Kaily стига си издавала служебни тайни
ми вземи го създай този бизнес най-накрая-като са недвижими имоти,нека бъдат такива,така хем нивото към което се стремиш ще бъде задоволително B)
Иначе и аз заставам зад мнението на Lillie,че тук все пак е форум в който се обсъждат нещата,а не заучават тепърва(въпроса който нямаше отговор е с характер тепърва да бъдат разаснявани елементарни неща в астрологията, които все пак могат да бъдат разбрани чрез елементарното отделяне на не много време с някоя книжка),така че mamma mia да не се сърди-едно е да си запознат поне малко и да не си разбрал и да ти се разясни,отделно е тука да се дават "уроци" B)
Гледай сега, колкото и да изчетеш, никога няма да е достатъчно.
Освен това колкото повече четеш, толкова повече се объркваш.
И често ти трябва някой страничен да метне едно очо и да те извади от батака, в който сам си затънал.
И накрая като ти го каже друг, звучи различно, отколкото като си го кажеш сам.
И аз пък мисля, че тук не е място за общи философски разговори, а за конкретно учене. А какъв по-добър шанс за учене от пусната е така между другото карта.

:lol:
И писле винаги се отблагодарявам, демек казвам случило ли се е или не е, и по какъв начин.
Ей, не стига че получавате доброволен матрял за експерименти...хората на запад пари плащат за бели мишлета. B)

<_<