Тамън ми беше готов поста и компа сам се рестартира предшестван преди 2 мин от телефона ми :blink: Уран никъде не е замесен,което определено май си беше някакъв знак щото докато чаках зареждането пуснах ТВ и видях нещо което е трябвало да видя.На майтап точно преди ден ми споменаха точно за това,което сега видях по тв-нещо напълно специфично :ph34r:
Само дето сега хич не ми се пише същото-тука вече моя Уран е на линия
Така,за астрологията в нета и извън него ,не съм за всеядството,а за обръщане внимание на това което има и изследователски примери, специално в сайта на Маркс нещата бяха приложени и с такива,което означава че нещата не са просто идеи без да има каквато и да е проверка.Вече всеки сам допълнително изследва нещата за себе си и избира какво да приеме и в каква степен.И аз не съм напълно agree с него в смисъл в степента в която една планета е класически синглетон спрямо останалите случаи,определено е различна,но и в двата случая има специфична застъпеност и тя е налице.
Колкото до случая с мъжа със Сатурн във воден знак-нормално си е това,човек не изразява просто елемента на знака,а планетата в този знак т.е. имаме една сатурнова вода-хем ограничена от това че само веднъж е застъпена,хем и от Сатурнчо да ни е жив и здрав :lol: В смисъл не е задължително така да се проявява,просто е тенденциозно B) (Не знам защо но изведнъж ми стана весело

)
В изгубения си пост дадох един пример,но сега просто в кратце ще кажа,че познавам случаи в които само 2 елемента са застъпени както в самата карта на дадения индивид,така и в синастриите със съпруг и деца,в няколко комбинации така,че в цялостната семейна картинка липсва напълно един елемент.В смисъл искам да кажа,че едни се привличат от това което имат, други -от това което нямат.Макар че това е доооста грубо и ограничено твърдение,тъй като това важи само за хора които са жертва на архетипа на някои елементи-допускането на това зависи все пак от индивидуалното съзнание.Не можем да кажем,че всички водни знаци са непрактични (само да знаеш какви акулки и други познавам),земните че никога не са отвеяни, огнените независими и т.н. клишета