Картата наистина е с усреднено време, така че не впускайте в тълкуване на домовете.За съжаление нямам информация за час на раждане.
На мен лично първото ми впечатление беше за съвпада на Слънцето с Хирон и астероида Фол
( за който имам публикувана статия тук-
астероид ФОЛ), като последният е в казини- на 0.02 мин.
Съвпада на Слънцето с Хирон дава много силна съзидателност и целеустременост, този аспект Б. Клоу тълкува като дхармичен и духовен, макар че тя взима съвпадите в някаква степен за отрицателен аспект, аз съм склонна да мисля че тук имаме наработен талант от минали животи, в резултат на натрупаната дхарма, което прави аспекта позитивен. Този аспект придава на личността изключително обаяние, и като го прибавим към тригона на Луна и Юпитер ще имаме налице една обаятелна и известна личност. Големият воден тригон спомага за емоционалният заряд,който Бианка влага в изпълнението на всяка една песен. Секстилът на Слънцето и Хирон с Юпитер подпомага разгръщането и изявата на Аза ,а тъй като Юпитер е в Скорпион се предполага също за наличието на един необятен душевен и подсъзнателен свят, както и това че Бианка притежава знания, и за годините си тя може да се окаже в ролята на учител за много хора търсещи изява в музикалната сфера. Хирон в Дева, в опозиция на ретро Сатурн в Риби, мисля че може да се тълкува като хуманизъм и филантропия ( това дори е застъпено в някои от текстовете на песните, например песента „I wish that”), както и това че Бианка може да лекува метафорично казано чрез музиката си. Хирон управлява знак Дева,и за него е характерно че той има най-силно проявление в 6ти и 12ти дом ( Дева/ Риби), в хороскопа на Бианка това се подсилва от Сатурна в Риби и неговата опозиция към астероида. Затова влиянието му тук е изключително силно. Дева преведена от индийски език значи „ангел” , „сияние”.