Здравей Гост

Юпитеров възврат и Плутон в козирог

• 60 Отговора
  • 11843 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #40 -: Декември 11, 2007, 12:27:59 pm »
Kaily стига си издавала служебни тайни  ;)  :D  ми вземи го създай този бизнес най-накрая-като са недвижими имоти,нека бъдат такива,така хем нивото към което се стремиш ще бъде задоволително B)
Иначе и аз заставам зад мнението на Lillie,че тук все пак е форум в който се обсъждат нещата,а не заучават тепърва(въпроса който нямаше отговор е с характер тепърва да бъдат разаснявани елементарни неща в астрологията, които все пак могат да бъдат разбрани чрез елементарното отделяне на не много време с някоя книжка),така че mamma mia да не се сърди-едно е да си запознат поне малко  и да не си разбрал и да ти се разясни,отделно е тука да се дават "уроци"  B)  

*

mamma_mia

« Отговор #41 -: Декември 11, 2007, 12:50:46 pm »
"Но при теб очевидно нещата стоят по различен начин. smile.gif Тоя тригон с Венера на мен лично ми харесва, но аз не умея да тълкувам нещата така добре все още. smile.gif Все пак звучи .. хм приятно."

Здравей Сънрейн,
да ама аз не разбрах какво имаш предвид под приятно cool.gif
Може ли някой да ми разясни?
Знам че тригонът е от добрите аспекти,но в случая сред толкова квадратури,може би не е добре изявен...не знам
То като това положение си е възврат,значи си съществува в живота ми по принцип,но какво е всъщност?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #42 -: Декември 11, 2007, 01:12:27 pm »
Цитат
Kaily стига си издавала служебни тайни  ;)  :D  ми вземи го създай този бизнес най-накрая-като са недвижими имоти,нека бъдат такива,така хем нивото към което се стремиш ще бъде задоволително B)
Иначе и аз заставам зад мнението на Lillie,че тук все пак е форум в който се обсъждат нещата,а не заучават тепърва(въпроса който нямаше отговор е с характер тепърва да бъдат разаснявани елементарни неща в астрологията, които все пак могат да бъдат разбрани чрез елементарното отделяне на не много време с някоя книжка),така че mamma mia да не се сърди-едно е да си запознат поне малко  и да не си разбрал и да ти се разясни,отделно е тука да се дават "уроци"  B)
Гледай сега, колкото и да изчетеш, никога няма да е достатъчно.
Освен това колкото повече четеш, толкова повече се объркваш.
И често ти трябва някой страничен да метне едно очо и да те извади от батака, в който сам си затънал.
И накрая като ти го каже друг, звучи различно, отколкото като си го кажеш сам.   :P

И аз пък мисля, че тук не е място за общи философски разговори, а за конкретно учене. А какъв по-добър шанс за учене от пусната е така между другото карта.  ;)  :lol:
И писле винаги се отблагодарявам, демек казвам случило ли се е или не е, и по какъв начин.
Ей, не стига че получавате доброволен матрял за експерименти...хората на запад пари плащат за бели мишлета.  B)  :D  :P  <_<  

*

mamma_mia

« Отговор #43 -: Декември 11, 2007, 06:17:05 pm »
Цитат
"Но при теб очевидно нещата стоят по различен начин. smile.gif Тоя тригон с Венера на мен лично ми харесва, но аз не умея да тълкувам нещата така добре все още. smile.gif Все пак звучи .. хм приятно."

Здравей Сънрейн,
Знам че тригонът е от добрите аспекти,но в случая сред толкова квадратури,може би не е добре изявен...не знам
То като това положение си е възврат,значи си съществува в живота ми по принцип,но какво е всъщност?

