Здравей Гост

а най красивите ви сънища

• 7 Отговора
  • 3541 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
« -: Декември 17, 2007, 08:25:35 pm »
Моят сън:
Сънувах , че получавам възможноста да виждам само добрите хора и да ги виждам в ярки цветове, другите хора просто не ги виждах. Полетях над разцъфнали градини с плодни дръвчета в тях хора с много ярко оцветени дрехи беряха плодове от тези дървета, дърветата раждаха и плод и цвят..красота.бях като елф..или поне така съм си представяла елфите.

Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Декември 17, 2007, 08:54:03 pm »
А може да си направила разходка в астралния свят, в по-високите му "измерения"  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #2 -: Декември 19, 2007, 09:28:42 am »
Добро утро  :). Днес не забравих съня си, както напоследък ми се случва и бързам да го разкажа. Сънувам, че съм в къщи на село и има някакъв празник. Има много хора, майка, татко брат ми, жена му, сестра ми, много от роднините ми, а също така имаше и много деца. Но вече големи, мисля че  цял клас, и те бяха седнали на една маса вътре в двора, а ние останалите бяхме отвън на улицата май. След това много се напих, и залитах много защото бях с токчета. Ставах и сядах от масата, ходех някъде и после се връщах. Абе много истински сън. И накрая е най-интересното, заради него го публикувах в темата за най-красивите сънища. Беше тъмно, вечер. И аз отивах на едно място където ги няма хората да гледам звездите. Бяха много красиви! Имаше във формата на самолет, и други разни форми, но бяха звезди. И аз казах на някой, виж колко са красиви звездите, но като погледне и вече ги нямаше формите, или пък само аз можех да го виждам? Незнам. Имаше и разни форми като съзвездия, и небето не беше асолютно тъмно, на едно място имаше светлина, наподобяваща северното сияние. Аз и друг път съм сънувала северното сияние, само че в много, много преливащи се и най-различни цветове. И по едно време аз и на брат ми жена му отиваме да гледаме звездите, и започва метеоритен дъжд. Аз на живо не съм виждала такова нещо, само по телевизията. Но това в съня ми беше изключително красиво. Звездите бяха изключително много, приличаха  даже на фойерврки, но не бяха. Падаха на снопове по много в най-различни посоки. Абе, красота! И ние гледахме, а аз казах да си пожелаем желания, защото така се правело. Аз си пожелах, не едно а три  :P  със затворени очи. След това сме отново на същото място, като в началото на съня ми, но вече не бях пияна. И ми звънна телефона, беше една моя приятелка на която вече й нямам координатите, но си мисля понякога за нея. Не помня какво си говорихме. А пък после майка ми переше, и аз отидох да слагам омекотител в пералнята  :P , може би това накрая е защото наистина в къщи пералнта се е включила да пере, и се събудих.                                                                                                                                                                                                                                          Извинявам се, че толкова надълго и нашироко разказах съня си, но исках да го разкажа възможно най- добре. Е, друг е въпроса дали съм успяла   ;) . Ами, лек ден на всички от мен!  :D    :D        :D      

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #3 -: Декември 19, 2007, 06:30:13 pm »
ЗЪБОЛЕКАР, и аз те моля за помощта ти за този сън. Какво означава?  :rolleyes:  

« Отговор #4 -: Декември 19, 2007, 07:56:37 pm »
Предстои ти връзка с  човек ,който живее далеч от родното ти място. Предполага се че това е стабилна връзка ,която води до брак.

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #5 -: Декември 19, 2007, 08:11:24 pm »
Цитат
Предстои ти връзка с  човек ,който живее далеч от родното ти място. Предполага се че това е стабилна връзка ,която води до брак.
Наистина!!  :D  Ако е така, ще е много хубаво! Наистина има такъв човек. Дано отново си прав ЗЪБОЛЕКАР!  :D  :D  :D  Благодаря от сърце!! :P  

*

Demia

• *
  • 140
Re:а най красивите ви сънища
« Отговор #6 -: Октомври 23, 2009, 12:21:54 pm »
Предстои ти връзка с  човек ,който живее далеч от родното ти място. Предполага се че това е стабилна връзка ,която води до брак.

Здравейте на всички отново! Искам само да споделя за тълкуването на ЗЪБОЛЕКАР за този мой сън от преди около една година. На истина се сбъдна тълкуваното от теб Док, за което много се радвам  ;D . Сега живея с въпросния човек, а брака на истина предстои скоро, не сме решили кога  ;D .
Просто исках да ти кажа отново, благодаря  :-*  ;D Док!

Re:а най красивите ви сънища
« Отговор #7 -: Ноември 03, 2009, 08:51:42 am »
Предстои ти връзка с  човек ,който живее далеч от родното ти място. Предполага се че това е стабилна връзка ,която води до брак.

Здравейте на всички отново! Искам само да споделя за тълкуването на ЗЪБОЛЕКАР за този мой сън от преди около една година. На истина се сбъдна тълкуваното от теб Док, за което много се радвам  ;D . Сега живея с въпросния човек, а брака на истина предстои скоро, не сме решили кога  ;D .
Просто исках да ти кажа отново, благодаря  :-*  ;D Док!

Аз съм впечатлена и то мнооого!

Тук ще разкажа и моя най-красив сън. Бях дете, когато сънувах че се люлея в люлка, чиито въжета се спускаха от небето. Всичко беше окъпано в светлина.