Здравей Гост

Аудио галерия

• 5715 Отговора
  • 967220 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Аудио галерия
« Отговор #60 -: Януари 29, 2008, 07:21:37 pm »
Изпипването на детайлите е важно нещо за всяка сфера, в случая е голям плюс. Има и показатели за много таланти.

В тази карта е важна и опозицията на Слънце-Сатурн, съответно 10-4 дом. За мен това е изискващ и строг родител.

Също забелязвам тригон на Уран/Нептун от 3-ти дом към Меркурий, кацнал на К11 и управляващ 11-ти дом - помощ, подкрепа от някой от близкото обкръжение.

Принципно това са 3 много важни фактора за всеки успех. Талантът е 90% упорит труд и едно дете, оставено да решава само няма да упорства дълго. И само това въобще не е достатъчно. Ако знаете какви деца има в България, как ходят облечени и в какви условия учат, но като ги слушаш и гледаш ти настръхва косата. Кой от тях ще издаде албум или ще го качат в youtube?

Иначе аз си имам двама любимци от кварталното читалище - Велислав на 13-14 години, цигуларче и едно момиченце на 7 години, което пее и свири на пияно.
Отплеснах се. Сори.  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Аудио галерия
« Отговор #61 -: Януари 29, 2008, 08:25:01 pm »
Нещото което ми направи впечатление в картата на Бианка е силната кодираност за призвание и силно въздействаща личност заради 1 и 10 дом.
10 дом е в Лъв и самото Слънце което управлява МЦ е в 10 дом.
Същото важи и за Асц-Управител Плутон в 1 дом.
Това в рамките само на една карта е доста силно положение.Ясно е,че помощта и възможностите са важни, но в случая с Бианка не говорим просто за талант,а за изключителен талант който не се среща веднъж дори на няколко поколения и това са го разбрали всички. :)
Отделно Юпитер е в съвпад с Асц-това просто е капака  :D
ОБАЧЕ не съм сигурен дали това е реалната карта? Защото часа е 12 часа т.е. може и да не е реалната карта,а просто както се слагат с усреднено време.
Което ще означава,че разполагаме само с космограмата-големия воден тригон определено е добър тъй като участват планети свързани с работата и реализацията по принцип.И тъй като Луна в положителен аспект с Юпитер благоприятства известността(включително и в целия свят) ако часа не е точен, смятам че ще е родена преди 12 часа за да бъдат тригоните на Луната точни.Още повече че бързото,ранното и лесно пробиване при работа с публика изисква една силна Луна  ;)
« Последна редакция: Януари 29, 2008, 08:27:10 pm от Sinyhe »

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #62 -: Януари 30, 2008, 12:48:05 pm »
Картата наистина е с усреднено време, така че не впускайте в тълкуване на домовете.За съжаление нямам информация за час на раждане.

На мен  лично първото ми впечатление беше за съвпада на Слънцето с Хирон и астероида Фол
( за който имам публикувана статия  тук- астероид ФОЛ), като последният е в казини- на 0.02 мин.

Съвпада на Слънцето с Хирон дава много силна съзидателност и целеустременост, този аспект Б. Клоу тълкува като дхармичен и духовен, макар че тя взима  съвпадите в някаква степен за отрицателен аспект, аз съм склонна да мисля че тук имаме наработен талант от минали животи, в резултат на натрупаната дхарма, което прави аспекта позитивен. Този аспект придава на личността изключително обаяние, и като го прибавим  към тригона на Луна и Юпитер ще имаме налице една обаятелна и известна личност. Големият воден тригон спомага за емоционалният заряд,който Бианка влага в изпълнението на всяка една песен. Секстилът на Слънцето и  Хирон с Юпитер подпомага разгръщането и изявата на Аза ,а тъй  като Юпитер е в Скорпион се предполага също за наличието на един необятен душевен и подсъзнателен свят, както и това че Бианка  притежава знания, и за годините си тя може да се окаже в ролята на учител за много хора търсещи изява в музикалната сфера. Хирон в Дева, в опозиция на ретро Сатурн в Риби, мисля че може да се тълкува като хуманизъм и филантропия ( това дори е застъпено в някои от текстовете на песните, например песента „I wish that”), както и  това че Бианка може да лекува метафорично казано чрез музиката си. Хирон управлява знак Дева,и за него е характерно че  той има най-силно проявление в 6ти и 12ти дом ( Дева/ Риби), в хороскопа на Бианка това се подсилва от Сатурна в Риби и неговата опозиция към астероида. Затова влиянието му тук е изключително силно. Дева преведена от индийски език значи „ангел” , „сияние”.
« Последна редакция: Януари 30, 2008, 02:36:22 pm от Asaia »