Здравей Сънрейн,

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Декември 11, 2007, 08:26:30 pm »
mamma_mia, да не зацикли нещо  ;) Не упорствай толкова явно няма кой да коментира зададеният от теб въпрос. Радвай се на хубавия аспект, не ставай черногледа.
Потърси малко инфо за този аспект в нета и сподели после какво мислиш. Дали така го усещаш при теб, щом казваш, че го имаш в натала. Съгласна ли си?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #45 -: Декември 29, 2007, 04:11:23 pm »
Цитат
Много добре си го казала Lillie  ;)  Лично аз отрицателната страна на Юпитер съм я виждал както писхологически у хора със акцент на Юпитер и Стрелец, за която говориш,така и чисто събитийна като нещастни случаи в живота на хора които не е задължително да има силен акцент на Юпитер-това някъде го бях споделил тука,но много катастрофи и смъртни случаи познавам,които са били на силни Юпитерови аспекти и астрологичното обяснение е в това,че Юпитер може да бъде смазващ и наказващ,все пак е свързан със законите и мярката по някакъв начин,лично мое мнение е,че наруши ли се мярката за каквото и да е,се привличат Юпитеровите отрицателни моменти без да е необходим много,много Сатурн,един вид присъда.Ако сравним нещата това може да е присъда с незабавно изпъленение без право на помилване,за разлика от Сатурн който бави нещата с цел да си осъзнайш грешката.
Огнената енергия все пак е бързопротичаща и незабавна,при нея нещата се реализират най-бързо без значение ефекта.
Това го казвам,защото не поддържам позицията на класическата астрология с тези бенефици и малефици,това е едно предварително ограничаване на модела на планетата в дадена посока като ефект на действие,а това е просто неработещо тъй като всеки планетен принцип е неутрален и универсален докато самия човек не му зададе посоката.
  :( Ама колко съм съгласна  със Sinyhe, защото съм още едно потвърждение как Юпитер може да не те пощади, като си се надценил и то при добри аспекти .
 Ето това стана: 12.12.2007 17.25ч.  - при съвпада на Юпитер и Плутон, които ми бяха върху рождения Марс в трети дом и ми правеха тригон с рождения Юпитер и Венера в 11 , каре с Плутон / Уран от натала и ретрограден Марс/9 дом/ на 12.12 , та точно си се връщам от Метро и така се намлях при едно паркиране в един зид- сама, от глупаво , по-глупаво ....   Слава Богу  други нямаше, та много му внимавам вече  по време на  добрите му аспекти. И добре, че си ме предупреди преди да падне снега, че можеше да е по- лошо при нарушената ми мярка за бавно паркиране.  :(  Та посоката на Юпитер си я зададах доста лошо.

Може и Плутон/Юпитер/Марс в съвпад , квадратура Към Плутон/Уран да е по силното влияние за случката, но така или иначе Юпитер си е управител на 3 дом и си мисля, че той беше дето искаше да ми каже да не бързам.

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #46 -: Декември 29, 2007, 09:14:14 pm »
Че стана на въпрос - тия часове някъде Юпитер ми правеше точен съвпад със слънце.
И оня ден ме извикаха на интервю за работа, отидох и нищо и половина, даже се ядосах на тая кокошка, де си уплътняваше времето преди нова година навръх празниците. Ми ако бях в провинцията и трябваше да идвам дотук за глупости?

А иначе звучеше чудесно, неочаквано предложение, Юпитер точен съвпад слънчо, въобще приказка...

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Януари 23, 2008, 04:53:24 pm »
Един месец по-късно май си намерих работа.
Още не е съвсем ясно заплащането, ма това беше единственото интервю, на което интервюиращият ми ареса и рекох, че може и да поработя с него.
Пак в недвижимите, ама не в посредническа фирма, ами в строително-инвестиционна.
Таман ми се обадиха да почвам от утре, ма викам, бе чейте малко се освестим и аклиматизирам.
Та от петък...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 23, 2008, 05:42:02 pm »
Цитат
...ма това беше единственото интервю, на което интервюиращият ми ареса и рекох, че може и да поработя с него.
Та от петък...
Ха ха, кефиш ме, Кайли  :D
Обикновено работодателят решава дали ще ни хареса или не, а не ние  :D
Успех и добър старт ти пожелавам  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #49 -: Януари 23, 2008, 06:21:03 pm »
Бе уж е така, ама нали аз първо трябва да го харесам, че да му се покажа в добра светлина, пък и да си го възнамеря.
Това беше наистина единственият човек, който ми направи добро впечатление, така че побързах и аз да му направя.
Пък да видим.

