Здравей Гост

Най-бруталните сънища

• 63 Отговора
  • 19636 Прегледи
Re: Най-бруталните сънища
« Отговор #20 -: Ноември 18, 2008, 07:37:55 pm »
Гладът се свързва с неща ,които чувстваш незавършени, храната се свързва с духовните търсения и натрупването на знания.
Хората ,които са те подразнили свързваш с твои познати в реалния живот ,които те дразнят с определени неща ,усещаш ги като грабители и незаинтересовани ,като паразити. Предполагам ,че си се измъкнала от такава среда и се стремиш към лидерска позиция в живота , за професии ,неща свързани с учение и духовност .

*

Helo

« Отговор #21 -: Ноември 18, 2008, 07:42:51 pm »
Гладът се свързва с неща ,които чувстваш незавършени, храната се свързва с духовните търсения и натрупването на знания.
Хората ,които са те подразнили свързваш с твои познати в реалния живот ,които те дразнят с определени неща ,усещаш ги като грабители и незаинтересовани ,като паразити. Предполагам ,че си се измъкнала от такава среда и се стремиш към лидерска позиция в живота , за професии ,неща свързани с учение и духовност .

Да, отдавна се измъкнах от такава среда.  Много хубаво си го разтълкувал. А какво означава това предсказание, дадено ми насън от Бог за моята бъдеща професия? Отдавна мисля, че означава, че ще давам духовна храна на хора, които много се нуждаят от нея - евентуално в бъдеще. Ти как тълкуваш това?

« Отговор #22 -: Ноември 19, 2008, 08:58:24 pm »
Демиа ако искаш да попитам дали не сте били убийца в минал живот. Аз като френска принцеса в минал живот убивах чрез заповеди много хора, а сега правя само добрини на хората, защото вече чрез многото превъплъщения разбрах, че това е много лошо.

« Отговор #23 -: Ноември 19, 2008, 08:59:52 pm »
Лилизот а ти може да си била хирург в един от миналите си животи, ако искаш да видя чрез моят духовен учител Иеова?

« Отговор #24 -: Ноември 19, 2008, 09:02:23 pm »
Сюнрен може да сте видели такива картини в свой минал живот от превъплъщенията ви. Ако искате може да попитам моят духовен учител Иеова?

*

Helo

« Отговор #25 -: Ноември 19, 2008, 09:22:48 pm »
Стига с тези минали животи marushka! Не всичко се обяснява с тях. Аз не вярвам в миналите животи, но определено мисля, че сънищата се отнасят САМО до настоящия живот. Те служат на определени цели от настоящия живот.

Докторе, ще ми кажеш ли какво според теб бих работила в бъдеще, според съня ми? Нещо, свързано с даването на "духовна храна" ли?

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Ноември 19, 2008, 10:57:24 pm »
Стига с тези минали животи marushka! Не всичко се обяснява с тях. Аз не вярвам в миналите животи, но определено мисля, че сънищата се отнасят САМО до настоящия живот. Те служат на определени цели от настоящия живот.

Докторе, ще ми кажеш ли какво според теб бих работила в бъдеще, според съня ми? Нещо, свързано с даването на "духовна храна" ли?

Как може да ти каже човекът какво ще работиш. Ще работиш това, което си избереш. Ако сънят ти е пророчески, ти интуитивно е трябвало да усетиш посоката и сама да си избереш професията. Това, което на мен ми направи впечатление в съня ти е усещането ти за някаква мисия. Никой не може да ти каже каква е тя. Ти сама трябва да си я откриеш. Със сигурност като дете си искала да помагаш хората. Ако това желание все още е живо у теб, рано или късно ще се реализира под някаква форма.  Ако знаеш английски, мисионери търсят постоянно в развиващите се страни. Постоянно вървят обяви в Интернет.Може да не е в Африка. Символите в сънищата не бива да се приемат буквално. И тук можеш да бъдеш полезна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Ноември 20, 2008, 09:57:56 am »
Сюнрен може да сте видели такива картини в свой минал живот от превъплъщенията ви. Ако искате може да попитам моят духовен учител Иеова?

Да би ми било интересно. Т.е. това ми се е случвало в минал живот и сега си го спомням. А защо според теб изниква сега в съзнанието ми, едва ли е случайно?!
Благодаря ти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #28 -: Ноември 20, 2008, 03:29:38 pm »

Да, отдавна се измъкнах от такава среда.  Много хубаво си го разтълкувал. А какво означава това предсказание, дадено ми насън от Бог за моята бъдеща професия? Отдавна мисля, че означава, че ще давам духовна храна на хора, които много се нуждаят от нея - евентуално в бъдеще. Ти как тълкуваш това?

Трудно бих могъл да ти кажа точно професия ,но от съня ти насоките ,които могат да се извлекат са в области като психология, учител, работа в полиция (в съня ти има акцент върху униформата и хеликоптер. Това показва увлечение към служби , в които реда и наблюдателността са от голямо значение.)
Работата ти вероятно ще е свързана с колектив или ще те причислява към определена общност ,защото в съня си униформата ,която виждаш е показател за подобни неща.
Свързвам хеликоптера с наблюдението ,защото дава възможност за поглед от определена височина .

« Отговор #29 -: Ноември 20, 2008, 08:07:52 pm »
Хело всеки си има мнение, аз никого на никому не налагам моето мнение, а само предлагам.
Защо всеки си мисли , че знае повече? Всеки си има различни мнения.