*

Kali

• **
  • 1411
Аудио галерия
« Отговор #63 -: Януари 30, 2008, 12:57:34 pm »
Намерих запис от конкурс - тук.
Обърнете внимание на реакцията на журито. Наистина има талант.  :)

Знаеш ли, още ми е трудно да проумея, че в една астрологична карта може да е описан живота на личността. Виждала съм теми във форуми, когато се пускат карти на известни и неизвестни личности, а хора които дават консултации не могат да определят коя на кой е.

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #64 -: Януари 30, 2008, 01:13:24 pm »
Според мен не е важно дали при интерпретиране на карта на дадена  личност могат да се открият фактори говорещи за индикация за потенциална публична изява,а от значение е доколко астролога е успял да се докосне до същността на личността. Публичната изява не детерминира живота изцяло на личността, много често се оказва че личността е замаскирана зад публичният образ и нямат допирна точка , човекът и неговият вътрешен свят, начина по който пречупва света през себе си могат да бъдат тотално различни от изявите му. Професионалната кариера е едно, а човекът като цяло е съвсем друго, и в този контекст макар че човек НЕ е константа,а една непрекъснато развиваща се единица,в частност и астрологичната карта като негово олицетворение, трябва да отчетем факта че хороскопа е закодиран много преди да се роди човек, като той самият го е нарисувал такъв. Той е неговото огледало.
« Последна редакция: Януари 30, 2008, 01:27:02 pm от Asaia »

*

Lillie

• 30532
Аудио галерия
« Отговор #65 -: Януари 30, 2008, 02:01:21 pm »
Цитат
Виждала съм теми във форуми, когато се пускат карти на известни и неизвестни личности, а хора които дават консултации не могат да определят коя на кой е.
В тази връзка се сещам как преди неколцина години в един друг форум беше постната карта на известен човек за обсъждане, живял мноооого отдавна в античността. Преобладаващите мнения бяха, че е обичал спорта и конете  :D
Впоследствие се разбра, че хороскопът е на... пророк Мохамед  :D  
Не ми стана ясно обаче откъде е известен часът му на раждане.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Аудио галерия
« Отговор #66 -: Януари 30, 2008, 02:09:28 pm »
Един астролог задължително трябва да си сверява часовника, за да разбере доколко е успял да се докосне до същността на човека отсреща. Известността наистина не е най-важното нещо и под нея може да съществува дори друга личност, но все пак е нещо обективно. Иначе тук можем да пишем каквото си поискаме.

В нета пише, че часът на раждане е неизвестен, имаше опити за ректификация и предположения съответно 12.30 РМ и 9.30 АМ.

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #67 -: Януари 30, 2008, 03:17:10 pm »
Цитат
Един астролог задължително трябва да си сверява часовника, за да разбере доколко е успял да се докосне до същността на човека отсреща. Известността наистина не е най-важното нещо и под нея може да съществува дори друга личност, но все пак е нещо обективно.
В това спор няма!

Мисълта ми беше, че когато интерпретиращият знае факти от живота на личността, особено когато се касае за публичност,може да замъгли образа на личността, незивисимо от факта, че тя пак е продукт не на някого друг, а на него самият, но  този изкривен свят , понякога влие  и променя човек в насока , която е далеч от истинското в него, така публичността може да се превърне в призма.

