Добро утро

. Днес не забравих съня си, както напоследък ми се случва и бързам да го разкажа. Сънувам, че съм в къщи на село и има някакъв празник. Има много хора, майка, татко брат ми, жена му, сестра ми, много от роднините ми, а също така имаше и много деца. Но вече големи, мисля че цял клас, и те бяха седнали на една маса вътре в двора, а ние останалите бяхме отвън на улицата май. След това много се напих, и залитах много защото бях с токчета. Ставах и сядах от масата, ходех някъде и после се връщах. Абе много истински сън. И накрая е най-интересното, заради него го публикувах в темата за най-красивите сънища. Беше тъмно, вечер. И аз отивах на едно място където ги няма хората да гледам звездите. Бяха много красиви! Имаше във формата на самолет, и други разни форми, но бяха звезди. И аз казах на някой, виж колко са красиви звездите, но като погледне и вече ги нямаше формите, или пък само аз можех да го виждам? Незнам. Имаше и разни форми като съзвездия, и небето не беше асолютно тъмно, на едно място имаше светлина, наподобяваща северното сияние. Аз и друг път съм сънувала северното сияние, само че в много, много преливащи се и най-различни цветове. И по едно време аз и на брат ми жена му отиваме да гледаме звездите, и започва метеоритен дъжд. Аз на живо не съм виждала такова нещо, само по телевизията. Но това в съня ми беше изключително красиво. Звездите бяха изключително много, приличаха даже на фойерврки, но не бяха. Падаха на снопове по много в най-различни посоки. Абе, красота! И ние гледахме, а аз казах да си пожелаем желания, защото така се правело. Аз си пожелах, не едно а три

със затворени очи. След това сме отново на същото място, като в началото на съня ми, но вече не бях пияна. И ми звънна телефона, беше една моя приятелка на която вече й нямам координатите, но си мисля понякога за нея. Не помня какво си говорихме. А пък после майка ми переше, и аз отидох да слагам омекотител в пералнята

, може би това накрая е защото наистина в къщи пералнта се е включила да пере, и се събудих. Извинявам се, че толкова надълго и нашироко разказах съня си, но исках да го разкажа възможно най- добре. Е, друг е въпроса дали съм успяла

. Ами, лек ден на всички от мен!