Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706892 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:ТАРО
« Отговор #400 -: Май 12, 2010, 06:16:59 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:25:43 am от Синухе »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #401 -: Май 12, 2010, 06:21:57 pm »
Има голяма вероятност да стане,но ще се изискват доста лични усилия.Картите са добри  :blink:
Синухе, дано да си прав!Да, знам,че ще трябват усилия, доста път ще извървя, но иначе така не се живее.Пентаклите не дават ли забавяне?Дано и Новолунието ми в 1 ми дом да даде събитие... :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #402 -: Май 12, 2010, 06:44:02 pm »
Картите са много хубави, а десятка пентакли е много материална карта. Синухе супер го е обяснил. Това ще стане, но и ти трябва да проявиш постоянство и да вложиш лични усилия. Всъщност не знам, дали това показва развитие на ситуация или просто това са твоите желания в тази насока. Тарото в повечето случаи показва второто.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #403 -: Май 12, 2010, 06:55:53 pm »
Благодаря Асол, дано да не са само желания, а реалност. Да така е,  ако ме изберат ще се наложи обучение.Ще видим, ако има нещо ще разказвам.

« Отговор #404 -: Май 15, 2010, 09:43:32 pm »
   Теглих си Таро, ей така сверовъчно, щото все още гледам с недоверие на Тарото, щото не проумявам как така познава - ама на. Дръпнах любовното таро за двама души, които ме вълнуват, щото нещата са коренно различни - и наистина картите, които ми се паднаха бяха точни  :lol:. Ето ви линк - http://www.taroastro.com/lovers1.php

*

Синухе

• 4978
« Отговор #405 -: Май 15, 2010, 09:51:53 pm »
 :lol: :o

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:25:57 am от Синухе »

*

Asol

• 4140
« Отговор #406 -: Май 15, 2010, 09:56:15 pm »
Да не сте паднали от Марс ?!  :unsure: По-специално Синухе, дето е по-наясно с тарото.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #407 -: Май 15, 2010, 11:02:22 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:26:15 am от Синухе »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #408 -: Май 16, 2010, 12:17:44 am »
 не виждам картите? т.е. само гледанката пък тя е най- често срещаната за гадаене- да ви кажа става като подредба и за въпроси от друго естетсво
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #409 -: Май 16, 2010, 02:51:20 pm »
Тази сутрин сънувах, че знам за някаква кражба /най-общо казано/. Крадците влязоха в накаква зала и аз ги заключих там. Но дойде някаква група пред залата, които също имаха ключ за нея и си помислих, че е безсмислено да стоят заключени, защото така или иначе ще ги отключат. Предпочетох аз да ги отключа и да задържа ключа /незнам защо ми се стори важно в съня/. Елемента на отключване и заключване беше много детайлен и значим. Явно желанието за контрол е много силно, защото според мен това е посланието на съня ми. :-\
Възможно е да упрекнеш неоснователно някого.
Съновника казва следното: Възможно е да ви се случат събития извън пределите на реалното. :blink:

Аз търсих търкувание но не намерих. Но зададох въпрос на тарото преди 3-4 часа и като че ли сега го осмислям. :rolleyes:

Въпрос - какво послание има сънят ми?

Пажът сякаш е "пренос", физическото усилие или самото превъртане на ключа в ключалката, за да се постигне цялостност.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #410 -: Май 16, 2010, 04:00:31 pm »
На скоро си купих карти Таро, но не съм наясно как се редят.
От тук разбирам, че основно се теглят три карти (за един въпрос). Цялото тесте ли трябва да ползвам или само мажорните карти когато тегля само три?

« Отговор #411 -: Май 16, 2010, 04:04:17 pm »
А ми то първо трябва да рашиш дали искаш сигнификатор. Какъв да е той. По принцип ползвам цялото тесте. Рядко само големи аркани. За колодата, която си взела би трябвало да има книжка с обяснения.

*

Divna

« Отговор #412 -: Май 16, 2010, 04:18:04 pm »
Благодаря, Аурора!

Да, има една книга с обяснение за реденето на картите и за тяхното тълкуване. Но не срещам никъде теглене на три карти. Обяснява се само как преди да се редят картите трябва да се разделят на три купчинки.

« Отговор #413 -: Май 16, 2010, 04:27:17 pm »
Аз даже редя 4 карти, когато ми идва така от вътре  ;D

Сутрин можеш да с изтеглиш карта на деня - само една.

Мешам, както се мешат карти. Някои ги разпръскват пред тях и ги събират с цел някои да са обърнати, но това не го правя. Цепя като ги хващам с  палец/показалец или бръквам с маникюра  ;D

*

Divna

« Отговор #414 -: Май 16, 2010, 04:40:38 pm »
В книгата обясняват колко внимателно трябва да се разбъркват картите, да сме нежни към тях. Изрично упоменават, че трябва да имат само един собственик, т.е. трябва да бъдат заредени с енергията на един човек - този, който ще ги реди и тълкува. Съветват първите два нощи да се сложат под възглавницата и да се спи с тях. И никога да не се пипат, когато сме напрегнати, защото така тълкуването няма да е достоверно.

Аурора, когато се тегли карта на деня трябва ли да се задава въпрос от рода:" Днес какво ме очаква?" или просто я теглиш?

« Отговор #415 -: Май 16, 2010, 05:10:35 pm »
Аурора, когато се тегли карта на деня трябва ли да се задава въпрос от рода:" Днес какво ме очаква?" или просто я теглиш?

Разбъркваш и теглиш.
Аз рядко тегля картана деня, защото сутрин все бързам. Ако се сетя да тегля, не задавам конкретен въпрос. Но ако си планирала нещо конкретно - питаш си.  :blink:

*

Divna

« Отговор #416 -: Май 16, 2010, 05:15:51 pm »
Пробвах. Мислех си нещо от рода "Как ще мине денят днес?"
Падна се нещо, което ама никак не очаквах - Влюбените  ;D.
Сега ще видя какво обесняват за тази карта, ама трябва да е нещо хубаво  ;).

« Отговор #417 -: Май 16, 2010, 06:08:04 pm »
Картите много често показват вътрешното ни състояние така, че не учудвай, че точно тази карта си изтеглила  :72:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #418 -: Май 16, 2010, 06:23:06 pm »
...и аз пробвах с онова интернет гадаене със 7-те...ама нещо не схващам... :unsure:
...все съм си мислела, че човек трябва да притежава някакви по-специални способности, за да използва и гадае по тези карти.....но така като чета какво пишете ще взема и аз да си купя едни.... :-\

« Отговор #419 -: Май 16, 2010, 06:39:31 pm »
...все съм си мислела, че човек трябва да притежава някакви по-специални способности, за да използва и гадае по тези карти

Не е само това. Ти можеш чисто технически да си четеш и описанията от книгите. Но трябва си дадеш време да усетиш енергията на картите. Изображенията често са двузначни.