реших и аз най- накрая да видя какво става с това таро..зададох въпрос, който ме вълнуваше в момента, но е доста общ- нещо от рода на ''има ли истина в това таро'' и се паднаха:

тъй като определено имаше подтекст във въпроса ми, нещо от рода на- дали не е престъпление в духовния свят да се използват тези карти, явно затова магьосника ''цепи'' по средата..иначе не четох интерпретациите им..
все едно имаме първоначалната невинност в райската градина, после магьосника /търсене на истината, познаване на добро и зло и изгонване от рая и накрая властта на империатрицата, силата на знанието, но и самота на върха..раят все пак е изгубен..
не съм чела нищо за картите таро и тези интерпретации ми хрумнаха в момента, докато гледах картинките..
вие как ги тълкувате??
за мен отговора е очевАден- точно това мисля, че следва, но пък виждам, че казвате, че отразявали желанията, не знам..

))))))))
имала съм твоите въпроси :25:
от опит: магът никога не е магьосник, а съчетание на намерение+ воля+план+ доста здрав реализъм
докато влюбените е много окултна карта
но по тези карти бих казала, че на теб пролетта много ти влияе: оженствяваш се, имаш нужда от интимност, взаимност