Здравей Гост

аспекти на глупоста

• 126 Отговора
  • 17929 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:аспекти на глупоста
« Отговор #120 -: Юни 16, 2010, 09:55:08 am »
...Веще, не се ядосвай, всички сме били така на младини..сега вече- гърмяни зайци..но никога няма да станем цинични.. :blink:

ами, аз отдавна не се ядосвам за нищо - безмислено е. просто се радвам, че успях да съхраня и до ден днешен тази вяра в хората - невинен до доказване на противното! много са ме лъгали, но никога не изгубих любовта към живота и към хората. това си е Нептуна и безусловната любов към света. затова и толкова близка я усещам Глупака в тарото.

нека да изглеждам глупава, проста или наивна в очите на хората. хич не ми пука! аз нямам проблем с приемането, но явно този който не може да приеме един такъв чист човек си има проблеми, но това не ме засяга хич  ;)

иначе и аз обичам номерата и не съм пропускала да спретна такъв като ми падне сгоден случай, но не го правя с лоши мисли, а просто за майтапа и смеха  ;D 

сигурно бившата ми вече свекърва никога няма да забрави 50 годишния си юбилей  ;D ;D ;D  като накарах синовете и да и подарят 5 броя памперси гигант за стари хора, завити в хиляда хартии в голям кашон. рождения ден се празнуваше в луксозен моден ресторант и оная нали си пада по показните неща реши да си отвори подаръка пред всички гости  :57:  веднага разбра обаче, че аз съм инициатора и ме погна насред ресторанта с крясъци, а хората наоколо умираха от смях  :rolf: :rolf: :rolf:  естествено истинския и подарък беше най-на дъното на кашона - чифт златни обеци, ама тя стигна до него след час и нещо беснеене на ачика... сещам се, че тогава бях получила мускулна треска на корема от смях  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #121 -: Юни 16, 2010, 10:04:13 am »
Безобидния хумор за едни причинява ужасна мъка за други-трябва много да се внимава да не се премине тънката граница между чистия хумур и жестоката подигравка.Колкото и "широко скроен " да е човек пак трябва да се внимава със "закачките".Освен ако не иска умишлено да нарани някого,но удари под кръста не са ми смешни-ако има нещо да се казва,да се каже-няма нужда от публика!
Блатясала Луна-ко да я правиш...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Юни 16, 2010, 02:43:34 pm »
веднъж му звъня, вдига ми някой и с абсолютен китайски глас- писклив и с китайски акцент ми казва- Кого търси!??...аз казвам -грешка, и затварям..набирам пак, пак същото се повтаря, ама втория път се опитах и да разбера кой номер набирам и защо греша..и пак отсреща само- кого търси,/ няколко пъти/?!!..и на третия път като звъннах вече не издържа и избухна в смях!!

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Юни 16, 2010, 02:47:52 pm »

сигурно бившата ми вече свекърва ниога няма да забрави 50 годишния си юбилей  ;D ;D ;D  като накарах синовете и да и подарят 5 броя памперси гигант за стари хора, завити в хиляда хартии в голям кашон. рождения ден се празнуваше в луксозен моден ресторант и оная нали си пада по показните неща реши да си отвори подаръка пред всички гости  :57:  веднага разбра обаче, че аз съм инициатора и ме погна насред ресторанта с крясъци, а хората наоколо умираха от смях  :rolf: :rolf: :rolf:  естествено истинския и подарък беше най-на дъното на кашона - чифт златни обеци, ама тя стигна до него след час и нещо беснеене на ачика...

Леле, това е уникален майтап наистина!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #124 -: Юни 16, 2010, 03:09:29 pm »
Вещице ама ти си уникална бе .За n-ти път го установявам.Шапка ти свалям. :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #125 -: Юни 16, 2010, 04:12:36 pm »
ма не така бе хора - уникална  :57:  ми мерси  :-[  знаех си, че второ като мене няма на тая планета  :rolf:  ама с толко водолейско според мен, по-скоро рядко ме слуша главата де  :72:

отдавна не ми се е отдавал случай да извърша нещо такова грандиозно, та чак ма сърбят ръчичките  :97:

п.с. ама номера на дъртата вещица нямаше да стане, ако не се бяха навили синовете и, но нали и те са шантави повече и от мен прегърнаха идеята  ;D  е тя вика пред хората: ауу моите синове какво ли са ми подарили? и вади първият от кашона и се опулва като настъпана жаба. вади втори и поглежда към мен. вади третия и хуква към мен с крясък: ах тииии!!!  ей сега ще ти кажа аз на теб! при което аз едвам сварвам да се изсуля от стола и да хукна  ;D ;D ;D  ееееееххх, липсва ми тоя адреналин сякаш.... но май вече не е за мен  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #126 -: Юни 16, 2010, 05:52:04 pm »
тя вика пред хората: ауу моите синове какво ли са ми подарили? и вади първият от кашона и се опулва като настъпана жаба. вади втори и поглежда към мен. вади третия и хуква към мен с крясък: ах тииии!!!  ей сега ще ти кажа аз на теб! при което аз едвам сварвам да се изсуля от стола и да хукна  

Сигурно ти е било изписано на физиономията такова задоволство, че няма как да не се усети жената кой всъщност е бил инициаторът.