Работодателят ни избира нас толкова колкото родителите си избират бебето, когато всички окултисти знаят, че бебето избира родителите си.  :D

Е питай АН какво е възнамеряване те светне.  :P  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #50 -: Януари 23, 2008, 06:44:45 pm »
Kaily сигурно имаш нещо в Козирог,щото едно към едно мисля и действам като теб  ;)  :D   (в тази насока именно по абсолютно същият начин)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Януари 23, 2008, 06:47:49 pm »
Цитат
Работодателят ни избира нас толкова колкото родителите си избират бебето, когато всички окултисти знаят, че бебето избира родителите си.  :D

Това го знам де  :)
Ама това с работодателите... хм, всъщност да, може. Още преди да се явим на събеседване или конкурс, подсъзнателно може вече да сме избрали да бъдем приети /на работа/ в тази фирма или при/от този работодател...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mamma_mia

« Отговор #52 -: Януари 23, 2008, 08:14:16 pm »
Цитат
Текстовия блок, т.е. въпросните "готови" интерпретации на ZET не съм поглеждала сигурно вече от 5 години  B)
Здравейте,бихте ле ми казали от къде да намерия тези готови интерпретации на ЗЕТ?

Много ще съм благодарна :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Януари 23, 2008, 08:33:26 pm »
В самата програма горе в менюто има подменю Интерпретация, а в него - Библиотека. Доколкото се сещам, отнякъде можеше да се изтегли и "Библиотека интерпретационных текстов", използвана в автоматичните интерпретации на Zet.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Януари 23, 2008, 08:37:28 pm »
Цитат
Kaily сигурно имаш нещо в Козирог
Намира се тук там нещо из козирог...Слънце, Сатурн и Юпитер примерно... ;)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Януари 23, 2008, 08:41:14 pm »
Цитат
... хм, всъщност да, може. Още преди да се явим на събеседване или конкурс, подсъзнателно може вече да сме избрали да бъдем приети /на работа/ в тази фирма или при/от този работодател...
Бе не точно преди да се явим, ама нали всеки иска да върви по някакъв път, то най-трудното е да разбереш какво точно искаш и да го формулираш точно, така че съзнание и сърце да са в синхрон.
Направиш ли го, после нещата си тръгват самички.
Като вземеш правилното решение, вселената сама тръгва по пътя му.
Въпреки че аз много се колебах накъде и още не съм съвсем убедена дали точно там, но това беше един от възможните пътища.
Имах по-хубави предложения към вселената, ма не знам що тя нещо не ги одобри...но то ще си покаже какво съм рекла аз, пък какво е отвърнала вселената, пък аз какво ще я апострофирам и т.н.

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Януари 23, 2008, 08:43:25 pm »
Цитат

Здравейте,бихте ле ми казали от къде да намерия тези готови интерпретации на ЗЕТ?

Много ще съм благодарна :rolleyes:
Като чукнеш с десния бутон на мишката върху всеки един аспект се отваря интерпретацията му.
Освен това десен бутон върху планета и после интерпретация и отваря всички интерпретации на всички аспекти на тая планета, вкл дом и знак.
Има и интерпретационни текстове допълнително на сайта на зет в страницата с файловете-там, отдето се тегли и самата програма.

*

mamma_mia

« Отговор #57 -: Януари 23, 2008, 08:54:22 pm »
Благодаря много,но явно тази версия нямя :ph34r: ЗЕТ 7.
Само показва какви са аспектите,а няма какво означават.Т.Е. Няма текстове.
Вие кои версии на ЗЕт имате,да си сваля същата?

Мерси

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Януари 23, 2008, 09:21:58 pm »
Напротив, в Зет7 и Зет7лайт има, но не си спомням къде точно бяха, преди няколко дни ми се прецака програмата и вече не ползвам тази версия. След като построиш натална карта, виж горе в менютата къде пише "Интерпретация" и след това избираш някоя от опциите за интерпретация на натална карта, транзит, синастрия...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Януари 23, 2008, 09:26:39 pm »
Досега не съм виждала версия, която да няма.