявам се ще сподели доколко. ;)  

Кофти работа...
« Отговор #12 -: Ноември 06, 2007, 11:03:04 pm »
Цитат

Това беше един вид закачка в отговор на молбата на Asaia :D  и особено на последната част за асоциация,която не би и минала през ума ;)  

*

Инти

• 2068
Кофти работа...
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2007, 09:57:06 am »
Цитат
От Луната ,от там идват природните бедствия.Пълната луна е свързана с приливите ,видяна по необичайно за нея време се свързва с нещо анормално и от там -бедствие,природен катаклизъм .Лозето от своя страна показва зараждане на нова идея. Сбирката е свързана с небесни тела от там идва религията.

А моето последно тълкуване на съня е ,че Asaia е на диета,което е представено от празната маса и от липсата на чепки грозде . Диетата най-вероятно е с много течности ,подсказано от Луната. Успяла е да свали определено количество килограми и затова се чувства лека и повлияна от емоции. Усещането за глад ни кара да се обръщаме към духовната си страна ;)  :P  :D
Край на догадките !!!

Зъболекар благодаря, асоциациите ти ми дадоха ключа за цялата картина, макар че има и погрешни такива.

Не съм на диета , а точно обратното. В момента съм в предменструален период и тялото ми е изпълнено с течности и съответно имам покачване на телесното тегло, което в съня ми се олицетворява от пълната Луна.

Второ, интерпретацията ти за религията  е погрешна. Аз като един представител на Стрелеца не съм успяла да изпадна в религиозните заблуди  като цяло,с които някои хора си позволяват да се обграждат.За мен е важна духовната есенция и мъдрост ,която извличам и от Изтока и от Запада, не слагам етикети като ти си мюсюлманин или християнин. Религията е за масата, за ограниченото мислене, истинската религия е вярата,когато лицето на човек не е замаскирано от канони, забрани или догми. Усланям се на собственото си вътрешно търсене,което е най-ценното и най-правилното според мен. Единственият пътеводител е твоят истински Аз.

Трето: Интерпретацията ти за Меркурий беше правилна. Вследствие на прочетено от книга за номерология, в съзнанието ми се появиха съмнения относно  способността ми да се занимавам с наука, тъй като в психоматрицата си нямам 5ци и седмици ( 5ците олицетворяват логиката и менталните качества които притежава човек, седмиците са отдаването на таланта, но това е общо казано) и  явно това чрез съня е изплувало от подсъзнанието ми. Разсъждавайки върху него аз лично свързвам лозето или нивата ( не си спомням дали видях редове в съня, така че може и нива да е било, но това е без значение символа е еднозначен), които бяха неизорани, с предстояща "сеитба", подсказано и от сезонното време, топло, но не горещо време, т.е. малко след края на лятото и преди есента. Точно време за сеитба, което означава че е необходимо да "посея семената" и да вложа усилията си сега когато и сезонното време предразполага за това,подсказано в съня и от слънчевия ден, за да  успея да видя плодовете "утре" ,а Меркурий в случая е символизира интелектуалната насока.

Не можах да разбера само откъде направи връзката  с чужбина и работата. Минавало ми е през ума, ДА, но май си остана там. ;)
« Последна редакция: Ноември 07, 2007, 10:32:31 am от Asaia »

Кофти работа...
« Отговор #14 -: Ноември 07, 2007, 05:09:22 pm »
Сега едно по едно  :D .Първото ,което щях да ти напиша е ,че си в пред или по време на менстурални истории,но накрая приех молбата ти буквално и тълкувах съня ти по този начин. Пишеш да са неща ,които не биха ти минали през ума ;) .

За въпроса ,който ми задаваш за работа в чужбина,отговора е свързан с Луната и Меркурий . В предсказването на сънища Луната се свързва и с задграничните пътувания,а Меркурий с работа.

Ако друг път поискаш шантави тълкувания на сънища ,заповядай отново :D  :D  :D