« Отговор #30 -: Ноември 20, 2008, 08:33:34 pm »
Сюнрен, попитах моят духовен учител Иеова и ето отговора му за съня ти. Била си в Дания в древността бедна и си била свидетелка за кучетата и бебето и не можела си да помогнеш,
защото те са били много и много големи.А този ти сън с горелката и кученцето пак си била свидетел, работила си в цех и са използували горелки в Норвегия,пак бедна си била. И имало в цеха кученца и понеже в цеха не са искали кученца и пак си била свидетелка на такова нещо. Жестоко е , но уви има ги всякакви жестоки хора.

« Отговор #31 -: Ноември 20, 2008, 09:56:29 pm »
Сюнрен, попитах моят духовен учител Иеова и ето отговора му за съня ти. Била си в Дания в древността бедна и си била свидетелка за кучетата и бебето и не можела си да помогнеш,
защото те са били много и много големи.А този ти сън с горелката и кученцето пак си била свидетел, работила си в цех и са използували горелки в Норвегия,пак бедна си била. И имало в цеха кученца и понеже в цеха не са искали кученца и пак си била свидетелка на такова нещо. Жестоко е , но уви има ги всякакви жестоки хора.
Марушка , можеш ли да кажеш периодите на определени прераждания ;кога и кои години обхваща дадено прераждане? Може да е и приблизително +/-10 години , ако това е възможно. Например за прераждането на sunrain  в Норвегия  ???

« Отговор #32 -: Ноември 21, 2008, 08:29:15 pm »
Зъболекар попитах допълнително понеже ми каза за горелката, че съществува в древността, тъкмо това днес го попитах като си почивах, защото се сетих, че в древността не съществува горелка. И моят духовен учител Иеова ми отговори, че тези страни са били тогава в Лемурия - съществувала е лемурийската раса преди Атлантида - но ми ги казва така териториите понеже в настоящия живот се наричат така. Лемурийците са правили опити между хора и животни, много е гадно наистина, но са правели такива опити. Имало е екземпляри в Шамбала и другите места където са съхранявали като пирамидите в Египет също са съхранявали такива хора с животински глави и животни с човешки глави. Но ми каза, че са заключили душите им да не се прераждат такива екземпляри, защото това е не е създадено от тях, а от човешки индивиди.

« Отговор #33 -: Ноември 21, 2008, 08:51:36 pm »
Зъболекар попитах допълнително понеже ми каза за горелката, че съществува в древността, тъкмо това днес го попитах като си почивах, защото се сетих, че в древността не съществува горелка. И моят духовен учител Иеова ми отговори, че тези страни са били тогава в Лемурия - съществувала е лемурийската раса преди Атлантида - но ми ги казва така териториите понеже в настоящия живот се наричат така. Лемурийците са правили опити между хора и животни, много е гадно наистина, но са правели такива опити. Имало е екземпляри в Шамбала и другите места където са съхранявали като пирамидите в Египет също са съхранявали такива хора с животински глави и животни с човешки глави. Но ми каза, че са заключили душите им да не се прераждат такива екземпляри, защото това е не е създадено от тях, а от човешки индивиди.
Аз поне не съм те питал за горелката ,но горелката съществува като инструмент от края на деветнадесети век поне това знам за керосиновата , питам дали можеш да кажеш едно прераждане кои години обхваща .

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Ноември 21, 2008, 09:45:49 pm »
И на мен ми е интересно да разбера кога съм била певица в Италия, маделиерка в Гърция, билкарка в Китай, танцьорка в Уругвай, царица в Египет и т.н. Кога е било това? Може ли твоя учител да ти посочи годините или поне през кой век е било съответното прераждане?

« Отговор #35 -: Ноември 22, 2008, 02:08:04 pm »
Зъболекар и Небесна казва ми за предпоследните минали животи примерно ако сте били известни личности като певци артисти и крале и футболисти и т.н. Само че трябва да знам рожденната ви дата  за тази цел и тогава изреждам всички имена на певците и артистите и го питам едно по едно дали носите в настоящия живот тяхната душа и моят духовен учител Иеова ми отговаря с не и да.

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Ноември 23, 2008, 12:12:21 am »
Зъболекар и Небесна казва ми за предпоследните минали животи примерно ако сте били известни личности като певци артисти и крале и футболисти и т.н. Само че трябва да знам рожденната ви дата  за тази цел и тогава изреждам всички имена на певците и артистите и го питам едно по едно дали носите в настоящия живот тяхната душа и моят духовен учител Иеова ми отговаря с не и да.

Но ти не можеш да знаеш имената на всички живяли до сега известни личности. Това не те ли ограничава по някакъв начин? В случая твоята първоначална информираност/дезинформираност предопределя донякъде отговора.

« Отговор #37 -: Ноември 24, 2008, 11:12:45 pm »
Небесна аз не ги знам всички, но нали има списъци с имена,речници и ги изкарвам всичките които ги намирам, даже много имена изреждам и като ми казва с не и продължавам да търся.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2008, 10:35:52 am »
Марушка, благодаря ти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #39 -: Ноември 28, 2008, 09:41:31 pm »
Зъболекар и Небесна ако искате да ви кажа кои прераждания кога обхващат кои години ще попитам моят духовен учител Иеова и ще ви кажа, но трябва да ми кажете кога са рожденните ви години,хайде месеците не ми трябват. И тогава ще попитам моят духовен учител Иеова.