Това е един сън, който сънувах преди около 5 години.
Сънувам, че се намирам в старото ми жилище на 4-я етаж. Виждам, че е станала катастрофа на улицата под мен. Виждам възрастна жена, която очевидно е починала и по-млада, която плаче над нея. Казвам си, че сега ще видя как изглежда душата на човек, след като напусне тялото. Очаквайки да видя някаква форма, си мисля, че всъщност нищо не се вижда и в този момент усещам как нещо ме изпълва и ме издига над земята /на около 20-30 см/ не мога да мръдна, с разперени ръце съм. Известно време оставам така, след което нещото се отдели от мене и ме пусна. И си помислих „значи това е душата на човека”.
До ден днешен не съм разбрала какво означава този сън. От тогава насам си записвам сънищата. Не сънувам често, но сънувам точно. Особено тези, сънувани срещу големи християнски празници са много информативни. Много съм се чудила от къде идва това при мен със сънищата, защото съм Лъв на Asc, а и нямам подчертана вода в хороскопа.
Напоследък е „суша” със сънищата ми :unsure: . Липсват ми жокерите, които получавах.
Ако асоциирате съня ми с нещо, бихте ли го разтълкували? Благодаря.