Здравей Гост

Как изглежда душата?

• 8 Отговора
  • 3280 Прегледи
Как изглежда душата?
« -: Декември 09, 2007, 11:30:09 pm »
Това е един сън, който сънувах преди около 5 години.

Сънувам, че се намирам в старото ми жилище на 4-я етаж. Виждам, че е станала катастрофа на улицата под мен. Виждам възрастна жена, която очевидно е починала и по-млада, която плаче над нея. Казвам си, че сега ще видя как изглежда душата на човек, след като напусне тялото. Очаквайки да видя някаква форма, си мисля, че всъщност нищо не се вижда и в този момент усещам как нещо ме изпълва и ме издига над земята /на около 20-30 см/ не мога да мръдна, с разперени ръце съм. Известно време оставам така, след което нещото се отдели от мене и ме пусна. И си помислих „значи това е душата на човека”.

До ден днешен не съм разбрала какво означава този сън. От тогава насам си записвам сънищата. Не сънувам често, но сънувам точно. Особено тези, сънувани срещу големи християнски празници са много информативни. Много съм се чудила от къде идва това при мен със сънищата, защото съм Лъв на Asc, а и нямам подчертана вода в хороскопа.

Напоследък е „суша” със сънищата ми  :unsure: . Липсват ми жокерите, които получавах.

Ако асоциирате съня ми с нещо, бихте ли го разтълкували? Благодаря.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Как изглежда душата?
« Отговор #1 -: Декември 10, 2007, 12:51:14 am »
Цитат
Много съм се чудила от къде идва това при мен със сънищата, защото съм Лъв на Asc, а и нямам подчертана вода в хороскопа.

А какво е положението с 12д в натала ти, случайно там да се мъдри някоя планетка?
« Последна редакция: Декември 10, 2007, 12:53:44 am от ЗЪБОЛЕКАР »

Как изглежда душата?
« Отговор #2 -: Декември 10, 2007, 09:46:41 pm »
Цитат
А какво е положението с 12д в натала ти, случайно там да се мъдри някоя планетка?

Родена съм на 18.10.1973 в 1.20 сутринта в София.

Имам водни знаци на върховете на 4-ти, 8-ми и 12-ти дом, Меркурий в Скорпион...С малко напън могат да се изстискат 2 капки вода от хороскопа ми.

Зъболекар, мерси за вниманието!

Как изглежда душата?
« Отговор #3 -: Декември 19, 2007, 03:58:51 pm »
На 15.12, в събота, почина майка ми. Това е първият ми сблъсък с такава болка, въпреки че преди няколко години почина моя много близка приятелка. Бабите и дядовците ми отдавна са в по-добрия свят.

Мисля, че този сън ми е показал как ще изживея опита си с това събитие.

*

Lillie

• 30532
Как изглежда душата?
« Отговор #4 -: Декември 19, 2007, 04:19:54 pm »
Много съжалявам за загубата ти. Приеми искрените ни съболезнования  :(
Нека душата на майка ти намери мир и покой, дано наистина е отишла в "по-добрия" свят. Не се чувстай изоставена, винаги ще бъде до теб, макар че вече няма да можеш да я чуеш, видиш, докоснеш... много е тъжно  :unsure:
« Последна редакция: Декември 19, 2007, 04:20:24 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
Как изглежда душата?
« Отговор #5 -: Декември 19, 2007, 04:27:02 pm »
Цитат
Цитат

Родена съм на 18.10.1973 в 1.20 сутринта в София.

Имам водни знаци на върховете на 4-ти, 8-ми и 12-ти дом, Меркурий в Скорпион...С малко напън могат да се изстискат 2 капки вода от хороскопа ми.

Зъболекар, мерси за вниманието!
Аз ли нещо неправилно изчислих, но казваш , че нямаш вода в хороспопа си е как  с Луна в Рак интуицията ти е поразвитичка, а куспидата на един от окултните домове 12 ти е в Рак + тригона на водна Луна към  воденмеркурий в 4 пак мистичен дом.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
Как изглежда душата?
« Отговор #6 -: Декември 19, 2007, 04:29:59 pm »
Цитат
На 15.12, в събота, почина майка ми. Това е първият ми сблъсък с такава болка, въпреки че преди няколко години почина моя много близка приятелка. Бабите и дядовците ми отдавна са в по-добрия свят.

Мисля, че този сън ми е показал как ще изживея опита си с това събитие.
Мойте съболезнования!!!
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Как изглежда душата?
« Отговор #7 -: Декември 19, 2007, 04:49:12 pm »
Цитат
Цитат
Аз ли нещо неправилно изчислих, но казваш , че нямаш вода в хороспопа си е как  с Луна в Рак интуицията ти е поразвитичка, а куспидата на един от окултните домове 12 ти е в Рак + тригона на водна Луна към  воденмеркурий в 4 пак мистичен дом.
Да, има някаква вода, Луната има много разширен квадрат с Плутон, но нямам така изявена вода, като силни аспекти с Нетун, или планети в Риби или нещо такова  :unsure: Може и водни знаци на върха на водните домове да са достатъчна предпоставка.

Благодаря ви за съчувствието.

*

Lillie

• 30532
Как изглежда душата?
« Отговор #8 -: Декември 19, 2007, 05:13:32 pm »
Доколкото се сещам, Луната и Сатурн са в Рак, Венера в съвпад с Нептун и Меркурий в Скорпион са в 4ти дом... Това малко ли е, ако търсим водни акценти?  :)
Най-точният аспект в картата ти е съвпадът Слънце/Уран, във въздушен знак и в 3ти - "представям се" - дом, при това Слънцето е управител на изгряващия знак, така че урановите характеристики трябва по някакъв начин да са изявени при теб. Освен това Уран е "скаут", т.е. източен спрямо Слънцето. Луната и Сатурн в Рак, близо до Южния възел, символизират връзката на душата с минали опитности, аспектът Слънце/Уран е ориентирът, който следваш, символичният "мост" между минало, настояще и бъдеще  :)  
« Последна редакция: Декември 19, 2007, 05:28:39 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.