Бях чела в интернет биографията на Алена , в която тя споделя, че когато се явила на конкурс за астролози ( не си спомням в коя американска асоциация) , са им предоставили една карта без никакви данни за личността, в последствие, доколко е достоверно не мога да говоря, в статията пишеше че тя е успяла в най-голяма степен да се доближи до образа, който се оказал американски президент. По-този начин най-точната интерпретация  се оказва индикатор за истинският астролог, защото той не знае нищо за съответната личност, освен рожденните данни. Лично са ми споделяли , от човек занимаващ се с астрология професионално, че предпочита да не знае почти нищо за личността, освен датата и часа на раждане, за да може после при обратна връзка от страна на клиента да се свери доколко е правилна неговата интерпретация, която досега винаги се оказвала точна.
« Последна редакция: Януари 30, 2008, 03:24:19 pm от Asaia »

Аудио галерия
« Отговор #68 -: Февруари 02, 2008, 04:16:06 pm »
една импресия на балалайка от тази сутрин:

http://www.box.net/shared/0i4oruq4oo

Привет! :))

*

Синухе

• 4978
Аудио галерия
« Отговор #69 -: Февруари 03, 2008, 11:11:09 am »
Ще ми е интересно някой който знае картата на Мохамед да я сложи тука  ;)
Туй с конете и спорта сигурно ще е заради планети в Стрелец,щото до колкото се сещам май Мохамед е бил Козирог и може да има лични планети там.Ако е така просто хората са тълкували картата от към обикновените страни на знак Стрелец,без характерната за него религиозност и други.Но е по-добре да видим за какво става въпрос.В една карта е важно да има определена застъпеност за определена изява,но това разбира се не означава, че всеки избира пътя на посоката на изява от към най-висшата и страна или тази посока която следва духовното по някакъв начин.

*

Синухе

• 4978
Аудио галерия
« Отговор #70 -: Февруари 03, 2008, 12:00:41 pm »
Тази песен много ми харесва! :)  Саундтрак от филма Дуелистът.

Single version+eng subs

Duet version

Трейлър на филма

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #71 -: Февруари 06, 2008, 03:49:15 pm »
Ar Rahman

Като сме на вълна екзотика и Изток ;)

A R Rahman- Taj Mahal Anthem
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 03:52:07 pm от Asaia »

*

Инти

• 2068
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 04:56:40 pm от Asaia »

*

Синухе

• 4978
Аудио галерия
« Отговор #73 -: Февруари 08, 2008, 06:46:32 pm »
Песента на Невена е много хубава и с оригинален текст. :)  Клипа където пее на живо звучи още по-добре! ;)  

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #74 -: Февруари 15, 2008, 02:28:15 pm »
Atif Aslam - Kuch is Tarah

Поздрав с една хубава индийска балада :)

Date of Birth
12 March 1983, Gujranwala, Punjab, Pakistan

Atif Aslam is a Pakistani musician. He was born in Wazirabad, Gujranwala, Punjab, pakistan and educated in Lahore and Rawalpindi.

Working together, the pair recorded the song Aadat. It became popular on different musical websites in Pakistan. The song was also played on such Pakistani radio stations as FM100 and FM105. The music video for Aadat was shot one day in a warehouse in Karachi. Due to personal problems in the band, Atif Aslam left Jal and became solo.

Atif Aslam's soulful voice crossed the Pakistani border and reached India when Bollywood director Mahesh Bhatt called Atif Aslam to seek his consent to put "Woh Lamhey" as a song in the soundrack of his new motion picture, Zeher. After that, Atif Aslam's music spread across to people and radio stations that play it all over the subcontinent now.
« Последна редакция: Февруари 15, 2008, 04:52:45 pm от Asaia »

*

Инти

• 2068

Аудио галерия
« Отговор #76 -: Февруари 20, 2008, 04:18:24 pm »
Един армаган  :D  

*

Инти

• 2068
Аудио галерия
« Отговор #77 -: Март 28, 2008, 03:58:37 pm »
Оттук можете да си свалите песента;)

Atif Aslam- Kush is Tarah  

Аудио галерия
« Отговор #79 -: Април 14, 2008, 03:37:41 pm »
Поздрав с една песен, която се роди вчера по пейките в Морската градина :))

http://www.box.net/shared/aml8ch1k4w

So Important

I am stranded in a stream
one with crescent violins
butterflies and zebra beams
dingy-donging in-betweens

Take a sip of my compote
Energize my ancient thoughts
Waltz my inner Harry Fox
To a secret sunny spot

Cause I’m so important
I’m so important